co-pilot
|
|
« Ответ #1275 : 25.01.2015, 20:38:22 pm » |
|
Летательный аппарат неизвестной конструкции
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #1276 : 25.01.2015, 21:27:28 pm » |
|
Летательный аппарат неизвестной конструкции Тепловой, фирма Milka
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1277 : 26.01.2015, 03:57:15 am » |
|
Шото у меня развалины Донецкого Аэропорта ассоциируются с со скелетами в анатомическом музее.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1278 : 26.01.2015, 17:10:29 pm » |
|
Я якраз це все дивився в прямому ефірі. Запрошений в студію пан Соскін сказав,що коли вживаються в розмові "ДНР",та "ЛНР",то вже на рівні підсвідомості ці терористичні організації деякими людьми можуть визнаватись,як життєздатні юридичні суб"єкти.Тому гість запропонував називати їх другими словами,щоб не було позитивного ставлення нівкого до терористів.Наприклад,він сам називає їх "лугандонія". Аж ось на зв"язок виходить пан Москаль і каже,що всієї розмови він не чув,але почав ображати гостя студії за "лугандонію"..... Ну а далі ви все бачили. Вважаю,пан Москаль вчинив імпульсивно і не виважено,не маючи всієї інформації. Не розумію, чому : "а 112-й повне г*мно"? Люди подають інформацію, всі настроєні патріотично,а не так як деякі інколи "інтери", ведуча старалась заспокоїти конфлікт....
|
|
« Крайнее редактирование: 26.01.2015, 17:54:16 pm от Серго »
|
|
|
|
|
Карпуха
|
|
« Ответ #1279 : 26.01.2015, 17:18:54 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1280 : 26.01.2015, 18:40:02 pm » |
|
.
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1281 : 26.01.2015, 18:45:24 pm » |
|
Всєм канкрєтним впопучлєнцам
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #1282 : 26.01.2015, 20:37:08 pm » |
|
Я якраз це все дивився в прямому ефірі. Запрошений в студію пан Соскін сказав,що коли вживаються в розмові "ДНР",та "ЛНР",то вже на рівні підсвідомості ці терористичні організації деякими людьми можуть визнаватись,як життєздатні юридичні суб"єкти.Тому гість запропонував називати їх другими словами,щоб не було позитивного ставлення нівкого до терористів.Наприклад,він сам називає їх "лугандонія". Аж ось на зв"язок виходить пан Москаль і каже,що всієї розмови він не чув,але почав ображати гостя студії за "лугандонію"..... Ну а далі ви все бачили. Вважаю,пан Москаль вчинив імпульсивно і не виважено,не маючи всієї інформації. Не розумію, чому : "а 112-й повне г*мно"? Люди подають інформацію, всі настроєні патріотично,а не так як деякі інколи "інтери", ведуча старалась заспокоїти конфлікт.... Серго, коли встановлюють телевізійний міст з центральною апаратною, то периферія бачить та "чує" картинку (ген. Москаль також). всі настроєні патріотично
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
Карпуха
|
|
« Ответ #1283 : 26.01.2015, 22:11:16 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1284 : 27.01.2015, 04:24:41 am » |
|
.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1285 : 27.01.2015, 09:39:42 am » |
|
Я якраз це все дивився в прямому ефірі. Запрошений в студію пан Соскін сказав,що коли вживаються в розмові "ДНР",та "ЛНР",то вже на рівні підсвідомості ці терористичні організації деякими людьми можуть визнаватись,як життєздатні юридичні суб"єкти.Тому гість запропонував називати їх другими словами,щоб не було позитивного ставлення нівкого до терористів.Наприклад,він сам називає їх "лугандонія". Аж ось на зв"язок виходить пан Москаль і каже,що всієї розмови він не чув,але почав ображати гостя студії за "лугандонію"..... Ну а далі ви все бачили. Вважаю,пан Москаль вчинив імпульсивно і не виважено,не маючи всієї інформації. Не розумію, чому : "а 112-й повне г*мно"? Люди подають інформацію, всі настроєні патріотично,а не так як деякі інколи "інтери", ведуча старалась заспокоїти конфлікт.... Серго, коли встановлюють телевізійний міст з центральною апаратною, то периферія бачить та "чує" картинку (ген. Москаль також). всі настроєні патріотичноПодивись ще раз. Москаль каже :"Ну,я чув тільки уривок..." Він всієї розмови з Соскіним не чув.Розмову ту я передав. Пан Москаль той скандал справокував,не маючи всієї інформації. А що,є сумніви в патріотичності 112 каналу? Дивно.У мене,принаймні зараз, таких сумнівів щодо цього каналу немає.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #1286 : 27.01.2015, 14:25:19 pm » |
|
СергоЯ не ролик з юдуба дивився а прямий ефір. Ролик пізніше появився. І того воєннного експєрта Соскіна я не перший раз чую по 112-му. Мабуть він такого відношення до себе заслуговує. Москаль все сказав. А про самий канал спасєнія 112, то тут.
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #1287 : 27.01.2015, 14:29:59 pm » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1288 : 27.01.2015, 16:50:37 pm » |
|
СергоЯ не ролик з юдуба дивився а прямий ефір. Ролик пізніше появився. І того воєннного експєрта Соскіна я не перший раз чую по 112-му. Мабуть він такого відношення до себе заслуговує. Москаль все сказав. А про самий канал спасєнія 112, то тут. Може й так.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #1289 : 27.01.2015, 18:40:45 pm » |
|