Andreas
Администратор
Это украинский форум!
|
|
« Ответ #15 : 16.02.2010, 02:44:32 am » |
|
ПРАВИЛА ВИДАЧІ ДОЗВОЛІВ НА ВИКОНАННЯ ПОЛЬОТІВ ЦИВІЛЬНИХ ПОВІТРЯНИХ СУДЕН УКРАЇНИ АВІАЦІЇ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ можно найти на сайте ГАА www.avia.gov.uaПРОЕКТ правил. Насколько я знаю, утвеждены они не были...
|
|
|
|
|
|
|
Sixe
Авиаторы
|
|
« Ответ #16 : 16.02.2010, 04:59:38 am » |
|
РЖУНЕМОГУ! Ты только вдумайся в эти РЕКОМЕНДАЦИИ ............ Оформлявшему было не до ржания, самолёт регистрировался как аматорский с использованием элементов серийного. На серийные элементы формуляры отсутствовали. Процедуру проходил на моих глазах. И были это не рекомендации, а требования, выполнение которых стоило не малых денег. Соответствующие специалисты приезжали для осмотра на место базирования, вся эпопея проходила прошедшей осенью.
|
|
« Крайнее редактирование: 16.02.2010, 05:03:33 am от Sixe »
|
|
|
|
|
ВалерийЩ
|
|
« Ответ #17 : 16.02.2010, 18:10:04 pm » |
|
Здається , дещо знайшов. У "Повітряному кодексі" Стаття 5. Сертифікація розробника, виробника і експлуатанта цивільної авіаційної техніки
Будь-яка юридична чи фізична особа, яка займається діяльністю, пов'язаною з розробкою, виробництвом, ремонтом і експлуатацією цивільної авіаційної техніки, повинна одержати від державного органу з питань сертифікації і реєстрації сертифікат, що підтверджує відповідність рівня технічної підготовки вказаної особи вимогам відповідних авіаційних правил України.
В іншому док. (не знаю як назвати) від 21.08.2006 №1.18-5437 "Щодо реєстрації та допуску до польотів легких, надлегких ПС та ПС аматорської конструкції ТСО України та асоціації "Аероклуб України " сказано, зокрема :
Реєстрація ПС та видання Сертифікату льотної придатності проводиться Державіаслужбою після затвердження Рішення за результатами інспектування ПС інспектором (інспекторами) з льотної придатності Державіаслужби.
Наскільки я зрозумів спершу треба отримать дозвіл на бідівництво у Державіаадміністрації. Якщо помиляюся, поправте. Як це зробити, куди стукать, щоб не набити лоба там де вже люди пройшли ? Мабуть треба звернутися до ТСОУ ? Колись у ДТСААФ дуже любили надурняк поставити якусь кавичку про проведену роботу. Щодо експлуатації- ще нема чого експлуатувать. Головне ,щоб коли прийдуть , було можна довести, що все законно робиться. Прийдуть раз, другий, а там увійде у привичку і ніхто на цю справу не звертатиме уваги.
Якщо я все зрозумів вірно, буду робити слідуючий крок.
|
|
|
|
|
|
|
glib
Авиаторы
|
|
« Ответ #18 : 16.02.2010, 19:05:25 pm » |
|
Не плутайте різні речі, шановний! Діяльність - це те, на чому заробляють гроші безпосередньо. Тобто, для того щоб варити обід вдома ніяких ліцензій і дозволів не потрібно, бо це не діяльність. Але, якщо Ви продаватимите обіди за гроші, то вже інша справа.
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
Администратор
Это украинский форум!
|
|
« Ответ #19 : 16.02.2010, 23:11:37 pm » |
|
В двух словах (из аргументов нашей защиты, которые использовать не пришлось, слава богу).
Производство подразумевает под собой производственный процесс - серийность, наличие основных средств и т.д.
Для самодеятельного авиастроение - это не производство (виробництво), это "створення".
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
Администратор
Это украинский форум!
|
|
« Ответ #20 : 16.02.2010, 23:13:05 pm » |
|
Не плутайте різні речі, шановний! Діяльність - це те, на чому заробляють гроші безпосередньо. Тобто, для того щоб варити обід вдома ніяких ліцензій і дозволів не потрібно, бо це не діяльність. Але, якщо Ви продаватимите обіди за гроші, то вже інша справа.
А вот это, к сожалению, не верно. "Хозяйственная деятельность" не обязательно подразумевает "предпринимательство", т.е. может осуществляться и без цели получения прибыли.
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
Администратор
Это украинский форум!
|
|
« Ответ #21 : 16.02.2010, 23:15:10 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ВалерийЩ
|
|
« Ответ #22 : 17.02.2010, 02:06:55 am » |
|
Прочитав, дякую! Радий за вас. То що,обираємо прототип і тихенько клЕпаєм? Без ніякої бомаги?
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
Администратор
Это украинский форум!
|
|
« Ответ #23 : 17.02.2010, 02:26:24 am » |
|
Прочитав, дякую! Радий за вас. То що,обираємо прототип і тихенько клЕпаєм? Без ніякої бомаги? Ну, почему бы и не поставить в известность отдел АОН? Все равно регистрировать надо будет (получать СЛГ)
|
|
|
|
|
|
|
glib
Авиаторы
|
|
« Ответ #24 : 17.02.2010, 04:42:10 am » |
|
Згоден, що приклад не дуже вдалий, але там головне слово "безпосередньо". Я мав на увазі, що якась діяльність потребує ліцензування, чи якогось сертифікату, тільки коли вона є "діяльністю", тобто призначена для третіх осіб. Згідно господарського кодексу: "1. Під господарською діяльністю у цьому Кодексі розуміється діяльність суб'єктів господарювання у сфері суспільного виробництва, спрямована на виготовлення та реалізацію продукції, виконання робіт чи надання послуг вартісного характеру, що мають цінову визначеність. 2. Згідно закону про оподаткування прибутку підприємств: "Господарська діяльність - будь-яка діяльність особи, направлена на отримання доходу в грошовій, матеріальній або нематеріальній формах, у разі коли безпосередня участь такої особи в організації такої діяльності є регулярною, постійною та суттєвою." А виготовлення літака для власної потреби не є "діяльністю".
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
Администратор
Это украинский форум!
|
|
« Ответ #25 : 17.02.2010, 07:10:56 am » |
|
А тут мы возвращаемся, увы, к постоянной неоднозначности и противоречивости нашего законодательства...
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #26 : 26.12.2013, 03:08:33 am » |
|
Нарушайте законы другого государства.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #27 : 26.12.2013, 08:03:19 am » |
|
Нарушайте законы другой планеты потому как эти пишут оторванные от реальности инопланетяне , да еще и навязывают нам тарелочки с голубой каемочкой, голубизна какая то....
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Гном
|
|
« Ответ #28 : 26.12.2013, 09:44:38 am » |
|
ВалерийЩ.На Украини литаты без порушень не можна!!А Ви хочете будувати...Як силовики на Вас "подивляться"-так и буде...захотять-заберуть и попортять нерви,не захотять то прикриють очи...
|
|
|
|
|
|
|
Дима Давыдкин
Авиаторы
Это моя работа.
|
|
« Ответ #29 : 26.12.2013, 10:58:26 am » |
|
Ребята, ветке 3 года. Крайняя активность ВалерийЩ - 14.06.2011.
|
|
|
|
|
|
|
|