Авиационная обстановка в Крыму
Zakota:
Видать по этому,туда чукчей послали,по причине ослиной выносливости,и не прихотливости к бытовым условиям.
Андрей-пилот:
Цитата: Nickky от 05.03.2014, 20:50:57 pm
Якщо можна запитання до людей військових.
Скільки часу можуть знаходитись війська в таких умовах, тобто по-за межами розташування. Або іншими словами, скільки часу пройде поки вони будуть змушені забратись звіддти через те що вичерпали запас їжі чи ще там чогось. Я так розумію що це не може тривати безкінечно довго, і їх треба беде звідти або забрати, або закинути свіжі сили.
Во время ВОВ наши части были вне мест дислокации 5 лет.
Nickky:
Я ось до чого веду, на мою думку задумка путіна була щось типу бліцкригу, і оці партизани це перша хвиля, за ними мали прийти уже інші війська, уже з "пагонами", а такі "партизани", як чума мали ролзповзтись по решті території України, чим дальше тим краще. Однак ситуація або недозріла, або була переоцінена, а тут ще наші військові які чомусь уперто не хочуть здаватись. Одним словом ця ситуація почала затягуватись. Їхали сюди на кілька днів, відповідно і забезпечення на відповідний період. Значить через якийсь час їх мають або замінити іншими, або забрати взагалі.
подвашник:
О крымском менталитете.
Есть поговорка- ВРЕТ КАК ТАТАРИН , я там в крыму пробывал в сумме больше года и приучили аборигены напрягать соображалку при общении,
не простая народность.
Zakota:
http://news.eizvestia.com/news_abroad/full/454-zhiteli-rossijskoj-vologdy-prosyat-putina-vvesti-vojska-dlya-zashhity-ih-prav
Навигация