nikol1406
|
|
« Ответ #3285 : 10.04.2019, 21:32:50 pm » |
|
Хто ти, nikol 1406? Яке відношення маєш до авіації? Чому ти тут, на авіаційному форумі?
З якою метю цікавитесь? Ти, кремлівський провокатор. Не зрозумів питання? Ще раз питаю, яке у тебе, гнида кремлівська, відношення до авіації, що ти тут на авіаційний форум заліз? Чи ще тобі по іншому пояснить питання? Хто вам дав право так розмовляти з людьми, я що прийшов до вас додому,чи в гестапо, чому ви ображаете людей у яких напрямок думок не схожий з вашим, стосовно хто я такий, форуму та авіаціі, мої пращури Запроріжські козаки, авіація моє захоплення, зареестрований на авіаційному форумі, тому що маю на це право, нікого не ображаю, вважаю себе патріотом України, і ваші випади сприймаю як особисту образу,та вимагаю вибачень, не вам вирішувати хто патріот а хто ні й за кого кому голосувати, ми мешкаем у вільній країні. Та, ні. Вирішувать хто патріот таки нам. Такі як ви патріоти нам зека вже вибирали. Дякую. Вважаю за потрібне нагадати, що ЗЕ команда фінансується і з кремля також. Його товариш в Євролаб є співробітником ГРУ РФ. Висновок. Хто не бачить, що зеленку ставить до влади кремль - або вата і не патріот, або сліпа людина. Або агент, що видно зразу. Ходи здоровий, nikol1406. Це не факт, а ваша особиста думка, час всіх розсудить, а поки що майте розум гідно спілкуватись з людьми не ображаючи, людина може помилятися, це стосуєтьця і вас і інших людей, тільки це не дае право вам ображати людей, а як що таке скоїлось, майте мужність вибачетись.З повагою до усіх форумчан nikol1406.
|
|
« Крайнее редактирование: 10.04.2019, 21:38:35 pm от nikol1406 »
|
|
Наслаждаться полетом, даже находясь на подводной лодке.
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3286 : 10.04.2019, 22:13:20 pm » |
|
Хлопці з обох сторін виборців, досить вже собачитись. Я в своєму оточенні вже побачив, що свідків Зелемойського агрументами переконати неможливо. Тут або 16% голосувальників мають знищити фізично щонайменше 30% голосувальників + прихильників "опозиції" (це натуральна громадянська війна без кремлядських фантазій), або обидві сторони мають зупинити суперечку і терпляче чекати виборів.
Думаю, що такий мій висновок можна сміливо екстраполювати на територію всієї України.
P.S. Також думаю, що Зе є козирним проектом Кремля, засобом гібридної війни, оскільки склалась унікальна ситуація, коли смерть опонента зовсім невигідна поки що чинному Президенту. Тобто чинний Президент мусить гратись в демократію до кінця і навіть охороняти опонента, незважаючи на програш виборів.
Тому зберігаємо спокій, чистимо кулемет і чекаємо виборів. Єслі шо - об'єднуємось з колишніми свідками Зе і разом печемо на Майдан-3.
|
|
« Крайнее редактирование: 10.04.2019, 22:30:04 pm от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
nikol1406
|
|
« Ответ #3287 : 10.04.2019, 22:51:21 pm » |
|
В любому разі спілкуватись потрібно без образ та вішання ярликів, в 14 році я голосував за Порошенка, мав великі сподівання та надії яких він не виправдав, вважаю що він мав повністю займатись покращенням країни а не своїх особистих статків, він не виправдав моїх сподівань і це головний аргумент міліонів украіньців, хіба це не зрозуміло, можливість залишитись ще на 5 років він профукав, так судячи з ваших переконань всі україньці хто так вважае кремлівськи прихвостні та провокатори чи сліпі? це ваша логіка?У мене дуже великий список претензій до Порошенка, тільки вважаю він уже в минулому, Зеленський не був в політиці і ще не на косячив і в мене на нього великі сподівання та надії в краще життя для нашої неньки України.
|
|
|
|
Наслаждаться полетом, даже находясь на подводной лодке.
|
|
|
Variant
|
|
« Ответ #3288 : 10.04.2019, 23:39:06 pm » |
|
Його товариш в Євролаб є співробітником ГРУ РФ. --------------------------------------------------------------------- По-перше, хотілося б побачити докази. По-друге, ГРУ вже дев"ять років, як не існує. Є ГУ.
