copper basin
|
|
« Ответ #3330 : 16.04.2019, 20:25:24 pm » |
|
Леонид Радзиховский Идиот.
Чому ідіот? Він за першою освітою психіатр, а вже потім журналіст і політолог. У чому його неправота? Зеленський дійсно охренів, ще президентом не став, а вежу вже зносить. А що буде, коли він ним стане? Бідна Україна...
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3331 : 16.04.2019, 21:13:15 pm » |
|
Леонид Радзиховский Идиот.
Чому ідіот? Він за першою освітою психіатр, а вже потім журналіст і політолог. У чому його неправота? Зеленський дійсно охренів, ще президентом не став, а вежу вже зносить. А що буде, коли він ним стане? Бідна Україна... Он гонит на всех....
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
командор
|
|
« Ответ #3332 : 16.04.2019, 21:37:33 pm » |
|
Його товариш в Євролаб є співробітником ГРУ РФ. --------------------------------------------------------------------- По-перше, хотілося б побачити докази. По-друге, ГРУ вже дев"ять років, як не існує. Є ГУ.
Президент Украины,бывший служащий КГБ никого не смущал.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3333 : 16.04.2019, 21:45:02 pm » |
|
КГБ- силовая структура средней руки. Так себе. Вообще точней так херня бестолковая.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
copper basin
|
|
« Ответ #3334 : 16.04.2019, 21:53:59 pm » |
|
КГБ- силовая структура средней руки. Так себе. Вообще точней так херня бестолковая.
За КГБ, показаний в серіалі "ТАСС уполномочен заявить" зразка 1983 року, було не соромно. Ну а в 1991 це вже була зовсім інша організація, навіть обговорювати нічого.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3335 : 16.04.2019, 22:36:43 pm » |
|
За КГБ, показаний в серіалі "ТАСС уполномочен заявить" зразка 1983 року, було не соромно. Ну а в 1991 це вже була зовсім інша організація, навіть обговорювати нічого. Перепрошую за нескромне ? А Ви якого року випуску?
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3336 : 17.04.2019, 01:03:43 am » |
|
Если смотреть на образ жизни до ГКЧП , то скорей, выписки. Выписали наше государство с дурдома СССР.
|
|
|
|
|
|
|
copper basin
|
|
« Ответ #3337 : 17.04.2019, 02:45:08 am » |
|
А у нас що, така погана держава? Економіка ринкова, дефіциту ні в чому немає, магазини ломляться від жрачки і барахла. За кордон виїзд вільний, тільки грошей би побільше. Тачки одна інший краще, суцільно Геліки і Крузаки. Ресторани один іншого красивіше і смачніше. Дороги ось тільки хрінові та злочинність в порівнянні з радянськими часами занадто висока, а в цілому жити можна. Ну а в Києві так взагалі казка.
|
|
|
|
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #3338 : 17.04.2019, 07:56:56 am » |
|
А у нас що, така погана держава? Економіка ринкова, дефіциту ні в чому немає, магазини ломляться від жрачки і барахла. За кордон виїзд вільний, тільки грошей би побільше. Тачки одна інший краще, суцільно Геліки і Крузаки. Ресторани один іншого красивіше і смачніше. Дороги ось тільки хрінові та злочинність в порівнянні з радянськими часами занадто висока, а в цілому жити можна. Ну а в Києві так взагалі казка.
Просто рай! Медицина, освіта, наука - на найвищому рівні! Стрімко розвивається промисловість! Процвітаюче агровиробництво! Справедливі суди! Безпечні вулиці! Щасливі пенсіонери подорожують Європою, та й по всьому світу! Рай! А ще братерська держава зі сходу...
|
|
« Крайнее редактирование: 17.04.2019, 08:06:52 am от mechanic »
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3339 : 17.04.2019, 10:19:07 am » |
|
copper basin,
1. Ви не носій української мови і, швидше за все, не житель України.
2. Злочинність (рівень злочинності) завжди приблизно однаковий, тільки при совку усе люто замовчувалось, а зараз так само люто усе публікується ради "утримання на плаву" різноманітних ЗМІ.
3. У Вас специфічний почерк і типові помилки. Який сенс Вам постійно тут реєструватись під новими обліковими записами? Нудно у ваших Обнінськах-Зеленоградах чи де Ви там тусуєтесь?
|
|
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3340 : 17.04.2019, 17:14:58 pm » |
|
Хай живе й процвітає вільна Украіна , краіна трудівниця!
|
|
|
|
|
|
|
Variant
|
|
« Ответ #3341 : 17.04.2019, 17:24:30 pm » |
|
Президент Украины,бывший служащий КГБ никого не смущал. --------------------------------------------------------------------- Это кто же из Президентов Украины служил в КГБ ?
|
|
|
|
|
|
|
командор
|
|
« Ответ #3342 : 17.04.2019, 21:06:51 pm » |
|
Президент Украины,бывший служащий КГБ никого не смущал. --------------------------------------------------------------------- Это кто же из Президентов Украины служил в КГБ ?
Ющенко В.А.
|
|
|
|
|
|
|
copper basin
|
|
« Ответ #3343 : 17.04.2019, 21:20:09 pm » |
|
Хе-хе. Молодий, зелений! Кинь в траву - не помітиш...
|
|
« Крайнее редактирование: 18.04.2019, 13:15:05 pm от Геннадий Хазан »
|
|
|
|
|
Variant
|
|
« Ответ #3344 : 17.04.2019, 22:14:12 pm » |
|
Спасибо, в принципе верно. Хотя обычно писали ПВ КГБ СССР.
|
|
|
|
|
|
|
|