подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1860 : 25.02.2017, 03:28:19 am » |
|
Коммент подумать и ПНХ
Микола Аміров Микола Аміров ,,Мем "барыга" придуман кремлевскими идеологами, чтобы скрывать его реальную функцию, и ответственность, специально распространяется их троллями и подхватывается теми, кто не понимает, что происходит, точно так же как в Раше через подконтрольную гебистскую "оппозицию" Путин распространяет о себе что он "вор", а не убийца.
Посему не поддавайтесь на характеристику Проша как барыги, как карманная оппозиция Кремля Наср@ленный, Явлинский и К называют Путина исключительно "вором", и никогда - убийцей, чтобы скрыть его истинную ответственность. Те же, кто называл его убийцей - Боровик, Политковская, Немцов, и др. - в могилах. Кто называл Пороша убийцей - Лесник, Маэстро, Физик - в могилах. Доходит?
Путин вор?.. Это все?!!!.. Так же и Порошенко.
Второе - он на плотном кукане Раши еще с 1987 года, когда закончил их отделение международных отношений в Киеве, где готовят легальных сотрудников КГБ для дипломатии, ровно как и в МГИМО. С тех пор, с 1987 года эта гн@да - агент КГБ в Украине. Краснож@пая тв@рь, подлежащая уничтожению, - и это главная для нас характеристика этого ИДЕОЛОГИЧЕСКОГО ВРАГА, а не то, что он - "барыга".
Помимо того, что он кадровый шпион Раши, и украинофоб, все наши убийства и ассимиляцию Украины в Рашу осуществляющий с превеликим удовольствием, эта мр@зь, убившая своего брата в 90х чтобы забрать весь бизнес отца, к которому его не допускали, и совершившая массу преступлений вплоть до котлов-убийств украинцев в наши дни и раскручивания самой этой войны сдачей территорий, на плотном кукане этих компроматов у Раши, и лично Путина. Даже если бы теперь он вздумал дернуться на сторону от приказов Путина - это не возможно!
Именно за счет того, что он убийца, и шпион-диверсант, а не просто "барыга". Это главный компромат, за счет которого он НА АБСОЛЮТНОМ КУКАНЕ ПУТИНА.
. Шпион-диверсант, преднамеренно, по сговору с Путиным создавший эту кровь и войну, не введя военное положение, отведя войска от ПУСТЫХ Донецка и Луганска в 14г., создав диверсионные анклавы России ЛНР и ДНР на нашей территории, не бомбив колонну Гиркина в Донецк, и сейчас финансируя и снабжая их из украинского бюджета и своих предприятий в Раше, нахрапом требуя от фронтовиков продолжить снабжение Путина!!!! А куда ему деваться? Приказ есть приказ..
Создавший со своим кодло, что сейчас у власти, истоки этой войны расстрелом майдановцев в спины для картинки хаоса, чтобы Путин захватил Крым в обход договоров в "безвластие".
Шпион-диверсант, таким образом убивший десятки тысяч наших солдат в этой войне!!!
|
|
« Крайнее редактирование: 25.02.2017, 03:30:43 am от подвашник »
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
VS
|
|
« Ответ #1861 : 25.02.2017, 08:52:26 am » |
|
Что тут сказать ++
|
|
|
|
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #1862 : 25.02.2017, 10:44:26 am » |
|
Что тут сказать ++
Говорить ничего не надо- следует всего лишь не обращать внимание на подобную писанину, напечатаную неизвестно кем, неизвестно от какого лица, неизвестно по чьему заданию. Вот мне , например весьма странна ваша персональная готовность принимать подобный бред за чистую монету. Подобное может быть или от глупости, от недалекости, от сознательной поддержки явно неподтвержденной лжи. Учитывая "очень украинскую" позицию в предыдущей полемике о дне "защитника мордорского отечества" и даже лишь движение с закидываением в лузу сомнения о преступности их военных мощей и самих "защитников" с риторическим вопросом "поздравлять чi не?" , уже подсказывает неоднозначность ваших сообщений. Вы не заметили вначале фразу "подумать и ПНХ"- вы акцентировали на неопределенности "++что сказать", чем легитимизируете кремлядский вброс, полный лжи. Ну с кремлядями это ясно, там ни дня без лжи, поэтому и падежь скота по всем дипломатическим фронтам, а вот какова ваша цель здесь?. Только не говорите о случайностях и совпадениях- у меня очень хорошее чутье. P.S. И что за любовь к электронной почте на мородорском сервере? Вам это никак? Не мешает быть под колпаком гебни в любом движении и фразе, отправленным через этот сервер?
