Серго
|
|
« Ответ #3270 : 10.04.2019, 05:25:59 am » |
|
Хто ти, nikol 1406? Яке відношення маєш до авіації? Чому ти тут, на авіаційному форумі?
З якою метю цікавитесь? Ти, кремлівський провокатор. Не зрозумів питання? Ще раз питаю, яке у тебе, гнида кремлівська, відношення до авіації, що ти тут на авіаційний форум заліз? Чи ще тобі по іншому пояснить питання?
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3271 : 10.04.2019, 06:04:51 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
flybas
"Красота должна быть обтекаема" М.М.Жванецкий
Авиаторы
"Красота должна быть обтекаема" М.М.Жванецкий
|
|
« Ответ #3272 : 10.04.2019, 06:26:24 am » |
|
Уиться писать КУЕВ,а не КИЕВ для начала.
О!!! Библиотик отозвался. Буквачки рахуевит. Зебилограмотный наверна. Чувак для канцевой....
Подвашнік, ти хворий ?
|
|
|
|
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #3273 : 10.04.2019, 07:52:35 am » |
|
Серго! Вы не верите Зеленскому... ну, пусть... и тут же Вы верите пропаганде той мрази (охлобыстин, азаров, пореченков, киселев ...) - парадокс! ИМХО - пуйло и ко более всего устраивает порох...
|
|
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
командор
|
|
« Ответ #3274 : 10.04.2019, 08:43:56 am » |
|
Спецы.Кто знает где можно пройти тест на клептоманию.В Украине.Очень актуально.
|
|
« Крайнее редактирование: 10.04.2019, 08:50:42 am от командор »
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3275 : 10.04.2019, 11:05:29 am » |
|
Учится писать КУЕВ,а не КИЕВ для начала.
О!!! Библиотик отозвался. Буквачки рахуевит. Зебилограмотный наверна. Чувак для канцевой....
[/quote] Подвашнік, ти хворий ? [/quote]Ніііі ! Хворі зареєстровані у лікарів по системі Супрун , жалійся туди. Я в поліклініці аеропорта, а тобі туди не мона. Скаженим зась.
|
|
« Крайнее редактирование: 10.04.2019, 11:08:16 am от подвашник »
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3276 : 10.04.2019, 11:29:32 am » |
|
Спецы.Кто знает где можно пройти тест на клептоманию.В Украине.Очень актуально.
У офисных госслужащих она рефлекторно наведенная. Сперва просто лист А 4. Потом авторучку, пустую папку, веник, полную папку, стул , стол , шкаф, гибкий диск , комп , информацию , копейку, сто тысяч А4 , миллион....
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #3277 : 10.04.2019, 17:58:25 pm » |
|
|
|
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3278 : 10.04.2019, 19:07:42 pm » |
|
що ти тут на авіаційний форум заліз? Чи ще тобі по іншому пояснить питання? Серго, не гарячкуйте, будь ласка, nikol1406 стартував на форумі ось з таким питанням: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,5245.msg88943.html#msg88943, тобто відношення до авіації має набагато більше, ніж я чи ще деякі учасники форуму. І щось мені здається, що він щирий у своєму виборі Зелемойського, так само як і mechanic. Тобто вони обоє зовсім не солідарні з Кремлем і щиро вірять, що при Зелі нічого страшного з Україною не станеться і відбудеться т.зв. "перезавантаження влади", тобто корупція крякне і ми всі заживьом. Чому вони мають саме таку віру - це вже інше питання.
|
|
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
entuzazisten
|
|
« Ответ #3279 : 10.04.2019, 19:28:38 pm » |
|
що ти тут на авіаційний форум заліз? Чи ще тобі по іншому пояснить питання? Серго, не гарячкуйте, будь ласка, nikol1406 стартував на форумі ось з таким питанням: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,5245.msg88943.html#msg88943, тобто відношення до авіації має набагато більше, ніж я чи ще деякі учасники форуму. І щось мені здається, що він щирий у своєму виборі Зелемойського, так само як і mechanic. Тобто вони обоє зовсім не солідарні з Кремлем і щиро вірять, що при Зелі нічого страшного з Україною не станеться і відбудеться т.зв. "перезавантаження влади", тобто корупція крякне і ми всі заживьом. Чому вони мають саме таку віру - це вже інше питання. Це Ви вчасно пiрнули у минуле ! Так ось спочатку хай i покаже що вiн зробив за цi роки . А " зелёнку " хай нюхае сам . Давай вiдповiдай за " авиабазар" ! Побачемо на шо ти гiдний ! I скажiть менi, при якiй владi ставало краще жити , та й кому ? Чому спить адмiн ? На бiса тут " ватный мир " ?
