Вам з вашою енергійністю відкрити б декілька тем.
Наприклад історичну-стількі всього не знаєм!
Та яка там енергійність... Насправді я зараз на роботі на 90% завантажений бюрократичною роботою, займаюсь не потрібною здоровим на голову людям діяльністю. А щоби геть не очманіти - зробив у Speed Dial"і браузера вкладку на форум і заглядаю сюди час від часу протягом дня (мене тут попускає, в мене тут "сонячна сторона"). Тому коментую оперативно і для стороннього спостерігача здається, що я дуже енергійний.
- Ворогу не позаздриш. У нормальноЇ людини дах поїде!
Дах вже давно попрощався. Втрачати нічого.
Тут не бурно, людей мало, постів мало, хамів усього півтори штуки. Модератори заходять нечасто, а бардака все одно немає. Так що не бачу нічого страшного.
Творити нові теми - не вистачить натхнення, а от підтримувати порядок - легко. І ще можу з одного загального розділу совати теми по розділах: літаки до літаків, гелікоптери до гелікоптерів, наприклад. Все одно, коли читаю, бува, запоєм, багато тем, можна попутно пристроїти прочитану тему туди, де їй належить бути. Пропонував Андреасу допомогу по розпиханню тем по рубриках, але "наверху" не спішать такому недавньому, невідомому і мутному типу, як я, давати відповідні повноваження...