|
Серго
|
|
« Ответ #3631 : 17.03.2020, 18:50:30 pm » |
|
Іспанка буда одним з різновидів грипу. 50 - 60 мільйонів смертей, то не точні данні. Було більше, бо усі країни замовчували реальні цифри, крім Іспанії. Тому і назвали Іспанка, бо думали, що пішло з Іспанії. А насправді, ніхто не знає звідки то тоді пішло. Зараз, це не грип. Мої всі кажуть, що це дуже агресивна форма вірусної пневмонії зі схожими з грипом симптомами. Цей вірус складно буде приборкати через іммунізацію щепленням, бо іменно цей штам віруса швидко мутує і видозмінюється. Небезпека, окрім смерті, в наслідках. Ускладнення після хвороби. Китайці пишуть про рубцювання тканин легенів кілоїдними рубцями на альвеолах. У чоловічої статі бувають ще й ускладнення репродуктивної функції. Тобто, як не вб‘є, то не дасть розмножуватись. Прямо, схоже на якусь біологічну зброю. Бережіться. Це дуже серйозний вірус. Маски носіть. Брехня, що вона не ефективна. Велику вірогідність захисту від маски треба використовувати. Як хтось чхне, то вірус розлітається в мікрокраплях, а вони і будуть стримані маскою. Головне, щільність прилягання маски в районі носа і по всьому лиці...Потім через 2 години ту маску достатньо випрасувати гарячою праскою і вона вже буде знов пригодна. Не лишнім булоб і випрать. Хто курить, не беріть цигарки з пачки пальцями, коли пальці не помиті з милом. Бережіться. Я хочу, щоб усі з нас пережили цей складний рік. А далі час зробе свою справу. Ходіть здорові !!!
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3632 : 17.03.2020, 19:15:51 pm » |
|
Один з песимістичних прогнозів для України - біля 800 000 смертей у 2020 році лише від нового вірусу. Зараз, це не грип. Мої всі кажуть, що це дуже агресивна форма вірусної пневмонії зі схожими з грипом симптомами. В моїй локації вже є один покійник. Кров відправили на аналіз. Чекаємо. Ще один пацієнт (лікар) зараз в реанімації під крапельницями. Поки що ще притримуюсь скепсису, але вже не ржу. Мабуть, треба прикупити бензинчику у всю пусту тару. І кілька куфій (шемагів, арафаток) для використання у якості багаторазових масок. І газом задуюсь. А також накручу трамблер в плюс, щоби економити.
|
|
« Крайнее редактирование: 17.03.2020, 19:24:59 pm от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3633 : 17.03.2020, 19:17:28 pm » |
|
.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3634 : 18.03.2020, 16:35:12 pm » |
|
Біла балаклава й окуляри, білі рукавички.....
Місця інкубаціі та збереження каратевірусу:-звичайний ліфт ,транспорт ,громадська вбиральня так і торгові місця.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3635 : 18.03.2020, 23:16:55 pm » |
|
Рассейского патриарха во время пандемии холеры на православный праздник за то что он запер собор и высоко в помещении храма (чтоб не дотянулись при поклонении) поставил иконы и святыни растерзали и затоптали в смерть прихожане православные фанаты. Даже при мягком карантине нужна маска а то что наблюдается в городе пофегизм.
Молекулы вещества и также бактерии состоящие из молекул взаимодействуют в основном электро-магнитным образом. Составляющая огромна.Принцип суперпозиции электромагнитных полей Клапертона-Мещерского.
В китае, самое поведенное население и общество на мобильных гаджетах, а излучения при том в см. диапазоне, что не может не влиять на мутации склонных к мутациям вирусов. Надо вырубить нахер на сутки всех провайдеров и интернет в т.ч. и опосля посмотреть на статистику. От сумасшедствия смертность превысит чем от вирусов, но вирусная может уменьшится.
|
|
« Крайнее редактирование: 18.03.2020, 23:19:08 pm от подвашник »
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3636 : 19.03.2020, 12:57:49 pm » |
|
Як казав мій історик, "человек - величайшая скотина, выживет в любом случае".
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3637 : 19.03.2020, 13:05:40 pm » |
|
Микрофонная полость, в мобилках , с частым опрыскиванием слюной и пр. тоже инкубатор для бактерий и вирусов и тем более с частотной коррекцией. Во времена проводных(медных) телефнов, после эпидемий , возникла инструкция совнаркома для сексретарш по еженедельной обраборке спиртом тел.трубок. Уличной телебудки это не касалось.
|
|
|
|
|
|
|
br5s
Авиаторы
|
|
« Ответ #3638 : 23.03.2020, 17:43:04 pm » |
|
Andrii Pavlja Допоможіть розшукати: Борт 76697( вчорашній з медикаментами з Китаю) Вилетів сьогодні приблизно об 11 з Борисполя, я думав у Мелітополь, але пролетів і полетів до Азовського моря , на максимальній висоті по центру Азовського моря зник з радару, летів в напрямку Керченської протоки 23.03.2020 14:25
На FlightRadar теж бачив, як до азова підійшов на 310 ешелоні. Більш за все що пішов назад в Кітай, алеж виходить що наші війскові літаки можуть проходить над Керченскою протокою.
|
|
« Крайнее редактирование: 23.03.2020, 17:55:02 pm от br5s »
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3639 : 29.03.2020, 02:41:55 am » |
|
Памятник, Невідомому Копачу бурштину, встановлений за рахунок Рівненськоі ОДА, вперто не публікують.
|
|
« Крайнее редактирование: 29.03.2020, 02:44:04 am от подвашник »
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3640 : 30.03.2020, 13:55:05 pm » |
|
|
|
« Крайнее редактирование: 30.03.2020, 14:04:27 pm от Kagor »
|
|
дельтафанерист
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3641 : 30.03.2020, 18:20:56 pm » |
|
Нам, не нужен памятник неизвестному заразителю коронавирусом.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3642 : 09.04.2020, 13:28:45 pm » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #3643 : 11.04.2020, 17:17:55 pm » |
|
|
|
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
neno-sp
Не дрефь, Шарик - прорвемся!
|
|
« Ответ #3644 : 12.04.2020, 20:17:51 pm » |
|
Никогда к пилотам не применялись никаких мер, кроме дисциплинарных на уровне командования подразделения в случаях непреднамеренной порчи матчасти при плановых полетах!!! Что сейчас за пурга дует - ума не приложу!!! Всегда помнили о том, что летчик стОит (его подготовка и квалификация) несоизмеримо больше стоимости самолета. И никогда не забывали о том, что любой полет это в конечном итоге - пусть малый, но подвиг.
|
|
|
|
Героизм лётчика в небе куётся техником на земле.
|
|
|
|