подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #2370 : 20.03.2016, 18:59:18 pm » |
|
Все правильно ... коня оставить.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Glider_pilot
|
|
« Ответ #2371 : 21.03.2016, 00:40:13 am » |
|
Та він вже довго провокує суспільство, називаючи ідіотами людей, поваливших пам"ятник тирану леніну. Та ще й тут, ну ніяк йому тихо не сидиться.
Я хочу сказать о том, что памятники валять, это глупо, история есть история, она была никуда от этого не деться, поди половина тут присутствующих и пионерами были и комсомольцами, а то и в партии, а тут вдруг открылись глаза? В стране и так бардак, денег нет на лекарства детям, на вакцины, а мы на валяние памятников будем тратить, воевать с ветряными мельницами как Дон Кихот.
|
|
|
|
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #2372 : 21.03.2016, 02:54:15 am » |
|
что памятники валять, это глупо, история есть история
Напоминает шипение (ненавязчиво так....) по методичке кисель-тв. Это с той стороны уже неоднократно слышали, в различных интертрепациях и методах внушения о вредности борьбы "с ветряными мельницами". А как насчет очищения и отряхивания от совдеповской подлющей идологии?
|
|
|
|
Штирлиц склонился над картой- его рвало на родину
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #2373 : 21.03.2016, 08:26:42 am » |
|
Я хочу сказать о том, что памятники валять, это глупо, история есть история, она была никуда от этого не деться, поди половина тут присутствующих и пионерами были и комсомольцами, а то и в партии, а тут вдруг открылись глаза? В стране и так бардак, денег нет на лекарства детям, на вакцины, а мы на валяние памятников будем тратить, воевать с ветряными мельницами как Дон Кихот. 1. А якщо не валяти, а зняти і перевезти на приватну територію якому-небудь пенсіонеру-комуністу? 2. Я був піонером і готувався до комсомолу, потім СРСР розвалився. Повністю з Вами згоден про використання коштів. Більше того, не розумів, навіщо В.Ющенко натикав по всій Україні пам'ятників про Голодомор? Воно ж звикається швидко до пам'ятників і невдовзі вони сприймаються як дерева чи будинки, перестаєш на них звертати увагу. Однак, така думка не відповідає дійсності: пам'ятники таки щось там викликають у підсвідомості і підживлюють менталітет, котрий з ними пов'язаний. Наприклад, якщо поставити натуралістичний пам'ятник пенісу, то навіть за умови звикання він все одно підживлюватиме підсвідомість і активізуватиме відповідні домінанти у свідомості тих, хто його бачить. Якби такої дії не було, ніхто б ніколи і ніде не ставив би пам'ятники. Та й сама назва - "пам'ятник" - вказує на активізацію пам'яті. А що активізується при згадці спогляданні зображення та напису "В.И.Ленин"? - правильно, те саме. Пам'ять ретроградна влаштована таким чином, що забуває негатив і згадується лише хороше. Отже, ми бачимо пам'ятник і тепло згадуємо дні нашої молодості. І тут вражі пропагандони гарненько гріють цю пам'ять і обіцяють рай. Частина населення перетворюється на ватників. Виходить, що радянські пам'ятники подібні до ворожих активних мін на нашій території. Зараз частину нашої країни загарбали окупанти. Їх належить вибити, а пам'ять про них належить витерти. Пам'ятники членіну - аналогічні пам'ятникам окупантам. Їх належить обнулити. Історія має залишатись у музеях.
|
|
« Крайнее редактирование: 21.03.2016, 08:32:45 am от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
flybas
"Красота должна быть обтекаема" М.М.Жванецкий
Авиаторы
"Красота должна быть обтекаема" М.М.Жванецкий
|
|
« Ответ #2374 : 21.03.2016, 09:17:06 am » |
|
Когда-то ,ещё вменяемый ,Задорнов шутил :"... а труп ленина перенести на квартиру к Зюганову! "
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #2375 : 21.03.2016, 10:02:58 am » |
|
Когда-то ,ещё вменяемый ,Задорнов шутил :"... а труп ленина перенести на квартиру к Зюганову! " Точно! Всю "історію" перевезти недобитим комунякам, хай тішаться. І за кошти тих самих комуняк!