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3280 : 10.04.2019, 19:40:09 pm » |
|
(...От холєра, є ще тільки свідків Зелемойського не захищав) entuzazisten, не хоботіться, будь ласка. Це люди старшого віку і вони взагалі молодці, що не голосували за вілкулів, мураєвих, бойків та тимошенків. При такому рейваху нам, "порохоботам", у будь-якому випадку (Порох/Зе) доведеться майданити і, думаю, вигідніше майданити при Зелемойських, ніж при Бойку чи подібних. nikol1406 нікому нічого тут особливо не винен, однак я задав питання у відповідній темі, бо колись теж додумався до симетричної схеми автожира, а порадитись не було з ким: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,5245.msg186099.html#msg186099P.S. А nikol1406 таки романтик, я саме таким його уявляв: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,8113.msg89900.html#msg89900Також він за Україну: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,9476.msg105244.html#msg105244
|
|
« Крайнее редактирование: 10.04.2019, 20:08:12 pm от Toris »
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3281 : 10.04.2019, 19:43:33 pm » |
|
Зеленский спровоцировал пацанов типа Нац Корпуса на протесты. Похоже на вспышку психоза типа юнге- НКВД. Вот идиоты бля. Весь этот металлолом и дрова для вооружения во все времена в военное время собирался правдами и типа неправдами. И этот стиль по обеи стороны воюющих сторон. Точно шо ебнутые. А если на частных счетах бабки то то просто маневренный фонд без коего никак. Гос -бабки дороже и ленивей. Какого ХУЯ эти идиоты устраивают пляски с национальным прапором!
|
|
|
|
|
|
|
nikol1406
|
|
« Ответ #3282 : 10.04.2019, 20:25:30 pm » |
|
Хто ти, nikol 1406? Яке відношення маєш до авіації? Чому ти тут, на авіаційному форумі?
З якою метю цікавитесь? Ти, кремлівський провокатор. Не зрозумів питання? Ще раз питаю, яке у тебе, гнида кремлівська, відношення до авіації, що ти тут на авіаційний форум заліз? Чи ще тобі по іншому пояснить питання? Хто вам дав право так розмовляти з людьми, я що прийшов до вас додому,чи в гестапо, чому ви ображаете людей у яких напрямок думок не схожий з вашим, стосовно хто я такий, форуму та авіаціі, мої пращури Запроріжські козаки, авіація моє захоплення, зареестрований на авіаційному форумі, тому що маю на це право, нікого не ображаю, вважаю себе патріотом України, і ваші випади сприймаю як особисту образу,та вимагаю вибачень, не вам вирішувати хто патріот а хто ні й за кого кому голосувати, ми мешкаем у вільній країні.
|
|
« Крайнее редактирование: 10.04.2019, 20:29:48 pm от nikol1406 »
|
|
Наслаждаться полетом, даже находясь на подводной лодке.
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3283 : 10.04.2019, 21:08:01 pm » |
|
не вам вирішувати хто патріот а хто ні й за кого кому голосувати, ми мешкаем у вільній країні. Поки що у вільній... Думайте, Нікол, думайте добре, за кого голосувати. Зараз ми точно у поки що відносно вільній Україні. Де будемо далі - залежить від Вас.
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3284 : 10.04.2019, 21:13:00 pm » |
|
З якою метю цікавитесь? Ти, кремлівський провокатор. Не зрозумів питання? Ще раз питаю, яке у тебе, гнида кремлівська, відношення до авіації, що ти тут на авіаційний форум заліз? Чи ще тобі по іншому пояснить питання? Хто вам дав право так розмовляти з людьми, я що прийшов до вас додому,чи в гестапо, чому ви ображаете людей у яких напрямок думок не схожий з вашим, стосовно хто я такий, форуму та авіаціі, мої пращури Запроріжські козаки, авіація моє захоплення, зареестрований на авіаційному форумі, тому що маю на це право, нікого не ображаю, вважаю себе патріотом України, і ваші випади сприймаю як особисту образу,та вимагаю вибачень, не вам вирішувати хто патріот а хто ні й за кого кому голосувати, ми мешкаем у вільній країні. Та, ні. Вирішувать хто патріот таки нам. Такі як ви патріоти нам зека вже вибирали. Дякую. Вважаю за потрібне нагадати, що ЗЕ команда фінансується і з кремля також. Його товариш в Євролаб є співробітником ГРУ РФ. Висновок. Хто не бачить, що зеленку ставить до влади кремль - або вата і не патріот, або сліпа людина. Або агент, що видно зразу. Ходи здоровий, nikol1406.
|
|
|
|
|
|
|
|