Всім доброго вечора!
Перечитав форум, переглянув багато сайтів ітд., цікавлюсь цією темою досить давно вже, і виріши підвести тут певний підсумок, заради того, щоб узагальнити свою уяву про навчання на пілота. І якщо десь буду не правий, камінь вже дуже великий не кидайте)
Загальна частина
[/size]
1) Щоб стати пілотом ЦА треба мати хороше здоров1я.
2) Треба мати бажання.
3) Романтика швидко згасає.
4) Мати можливості.
Особливо частина
[/size]
1) Гроші - вони потрібні всюди. наші ціни наводити не буду, так як дуже не цікавився, ібо маю на меті навчатись за кордоном, отже, для навчання в США потібно порядка 70,000 - 80,000 $
2) Знання англійської мови.
3) Реальне усвідомлення усієї важкості цієї роботи.
4) Розуміння того, що навіть пройшовши усе навчання, маючи години нальоту, не факт, що отримаєте роботу.
5) в АК не отримують З/П 5000$ (принаймі в нас). і тому треба поряхувати, й яку к-ксть бабла ви влітаєте.
[/size]
Якщо ж вирішив стати пілотом, треба йти до кінці, але з розумом.
Все вище сказане досить загальне, є багато питань які виникають, але це таке...
Я зробив для себе такий висновок.
ІМХО
На форумі ніколи не зустрічав щоб новачки писали хочу стати пілотом "Тому що".
Думаю більшість напише гроші, романтика ітд...
Не знаю, як для кого, для мене літаки, це щось таке, що не можна передати словами, можна годинами дивитись, і захоплюватись ними. А чого варті самі почуття польоту? Почуття свободи, свободи в середині тебе, особливо обожнюю момент злету, коли літак набирає швидкість, все легенько вібрує, і через декілька секунд тишина, все завмерло....
Не знаю, можливо більшість скажуть, що це максималістська фігня, але я так думаю.
Для себе вирішив, якщо з юриспруденцією не вийде пов1язати своє життя, буду "перекваліфіковуватись"
Зараз маю рівень анг.
апер, вдосконалюю до едвенсд.
Скоро планую підтягувати знання фізики та математики, так як рівень бажає кращого...
З повагою Володимир.
19 років.
ЗІ: особливо тішить той факт, що тут є люди яким по 30 років. і вони бажають стати пілотами ЦА, але переживають чи не запізно, і їм відповідають: "Да какие твои годи!" ітд...;