|
|
|
|
|
|
|
Glider_pilot
|
|
« Ответ #2376 : 21.03.2016, 10:12:25 am » |
|
что памятники валять, это глупо, история есть история
Напоминает шипение (ненавязчиво так....) по методичке кисель-тв. Это с той стороны уже неоднократно слышали, в различных интертрепациях и методах внушения о вредности борьбы "с ветряными мельницами". А как насчет очищения и отряхивания от совдеповской подлющей идологии? Идиология может и была подлющей, но была идея, уверенность в завтрашнем дне, для детей куча бесплатных кружков и секций, для взрослых работа, люди жили и были счастливы, и заметте, летали в аэроклубах за бесплатно, да еще и кормили и одевали курсантов и спортсменов, планерный и самолетный спорт был, а сейчас же вся идеология свелась к баблу, все на самовыживании, а властьимущие кормушку делят. Давелось недавно попасть в травмпункт, привозят людей покусаных собаками, получивших травмы, так нету вакцины для прививок против бешенства и столбняка, это называется покращення?
|
|
« Крайнее редактирование: 21.03.2016, 10:16:40 am от Glider_pilot »
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #2377 : 21.03.2016, 10:31:43 am » |
|
То якщо залишить пам"ятники членіну вакцина появиться?
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #2378 : 21.03.2016, 10:35:40 am » |
|
Думаю, ніколи генетично скалічену совком голову ніхто не переконає. Не третьте сили. Він всіх нас вважає "ідіотами" . Про що ви всі йому розказуєте? Там люта ненависть проти всього, що робиться в Україні. А тихеньке піджучування про пам"ятники, то просто ще один привід змію ужалить і сказать, які ж українці погані.
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #2379 : 21.03.2016, 11:10:59 am » |
|
То якщо залишить пам"ятники членіну вакцина появиться?
Після 2-ї світової вся Європа відбудувалась і люди зажили достойно. Без комунісму і совковщини. Достойно працювали і достоцно отримували зарплату. І суди у них достойні , не совкові, а справедливі. І право у них не совкове. І ворогів в Європі собі не придумують, як придумував собі совок. І грошей хватає там і на аероклуби, і на дороги, і на медичину, і на освіту, і на житло і на все те, про що тут ностальгують безкоштовне при совку. А тепер розкажу про "безкоштовність" совка, сильно оргазмуючим від ностальгії. Я пам"ятаю, в моїй школі робили "лінійку успішності", (ми там стояли і уважно слухали , хто за місяць буде найуспішніший)... Я там пам"ятаю , як деякі учні падали від голодного обморока. Бо в колгоспі так мало платили, що грошей на бутерброд дитині в школу у батьків не вистачало.А в селі їли тільки те, що на городі виросте. А урожай не завжди був. Свиню одну на м"ясо під "Новий Рік" різали. Того м"яса на весь рік не вистачало. А другу здавали в колгосп, як оплату за першу свиню. Грошей достойно одітись, взутись не було. Взуття ми не купували. Ми ДОСТАВАЛИ !!! А ще ми не купували, а доставали одежу, пальто, шпалери, раковини і ванни, коври, телевізори і тд. Про безкоштовність медицини - брехня. Точно така система, як і зараз. Карбованця не даси - на тебе не глянуть, укол не зроблять і т.д. Морозиво нам в село привозили тільки в четвер. Давали не більше 2х пачок в руки. Дорогу в Обл центр зробили тільки в кінці 80х. Коли совок в кінці 70х ввязався в гонку озброєнь, до самого розвалу совка в крамницях і магазинах продавали тільки хліб, засущену скумбрію і березовий сік. А ще кругом водка і вино різних калібрів. Ні сметани, ні м"яса, ні ковбаси село в крамницях не бачило. Зато кругом парт збори, парт наради, парт пропогандисти, парт лектори. Та безкоштовність совка мені зовсім не подобається. Бігать в безкоштовний гурток, або аероклуб, а вдітись нема в шо і голодний - мені не подобається. Треба щоб грошей на все вистачало. Треба, щоб право було справедливим і по закону. Треба не вертать історію до совка, мастурбуючи на нього, бо начебто там було краще. Зовсім там краще не було і не треба мене тут умовлять, бо я сам там жив і все сам відчував. Пам"ятники тим ідолам - то не історія, а ганьба і гніт, від яких люди страждали. І тримать пам"ятник, як нагадування страждань - це мазохізм. Валять їх треба і якнайшвидше.
|
|
|
|
|
|
|
Glider_pilot
|
|
« Ответ #2380 : 21.03.2016, 12:01:50 pm » |
|
Думаю, ніколи генетично скалічену совком голову ніхто не переконає. Не третьте сили. Він всіх нас вважає "ідіотами" . Про що ви всі йому розказуєте? Там люта ненависть проти всього, що робиться в Україні. А тихеньке піджучування про пам"ятники, то просто ще один привід змію ужалить і сказать, які ж українці погані.