|
|
|
|
|
|
|
Михо
|
|
« Ответ #3289 : 11.04.2019, 08:15:56 am » |
|
Кожен здоровий українець зобов'язаний голосувати за Петю. Він істинний і вірний син українського народу, а у Зе немає ні краплі української крові. За народженням єврей, а по замашках чистий кацап. І вибравши його, українці через рік-два одного разу вранці прокинуться і опиняться в Кацапстані. Зеленський спить і бачить, як би продати Україну Путіну, та дешевше. а Путін мріє знову поневолити українців, закувати в кайдани і ланцюги, начепити на них фуфайки зі скловати і змусити голодними, без екскаваторів і всякої техніки, рити новий Біломорканал одними нігтями, як при Віссаріониче, цього разу від Чопа до Анадиря. А Петро Олексійович обіцяв Крим повернути до 9 травня і багато чого ще, у що не можна не повірити. Так що, однозначно - тільки за Петра!
|
|
|
|
|
|
|
командор
|
|
« Ответ #3290 : 11.04.2019, 08:41:25 am » |
|
После 300 лет татаро-монгольского ига только штангель сможет определить настоящего здорового украинца в толпе претендентов на эту нацию. Ждем штангель, и просто украинцы и украинцы из принципа. Коварство КГБиста Путина не знает предела.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3291 : 11.04.2019, 11:52:26 am » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
entuzazisten
|
|
« Ответ #3292 : 11.04.2019, 12:43:37 pm » |
|
На экран И ось цi онанiсти збираються керувати воюючею державою ? Чекаемо на третiй майдан .
|
|
|
|
|
|
|
IDB
|
|
« Ответ #3293 : 11.04.2019, 13:00:07 pm » |
|
Хочу побажати цим бакановим з штабом дЕБАТУВАТИ з екраном. А той, хто хоче бути президентом воюючої країни - мусить бути відкритим та нічого не ховати від людей, ані аналізів, ані маєтків.
|
|
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #3294 : 11.04.2019, 16:08:07 pm » |
|
Уважаемые коллеги! Я как и Андрей Шор, придерживаемся державницьких позицій, по этому просим снизить градус социального накала.
Тема Зе - это голограмма , и мне искренне жаль людей это не наблюдающих. Но на нашем ФОРУМЕ , агитация за голограмму НЕ ДОПУСТИМА!
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
"Отпустить сопротивление - это принятие" - Шри Багаван
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #3295 : 11.04.2019, 16:08:46 pm » |
|
"От Порошенко требовали проведения реформ, от Зеленского- хотя бы сдать анализы..."(с)
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
"Отпустить сопротивление - это принятие" - Шри Багаван
|
|
|
Михо
|
|
« Ответ #3296 : 11.04.2019, 16:43:28 pm » |
|
Зеленський не був в політиці і ще не на косячив і в мене на нього великі сподівання та надії в краще життя для нашої неньки України.
Є люди, яким краще і близько не підходити до політики (і економіці). Артисти до таких в першу чергу відносяться, тим більше гумористичного жанру. Зіграти президента за заздалегідь складеним текстом і бути президентом - це далеко не одне і теж. Зеленський в перші ж півроку напартачить так, що всі вболівальники стануть його ненавидіти пущі Януковича, Ющенка і всіх інших. І в кращому випадку Україна втратить ще 5 років і залишиться тупцювати на місці, а гіршому розвалиться на шматки зовсім і впаде в можнатые липкі смердючі лапи мерзенного Путіна, а він їх вже радісно потирає. Так що включіть мозок, панове!
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3297 : 11.04.2019, 17:56:13 pm » |
|
Инфекция Зеленского ище и в том что повелось в народе , среди начальников в особенности, подражать Первому лицу. Вы представляете сколько насмешек может быть , а голосок так вобше.... Насмешка....
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Михо
|
|
« Ответ #3298 : 11.04.2019, 18:34:04 pm » |
|
Голос - це найменша біда, яка є у Зеленського. А ось через нього може настати велика: в Україні запанує справжній хаос, а Путін на весь світ скаже - "Ну ось, я ж казав,що це не держава, а фейк-стейт, так давайте розділимо її між великими країнами!"І тоді захід відійде Польщі. Угорщини та Румунії, південь і схід - кацапії, ну і так далі...
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3299 : 11.04.2019, 19:42:26 pm » |
|
Зюганов обрадовался результатам первого тура.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
|