|
|
« Крайнее редактирование: 25.02.2017, 10:50:56 am от TAILDRAGGER »
|
|
Штирлиц склонился над картой- его рвало на родину
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1863 : 25.02.2017, 11:58:38 am » |
|
vs-известное от латыни сокращение и даже распространенное, означает просто по любому, контра.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
Variant
|
|
« Ответ #1864 : 25.02.2017, 12:30:23 pm » |
|
Второе - он на плотном кукане Раши еще с 1987 года, когда закончил их отделение международных отношений в Киеве, где готовят легальных сотрудников КГБ для дипломатии, ровно как и в МГИМО. -------------------------------------------------------------------------------- Тогда это был факультет международных отношений и международного права КГУ, никакого отношения к МГИМО не имел.Да, факультет курировал старший офицер КГБ, что было связано главным образом с наличием большого числа иностранцев. А сама дипломатия без участия спецслужб невозможна, в любой стране.
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1865 : 25.02.2017, 13:05:16 pm » |
|
Про опус Микола Амірова. Єдиною можливістю для путлера залишається спровокувати внутрішній конфлікт в Україні, тоді Україна стане слабкою і уразливою. Мені теж хочеться зміни влади, але законними шляхами, - переформатуваня коаліції ВР, зміна уряду на тих хто не буде знущатись з українців і дозволить економіці зростати. Або перевибори через саморозпуск ВР. Проте неможна допустити ніякого внутрішнього конфлікту, бо це ослабить і обороноздатність, і економіку України. В чому головна проблема української влади - в тому що порядні люди 26 років намагаються триматись від політики якнайдалі. Треба запрошувати в політику порядних людей, особливо тих хто вже був в політиці, але плюнувши пішов. Єгор Соболєв сказав що зараз в ВР тільки 10% порядних людей, а повинно бути не меньше половини, а краще конституційна більшість. Звісно порядні не хочуть об це маратись, але треба бо інакше ніяк, напевно і їм самим не сподобалось сидіти в холодних квартирах і платити за опаленя більше ніж в Європі, а за воду більше ніж в пустелі.
|
|
|
|
|
|
|
VS
|
|
« Ответ #1866 : 25.02.2017, 14:26:51 pm » |
|
Говорить ничего не надо- следует всего лишь не обращать внимание на подобную писанину, напечатаную неизвестно кем, неизвестно от какого лица, неизвестно по чьему заданию. Вот мне , например весьма странна ваша персональная готовность принимать подобный бред за чистую монету. Подобное может быть или от глупости, от недалекости, от сознательной поддержки явно неподтвержденной лжи. Учитывая "очень украинскую" позицию в предыдущей полемике о дне "защитника мордорского отечества" и даже лишь движение с закидываением в лузу сомнения о преступности их военных мощей и самих "защитников" с риторическим вопросом "поздравлять чi не?" , уже подсказывает неоднозначность ваших сообщений. Вы не заметили вначале фразу "подумать и ПНХ"- вы акцентировали на неопределенности "++что сказать", чем легитимизируете кремлядский вброс, полный лжи. Ну с кремлядями это ясно, там ни дня без лжи, поэтому и падежь скота по всем дипломатическим фронтам, а вот какова ваша цель здесь?. Только не говорите о случайностях и совпадениях- у меня очень хорошее чутье.
P.S. И что за любовь к электронной почте на мородорском сервере? Вам это никак? Не мешает быть под колпаком гебни в любом движении и фразе, отправленным через этот сервер?
[/quote] Мабуть маю відповісти щось, але крім зради в моїх дописах Ви нічого не бачте , то для чого Вам давати підгрунтя для Вашої буйної фантазії. Огляньтесь кругом і зрозумійте, що в УКРАЇНІ правлять ОЛІГАРХИ а не Український народ, почитайте про економічний базис та політичну надбудову (це правило працює у всіх країнах світу без виключення) , і дайте відповідь собі насамперед у кого в руках більша частина економіки України той і формуе політичну надбудову тобто керує країною .Коли ви це зрозумієте тоді будете робити аналіз мого інтелектуального рівня а можливо зрозумієте мою громадянську позицію?
|
|
« Крайнее редактирование: 25.02.2017, 14:39:54 pm от VS »
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1867 : 25.02.2017, 14:44:44 pm » |
|
Огляньтесь кругом і зрозумійте, що в УКРАЇНІ правлять ОЛІГАРХИ а не Український народ, почитайте про економічний базис та політичну надбудову (це правило працює у всіх країнах світу без виключення) , і дайте відповідь собі насамперед у кого в руках більша частина економіки України той і формуе політичну надбудову тобто керує країною .Коли ви це зрозумієте тоді будете робити аналіз мого інтелектуального рівня а можливо зрозумієте мою громадянську позицію?
І що ви пропонуєте? В чому ваша громадська позиція? Що ви збираєтесь змінити - економічний базис чи політичну надбудову? Чи "весь мир насилля ми зруйнуєм"?
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1868 : 25.02.2017, 15:20:26 pm » |
|
VS паписал...(.почитайте про економічний базис та політичну надбудову (це правило працює у всіх країнах світу без виключення) , і дайте відповідь собі....)
Сбоку от упомянутого стоит Уклад. Уклад зависим от этих институтов но вместе с тем связан с духовностью. Православный уклад искаженный русскими себя изжил как и наличие РПЦ.В России уже давно нет православия , или по другому оно носит простой ритуальный характер, что сродни язычеству. Но вссе более ясных душ приходят к греко-католицизму или к католицизму и это радует. В православии формула общественного влияния проста и дебильна.Провокация-реализация- наказание- воспитание.Гнобление и гнет подразумевает смирение с ним.
На русский народ страшная порча и изнутри!!!!
Общественное воздейсnвие многих верований наоборот старается предупредить и упреждать такие вещи как провокации, конфликты и прочая дрянь которая как змей выползает с загнивающей россии.
|
|
|
|
|
|
|
VS
|
|
« Ответ #1869 : 25.02.2017, 15:43:08 pm » |
|
Огляньтесь кругом і зрозумійте, що в УКРАЇНІ правлять ОЛІГАРХИ а не Український народ, почитайте про економічний базис та політичну надбудову (це правило працює у всіх країнах світу без виключення) , і дайте відповідь собі насамперед у кого в руках більша частина економіки України той і формуе політичну надбудову тобто керує країною .Коли ви це зрозумієте тоді будете робити аналіз мого інтелектуального рівня а можливо зрозумієте мою громадянську позицію?
І що ви пропонуєте? В чому ваша громадська позиція? Що ви збираєтесь змінити - економічний базис чи політичну надбудову? Чи "весь мир насилля ми зруйнуєм"? [ По перше: українською мовою буде правильно в даному випадку застосовувати слово світ а не мир , по друге і це головне: потрібно створювати умови для розвитку малого і середнього бізнесу і таким чином збільшувати частку базису в руках народу,цей шлях може бути або еволюційним або революційним, як буде в нашій країні я не знаю і нічого пропонувати не можу , хоча дякую за запитання
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1870 : 25.02.2017, 17:26:15 pm » |
|
По перше: українською мовою буде правильно в даному випадку застосовувати слово світ а не мир, Не вдаваючись до походженя слова "світ", цей твір краще взагалі було би не перекладати українською. по друге і це головне: потрібно створювати умови для розвитку малого і середнього бізнесу і таким чином збільшувати частку базису в руках народу, цей шлях може бути або еволюційним або революційним, як буде в нашій країні я не знаю і нічого пропонувати не можу , хоча дякую за запитання
Не знав що можна революційним шляхом створити умови для розвитку малого і середнього бізнесу і таким чином збільшувати частку базису в руках народу. Це справді новація - а прициденти в історії вже були? - Добре, щоб створити умови для розвитку такого бізнесу, треба щоб з'явився попит на продукцію та послуги які він продукує. А попит з'явиться тоді, коли в людей з'являться кошти не тільки оплатити комірне і купити хоч якусь їжу, а і на щось ще. То як це зробити не провокуючи девальвацію гривні?
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1871 : 25.02.2017, 19:39:02 pm » |
|
" VS "-- дуже багато проколів ольгінського троля. Видно неозброэним поглядом. Зливай воду.
|
|
|
|
|
|
|
VS
|
|
« Ответ #1872 : 25.02.2017, 19:47:55 pm » |
|
" VS "-- дуже багато проколів ольгінського троля. Видно неозброэним поглядом. Зливай воду.
Ой, та вивчіть українську а потім звинувачуйте мене, справжній носій мови застосував би фразу "неозброєним оком " а Ви застосовуєте слово "погляд" слово " неозброєний" пишите через Російську букву "Э", маю підозру ,що сам ви троль .
|
|
|
|
|
|
|
VS
|
|
« Ответ #1873 : 25.02.2017, 19:51:16 pm » |
|
Не вдаваючись до походженя слова "світ", цей твір краще взагалі було би не перекладати українською. Погодьтеся я цього не робив
Не знав що можна революційним шляхом створити умови для розвитку малого і середнього бізнесу і таким чином збільшувати частку базису в руках народу. Це справді новація - а прициденти в історії вже були? А чому слово революція у Вас викликає асоціацію з броньовиком , матросами і картавим? [/quote] З Вікіпедіїї Революція (від лат. revolutio — переворот, змінення, кардинальная зміна) — швидка радикальна зміна всієї самостійної органічної або неорганічної системи. Прикладом зазначеної системи є суспільство, людина, наукові знання, засоби виробництва, окреме тіло, … Революція, на відміну від реформи, змінює всю систему, а не окрему її частину, яка також може бути системою. У відповідності з тих про яку систему йдеться, кажуть про суспільну або політичну революцію, революцію в розвитку біологічного виду, революцію в якійсь науці, технічну революцію. На мою думку не потрібно мислити прямолінійно та прив"язуватись до споживчої системи ,тобто винекнення попиту. Я не є політтехнологом і тому не буду писати для Вас програму дій , але давайте уявимо наприклад, що в країні з 1 квітня (день сміху) з обігу вилучили всі гривні та ввели в обіг євро . Тоді народ відразу зможе порівняти свої зарплати із зарплатами у Польщі чи Румунії а також ціни на споживчі товари і я думаю у багатьох виникнуть питання до керівництва держави. Скажете фантастика , можливо ... За цим бажаю всім крепкого здоров"я та успіхів у моему троленні
|
|
« Крайнее редактирование: 25.02.2017, 19:59:08 pm от VS »
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1874 : 25.02.2017, 21:21:45 pm » |
|
А чому слово революція у Вас викликає асоціацію з броньовиком , матросами і картавим? Мова ж йде про революцію в суспільстві, а не технологічну, - тому я і розглядаю суспільну революцію. І розглядаю я її, трохи з іншого ракурсу - що суспільні революції за собою завжди залишають. Вони залишають тільки погіршення ситуації. Іноді вони неминучі, і в деяких випадках запобігають ще гіршому розвитку подій, як у випадку з Януковичем. Проте революції, а їх було багато, завжди залишають погіршення і розачарування. Продивіться хоч би історію Гаіті, де революція - це інструмент вирішення будь-яких проблем із владою. На мою думку не потрібно мислити прямолінійно та прив"язуватись до споживчої системи ,тобто винекнення попиту. Даруйте, а як ви хотіли, у віртуальній реальності змоделювати? У нас вже намагаються те саме робити, наші керманичи, придумали віртуальні реформи, і намагаються під ці віртуальні реформи переформатувати українців. Я не є політтехнологом і тому не буду писати для Вас програму дій , але давайте уявимо наприклад, що в країні з 1 квітня (день сміху) з обігу вилучили всі гривні та ввели в обіг євро . Тоді народ відразу зможе порівняти свої зарплати із зарплатами у Польщі чи Румунії а також ціни на споживчі товари і я думаю у багатьох виникнуть питання до керівництва держави. Скажете фантастика , можливо ...
Навіть якщо це станеться, - це не вирішить нічого, взагалі нічого. В цьому лише питання, а треба відповіді і рішеня.
|
|
|
|
|
|
|
|