Между прочим я сам украинец и никого не считаю идиотами, но мое мнение снос памятников и переименование улиц это не то на что надо тратить сейчас средства. А на счет искалечено совком голову, лучше бы молчали, кстати при совке в учебных заведениях учили и хорошо учили, не так как сейчас, увы. Из всего надо извлекать хорошее и рациональное, набирать опыт, а не рубить не взирая ни на что Ну да ладно, не вижу смысла в этом споре, я на этот счет имею свое мнение, вы свое, давайте уважать мнение каждого, а время покажет...
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #2381 : 21.03.2016, 12:08:46 pm » |
|
2 - Glider_pilot "Не нужно уподобляться идиотам что памятники валяют. Это какая никакая а история, а то вот все в стране прекрасно, только Ленина повалить и улицы переименовать. )))" (с)
Ваші слова.
|
|
|
|
|
|
|
Glider_pilot
|
|
« Ответ #2382 : 21.03.2016, 12:13:10 pm » |
|
2 - Glider_pilot "Не нужно уподобляться идиотам что памятники валяют. Это какая никакая а история, а то вот все в стране прекрасно, только Ленина повалить и улицы переименовать. )))" (с)
Ваші слова.
Мои, ключевое слово "уподобляться"
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #2383 : 21.03.2016, 12:25:34 pm » |
|
Между прочим я сам украинец и никого не считаю идиотами, но мое мнение снос памятников и переименование улиц это не то на что надо тратить сейчас средства. А на архітектуру є сенс витрачати кошти, чи достатньо лупашити багатоповерхівки по типовому проекту? Вартість кожного нетипового проекту = 10% від вартості матеріалів будинку, а зараз всі будинки нетипові. А на счет искалечено совком голову, лучше бы молчали, кстати при совке в учебных заведениях учили и хорошо учили, не так как сейчас, увы. Та й зараз навчають, якщо студент хоче навчатись. По тих самих підручниках (в технічних вузах). Из всего надо извлекать хорошее и рациональное, набирать опыт, а не рубить не взирая ни на что Та ж ніхто не сперечається. Однак, що корисне можна взяти з пам'ятників більшовицькій хунті? Більшовицька хунта загарбала Україну, виперла геть Нестора Івановича (добре, що не вбила, як інших), русифікувала українців так, що більшість з них не має жодного бажання розмовляти рідною мовою, розмовляючи натомність мовою окупанта. Це робилось саме більшовиками, під час життя і після смерті Леніна. Зауважу про всяк випадок, що до Гагаріна, Корольова, воїнів та інших достойних людей, ні в кого питань не виникає, вони реально розвивали країну. Більше того, ці та інші люди при будь-якому державному ладі займалися б тим самим чи чимось подібним. А от всілякі Леніни з Дзержинськими - нафіг, то фашисти! Ну да ладно, не вижу смысла в этом споре, я на этот счет имею свое мнение, вы свое, давайте уважать мнение каждого, а время покажет... А Ви поважаєте мою думку? Я підтримую знос бовванів чЛеніну - я вже не уподобляюсь ідіотам і Ви поважаєте мою думку (вона має вагу і цінність для вас)? (Якщо що - я не сварюсь, а з добрим настроєм веду діалог, пробуючи переконати опонента з сусідньої області).
|
|
« Крайнее редактирование: 21.03.2016, 12:31:06 pm от Toris »
|
|
|
|
|
Кацо
|
|
« Ответ #2384 : 21.03.2016, 17:31:46 pm » |
|
Когда-то ,ещё вменяемый ,Задорнов шутил :"... а труп ленина перенести на квартиру к Зюганову! " Точно! Всю "історію" перевезти недобитим комунякам, хай тішаться. І за кошти тих самих комуняк! Продать на аукционе, а деньги в бюджет страны. Это был бы хозяйский подход.
|
|
|
|
|
|
|
|