Kagor
|
|
« Ответ #3600 : 15.11.2019, 18:13:42 pm » |
|
|
дельтафанерист
|
|
|
командор
|
|
« Ответ #3601 : 16.11.2019, 20:20:21 pm » |
|
|
|
« Крайнее редактирование: 16.11.2019, 20:27:19 pm от командор »
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3602 : 17.11.2019, 18:02:33 pm » |
|
Мотор Січ таки продано "китайцям". Про це, в ефірі радіо "НВ" заявив голова "Укроборонпрому" Айварас Абромавічус. Але "китайці" - це насправді офшорна фірма з невідомими власниками, де крім китайців є, судячи зі всього і росіяни‼️
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #3603 : 28.11.2019, 07:46:47 am » |
|
|
|
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
Variant
|
|
« Ответ #3604 : 03.02.2020, 23:50:28 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3605 : 04.02.2020, 08:32:40 am » |
|
Ооо, Зелі-Баба йде шляхом "папєрєдніків"! Вони теж багато обіцяли, а по факту - пшик.
|
|
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3607 : 13.02.2020, 21:24:23 pm » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3608 : 20.02.2020, 19:22:52 pm » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3609 : 20.02.2020, 23:03:28 pm » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3610 : 21.02.2020, 15:42:17 pm » |
|
https://fakty.com.ua/ua/ukraine/20200220-litak-z-uhanya-v-boryspoli-shho-vidbuvayetsya-na-bortu-pershe-video/Ну и фраеееррр....! https://ua.interfax.com.ua/news/political/642639.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ua%2Fnews Как известно , грип проходит свою инкубацию и модернизацию в зобе дикой утки зимующей в китайских болотах . Производят отстрелы и на перед известно штамм гриппа который ожидается после перелетов птичек. Распространяется воздушно капельным путем, Но, если б не грипп , то гараздо тяжче болячки теребили б человечество.Доказано.Вообще то грипп зто просто вариант орнитоза. Коронахрень элементарно может, как и грипп, распространятся с птичками, а о контроле и внимани к этому аспекту не слыхал. Коранохрень слабее по термостокости гриппа всего 57 гр С. Гуманно уничтожить все перелетные , с поднебесной , ключи. Под Полтавой, Люди , правильно протестовали. Латерантность в таких случаях опасна и вредна. PS. Грипп распространяется утками, а коронахрень - воздушными, пардон, Боингами. Помнятся слова с одесско блатной песенки . ....на Мясоедовской случилася холера Скажите мине какой позор для ковалера...
|
|
« Крайнее редактирование: 21.02.2020, 16:12:59 pm от подвашник »
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3611 : 21.02.2020, 16:25:22 pm » |
|
Я підтримую протистувальників в Нових Санжарах! Це небезпека, яку насильно завезли до населеного пункту, нехтуючи волею людей, які там живуть. Якщо є дуже дуже сердобольні, то хай дадуть згоду поселити у себе в населеному пункті усіх карантинників. А для тих, хто щось там про середньовічча, та людяність каже, хай усіх поселять у себе вдома і вдома у своїх родичів. Ато чого тільки повітря трясти про таких поганих українців на полтавщині, проявіть себе. Зеленський хай поселить усіх евакійованих в себе на віллах і квартирах, або в Конча Заспі у депутатів, та міністрів. Це буде достойний крок гаранта на зустріч стражденним евакуйованим. До речі, міністерка охорони здоров‘я, яка обіцяла бути всі 14 днів з карантинниками і проживати з ними, по останнім данним медіа - вже втікла з Полтавської області. І всі вброси, що до того, які українці погані, роблять проросійські сили на чолі з «опозиційною платформою за смерть». Очевидний прорахунок влади про перебування карантинників. Люди тут не винні. В наявності знову приславута традиція переламувати через коліно волю простих людей.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3612 : 21.02.2020, 16:31:51 pm » |
|
Подстаили непригодное для санации (немоющееся) помещение, специально, да бы опосля отпрессовать у структуры в счет капитального ремонта. Это не по жлобски , но это по ж..... .
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3613 : 21.02.2020, 17:39:44 pm » |
|
БТРом і спецпризначинцями розчищали дорогу до будівлі для карантину. Просто тупо доганяли, били і заламували людей по селу. ... Це що, панове? Це демократія? Це держава, де влада належить народу? Як такі всі сердобольні і грамотні, то чого до Києва не доправили карантинників? Чому у Феофанію усіх не поселили? ... Це що? Там у Києві люди кращі, ніж селяни в Нових Санжарах? Ще треба розбиратись, що там за тітушня була. Але, по данним моїх родичів, там все село бунтує, а срана поліцейська мразь ходе по дворах і погрожує людям. Забирайте в Київ усіх! Сцикуни зеленофільні.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3614 : 21.02.2020, 17:48:20 pm » |
|
Дешевле, но не выгодней,поместить людей в пластиковые домики которые есть в мчс,а опосля их просто уничтожить, при том , систему отвода и очистки тоже использовать закрытого типа. Так в мире делают, а у нас не от мира сего , а от прибыли от беды, а это по русски ..... ой забув що президент не украінець.
|
|
« Крайнее редактирование: 21.02.2020, 17:49:51 pm от подвашник »
|
|
|
|
|
|