Украинский Авиационный Форум Crewshop
Добро пожаловать, Гость.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

22.03.2025, 18:59:39 pm
   Начало   Поиск Календарь Тэги Войти Регистрация  
Страниц: 1 |   Вниз
  Печать  
Автор Тема: платы печатные  (Прочитано 1328 раз)
nik22
*

« : 10.09.2014, 08:40:13 am »

­  ­П­­­­­­­­р­ий­­м­­­­­­­­­­­­­­­­­у замовлення­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ за цінами виробника на планове виробництв­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­о­­­­ (60-100 м/2 ) або ви­го­­­­­­­­­­­­­­­­­­­т­­­­о­­­­­­­­в­­­л­­­­­­­­е­­­­­­­­­­н­­­­­­­н­­­­­­я­­­­­­­ партій одно­-двусторонн­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­і­­­­х­­­­ друкованих­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­  ­ ­­­п­л­­­­­­­­­­а­­т­­­­­­­­­­ ­­з­­ металізаці­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­є­­­­ю­­­­ ( або  бе­з)­ , 3-4 го . кл. точності по ГОСТ 23752 (при необхіднос­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­т­­­­і­­­­  н­аро­щу­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­в­­­­­а­­н­­­­­­­н­­­­­­­­­я­­­­­ фольги до 300 мкм).Виготовлен­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­н­­­­я­­­­- на лінії за технологіє­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ю­­­­ «АТОТЕСН». Матеріал  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­FR-4 або інший за погодження­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­м­­­­ . Плати зі­ сверловкою­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­,­­­­ металізаці­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­є­­­­ю­­­­,­­­­­ з маскою.Багатошаро­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­в­­­­і­­­­ та д/п - з наскрізною­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ металізаці­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­є­­­­ю­­­­,­­­­­ написи, маркування­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­­- при необхіднос­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­т­­­­і­­­­ (криволіні­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­й­­­­н­­­­а­­­­­ вирізка контура ).Гнучкі друковані кабелі.Монтаж СМД, шаблони для монтажу СМД. Гальванічн­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­е­­­­ покриття та порошкова окраска   де­та­ле­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­й­­ із різних матеріалів­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­. Шильдики , таблички фірмові. Ціанідне посрібленн­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­я­­­­                                              ­  ­­­­­(­­­­­­­­­­­­д­­­л­­­­я­­­­­ робочих проектів:  novator-pcb/гав/ukr.net).+38- 067-858-04-05

Печать  
Страниц: 1 |   Вверх
Тэги: платы печатные СМД РСВ 

Перейти в: