Днепр
|
|
« Ответ #345 : 18.07.2014, 09:17:51 am » |
|
|
|
|
|
Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці.
|
|
|
Днепр
|
|
« Ответ #346 : 18.07.2014, 11:42:24 am » |
|
Вот и все ответы на вопросы, зеркальный форум:
ИГОРЬkos:
Мочить нужно всех каклов,всех без разбора-какол это сейчас смертельная смесь бандеровщины и фашизма.Это угроза всему человечеству!Пора вспомнить Илью Эренбурга "Убей немца",только сейчас не слово немец должно разряжать автомат,а слово ХОХОЛ!У каклов и их ***дорастического правительства руки давно не по локоть,по по плечи в крови и лишняяя стня-две трупов им уже принципиально не решает вопроса.Чтобы привлечь внимание к проекту украина,который ,к стати официально уже,предложено разделить на три части,они идут на все.
18/07/2014 [12:13:19]
Никто его не банит, никто ему не возражает... Жесть.
|
|
|
|
Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці.
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #347 : 18.07.2014, 12:06:48 pm » |
|
это на ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМ форуме такое вот происходит?
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
"Отпустить сопротивление - это принятие" - Шри Багаван
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #349 : 18.07.2014, 13:07:21 pm » |
|
этот форум действительно .... нечего читать помойку
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
|
|
|
|
serge
|
|
« Ответ #351 : 18.07.2014, 23:13:05 pm » |
|
Я не за "всю Одессу" сказал, но за часть.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #352 : 19.07.2014, 00:08:02 am » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
serge
|
|
« Ответ #353 : 19.07.2014, 09:05:21 am » |
|
Куда подевались троллики? А вот такая версия звучит... не до нас им сейчас:
Lugansk News Today @LUGANSK_TODAY · 1 ч
Все заметили про снижение активности русских ботов после сбитого боинга? Ха! Оказалось они переключились на своих, кто задаёт вопросы в РФ!
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #354 : 19.07.2014, 09:11:03 am » |
|
Був я у Слов'янську нині. Вчора на декількох "мирних" тилових блокпостах(тому, що ніразу вони не мирні, насправді). Фото ше не готові, не добрався поки до компа. Поки не забулося, деякі враження: - безкрайні поля соняшника. Реально безкрайні, аж за горизонт. - ЗЄЛЬОНКА. Я тепер розумію значення цього слова. І особливо яка з неї може бути небезпека, особливо вночі. Непроглядні хащі в яких можуть бути розтяжки або й "партизани". Так-так, не вся шваль втекла зі Словянська. Та й місцеві теж деякі не проти ночами наївшись гуманітарки шмальнути. - Спека. Під бронежилетом(без нього не дозволяють їздити в машині) промокає все. Піт просто виїдає шкіру. Сидячи бронік тисне на яйця(то ше в мене був легенький 8 кг. А так і всі 16). Крім того, коліна, якшо були травми, як у мене-короче ви їх згадаєте. У берцях зваритись можна, але в кросовках треба берегтися змій. - нема ворон. Взагалі. Жодної не бачив. - вночі на постах не сплять. Ніхто. Навіть ті шо відпочивають. - якшо в тебе нема дитячого малюнка-ти лошара, ггг нє я серйозно, вояки мене просто задовбали своїм "дивися, а в мене ліпший". Тішаться тими дитячими каракулями ніби самі діти. - я зустрів лише добровольців. - Моя ілюзія, шо я захудий для АТО таки дійсно ілюзія. Бо якщо з кіборга зняти всі причандали, то там і такі як я дрищі є є правда і такі як 2-2,5 мене. - оселедець-універсальний пропуск. Не правильно, мали б хоч посмикати, а раптом приклеїв - всі вояки, особливо найнебезпечніші на вигляд, неймовірно спокійні і врівноважені. - броніки, каски, камуфляж за власний рахунок, іссєсна - зарплата така сама як вдома(зустрів Ппс і грифон). Питаю, ну то чо вдома за ті самі гроші не сидите? Відповідь поглядом-"ти ідіот?" - у день відпочинку від вахти-обовязкові тренування, крос і т.д. - в столовій поряд сидить беркутівець колишній і чувак з татухою А.С.А.В. на пів спини і обговорюють ттх якоїсь залізяки... - душ-це навіть краще ніж секс. - алкоголь є в наявності. Але ніхто не пє навіть пиво. Козаки в походах не пили, відповідають. - всі хочуть додому. Поки не приїдуть додому. Зразу хочуть назад. Рекурсія, йтм - в туалет самому йти ніззя. Йобана зєльонка. - на одному боокпості зроблена клітка з лози, качок тримають. Галичани, хулі - собака навчена на пошук наркоти, теоретично, може шукати і тротил. Але практично не годиться-наркомани звикли лапами дерти зразу, а тротильщики просто гавкають, шо власне і рятує їх лохматі морди від розтяжок. - якшо поле не прибирають, хоча врожай давно дозрів-значить заміновано. -скінчить війна, вам піздєц, шановні корупціонери. Так і просили передати. Трофейна зброя надійно схована, АТО прийде і на місця буде і люстрація і кастрація. Бо порядок має бути, н...й, а не то шо січас Oleg Panas в ФБ
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
serge
|
|
« Ответ #355 : 19.07.2014, 09:47:35 am » |
|
;-)
|
|
|
|
|
|
|
serge
|
|
« Ответ #356 : 19.07.2014, 09:48:00 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serge
|
|
« Ответ #358 : 19.07.2014, 11:28:44 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #359 : 19.07.2014, 11:56:10 am » |
|
смотреть аккуратно, не особо воспринимая, а то можно сломать мосх) Кто воюет с ТОЙ стороны!
|
|
|
|
|
|
|
|