Что то происходит в Украине ...
kolega:
Геннадий,Вы верно пишите.Проблема в том ,что эти чиновники находятся в Киеве.Возникающие вопросы,как я думаю, нужно решать на местах.Как бы сделать так,чтобы допустим разрешили местным АСК принимать участие в легализации собранных ВС.На базе местных АСК добиться возможности законного нахождения своих ВС.
Геннадий Хазан:
Как бы сделать так,чтобы допустим разрешили местным АСК принимать участие в легализации собранных ВС
Решать вопросы в АСК? А какая квалификация у этих абстрактных " АСК"?
Вот Вы мне задали вопрос, так давайте вместе на него попробуем дать ответ
sas:
Доброго дня! Сьогодні в ВР України було прийнято ряд поправок до законів, серед яких є закон про літаючі повітряні судна:
"46) ввезення на територію України, вивезення з території України, виробництво, торгівля та використання безпілотних повітряних суден, які підлягають реєстрації у Державному реєстрі цивільних повітряних суден України.".
Повний документ закону http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc34?id=&pf3511=49483&pf35401=288160 , сторінка 26.
Закон ще не підписаний.
Чи може хтось пояснити, чи підпадають під дію цього нового закону дрони, квадрокоптери і іграшкові вертольоти?
Геннадий Хазан:
sas Ви зверніть увагу, якого Закону України стосуеться ця поправка.
"17. Частину третю статті 9 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 36, ст. 299) доповнити пунктом 46 такого змісту:"
Це стосуеться ліцензування ВИРОБНИКІВ такої продукції, по перше , а по друге подивіться у ПК України які повітряні судно підлягають обовьязковій реестрації.
kolega:
Цитата: Геннадий Хазан от 16.01.2014, 16:29:49 pm
Как бы сделать так,чтобы допустим разрешили местным АСК принимать участие в легализации собранных ВС
Решать вопросы в АСК? А какая квалификация у этих абстрактных " АСК"?
Вот Вы мне задали вопрос, так давайте вместе на него попробуем дать ответ
Геннадий,Вы лучше меня знаете квалификацию инспекторов.Ну не могут они все знать круче чем пилот постоянно эксплуатирующий это ВС.Как вариант ,решать вопросы по одномеместным ВС.Возможно- ли,на базах АСК организовать теоретическую подготовку по предмета не касающимся непосредственно полетов,например связь,навигация,структура ВП,аэродинамика и т.д.Тоесть предметов одинаковых для всех категорий ВС.
Навигация