nikol1406
|
|
« Ответ #3210 : 05.04.2019, 21:33:28 pm » |
|
До речi вiн теж Украiнець принципово.
А ты историю со сдачей анализов Зе-клоуном уже прочитал ? Тоже куришь дурь ? Совсем дурки трахнулись об вату ! Ну продолжу в твоем стиле,такой смотрю умный все знающий провидец историк теоретик, головой не думаешь,или вериш во все то что тебе приподносят,знаешь немного пожил и повидал, когдато в молодости один наглец отправил на нары своего друга подложив ему наркоту и стуконув ментам, видити ли хотел жениться на его невесте, и кричал на всех углах что его друг наркоман.Так что всему есть свое обьяснение, может елементарно быть подстава, у пороха стимул сильнее во много крат чем невесту отбить, может что и утворил, слышал что унего около сотни личных снайперов, и арсен тоже лицо заинтересованое, так что выводы преждевременны, и с ярлыками поосторожней.
|
|
« Крайнее редактирование: 05.04.2019, 21:35:23 pm от nikol1406 »
|
|
Наслаждаться полетом, даже находясь на подводной лодке.
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3211 : 05.04.2019, 22:12:44 pm » |
|
Ета бєспалєзна...
|
|
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3212 : 05.04.2019, 22:33:03 pm » |
|
До речi вiн теж Украiнець принципово.
А ты историю со сдачей анализов Зе-клоуном уже прочитал ? Тоже куришь дурь ? Совсем дурки трахнулись об вату ! Ну продолжу в твоем стиле,такой смотрю умный все знающий провидец историк теоретик, головой не думаешь,или вериш во все то что тебе приподносят,знаешь немного пожил и повидал, когдато в молодости один наглец отправил на нары своего друга подложив ему наркоту и стуконув ментам, видити ли хотел жениться на его невесте, и кричал на всех углах что его друг наркоман.Так что всему есть свое обьяснение, может елементарно быть подстава, у пороха стимул сильнее во много крат чем невесту отбить, может что и утворил, слышал что унего около сотни личных снайперов, и арсен тоже лицо заинтересованое, так что выводы преждевременны, и с ярлыками поосторожней. Клініка.
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3213 : 05.04.2019, 22:44:50 pm » |
|
О, цікавий розвиток обставин. Мене вже той nikol1406 намагається завербувати через особисті повідомлення...))) Ну, хай щастить!
|
|
|
|
|
|
|
nikol1406
|
|
« Ответ #3214 : 05.04.2019, 23:05:13 pm » |
|
Вербувати вас? не смішіть, ви давно завербовані. не здивуюсь як що і зарплатню отримуете за свої месенжі
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #3215 : 05.04.2019, 23:29:09 pm » |
|
Та, ні. Я працюю пілотом, як завтра буде готовий вантаж, теж на роботу.
Грубо працюєте.
|
|
|
|
|
|
|
nikol1406
|
|
« Ответ #3216 : 05.04.2019, 23:43:43 pm » |
|
Давно не працюю, пенсионер, гарного польоту.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #3217 : 05.04.2019, 23:52:00 pm » |
|
Давно не працюю, пенсионер, гарного польоту.
А я Вам побажаю гарного ульоту!
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3218 : 06.04.2019, 00:45:46 am » |
|
nikol1406, а з якого Ви регіону, якщо не секрет? У мене на Хмельниччині пенсіонери голосували переважно за Юльку. А Ви якийсь прогресивний пенсіонер, голосуєте, як молодь.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3219 : 06.04.2019, 02:19:19 am » |
|
Некоторым просто скучно. Я напомнил о выборах и запихнул отдельными ходками так сказать три человека. Наших авиаторов на пенсии. Голосовали с их слов за действующего.Одно плохо и накладно что очекушивать это приходилось и к вечеру уже рано лег спать но утором проснулся в другом государстве
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
nikol1406
|
|
« Ответ #3220 : 06.04.2019, 07:15:50 am » |
|
Харківщина, у нас голосували по різному, молодь в більшісті за Зеленського, бабушки, хто за бойка хто за смішка, бюджетники примусово за пороха, були такі що за юльку, одного не зрозумію, невже не ясно- ті "політики" що десятки років крали, а людям брехали, або зовсім ігнорірували, в наглу, раптово не змінятьця, саме гучне слово - це діло, Щиро вірю в Зеленського, в його розум і наполегливість, а фахівців він візьме на ключові пости. Слава нашій квітучій Україні.
|
|
|
|
|
|
|
serg.
|
|
« Ответ #3221 : 06.04.2019, 08:15:21 am » |
|
в його розум
Цікаво, де ви там розум побачили ? Я бачу що він українофоб, єврей-новорос з невеликими інтелектуальними здібностями, і дуже схоже що наркоман
|
|
« Крайнее редактирование: 06.04.2019, 08:27:47 am от serg. »
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #3222 : 06.04.2019, 08:47:36 am » |
|
Щиро вірю в Зеленського, в його розум і наполегливість, а фахівців він візьме на ключові пости. І в нас сектанти Зе такі ж наївні... Я бачу що він українофоб, <...>новорос з невеликими інтелектуальними здібностями, <...> Я теж такої думки. І прошу вас, досить вже мусолити тему злих євреїв, серед них так само різні люди трапляються, як і серед нас. Серед кіборгів ДАП зі зброєю в руках був, як мінімум, один єврей, патріот України. Усі євреї мого першого кола знайомих виїхали з України (до Німеччини, США) - і ось тепер ми маємо стадо наївних або чокнутих чиросердечних адептів Зе. Те, що радянські євреї розумні "від природи" - то вони виживали в таких умовах, що мусили бути максимально корисними для держави, щоби залишитись на свободі та живими. Колись досліджував це питання і прийшов до висновку, "живи, як єврей, навчайся усе життя - станеш розумним та успішним". І чомусь мене зовсім не дивує національний склад нашої вищої влади та Кернес на Харківщині. P.S. Біологічно я українець/білорус у пропорції 50/50, якщо що. Самоідентифікація - українець. Група крові та резус - як у європейців, антропоморфія - як в арійської раси.
|
|
« Крайнее редактирование: 06.04.2019, 08:52:24 am от Toris »
|
|
|
|
|
entuzazisten
|
|
« Ответ #3223 : 06.04.2019, 08:54:47 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
serg.
|
|
« Ответ #3224 : 06.04.2019, 09:04:27 am » |
|
Я бачу що він українофоб, <...>новорос з невеликими інтелектуальними здібностями, <...> Я теж такої думки. І прошу вас, досить вже мусолити тему злих євреїв, [/quote]. Неправильно мене зрозуміли. Я за Гройсмана
|
|
« Крайнее редактирование: 06.04.2019, 09:07:33 am от serg. »
|
|
|
|
|
|