Расейская дИмакратия в действии
moroshan:
Цитата: Сергей Шевчук от 22.01.2010, 00:06:55 am
Я думал, вы мистер уже успокоились, ан нет!
История про полицию, меня не пугает.
Нисколько не пугает.
У меня бизнес в Лондоне, плачу налоги, лично знаком с Дж. Скарлеттом.
Если не врешь, что содержишь 4-х детей, то я тебя прощаю
По перше - не містер, а сер. Якщо маєте бізнес з Англією, це корисно знати і використовувати. По друге - НІХТО не дає вам права ані висилати загроз, ані ставити себе в позиції прощающого, або непрощающого. Це - ознака низької культури і горлохватства, якого може і в Україні вам терплять, але не на демократичному (як я розумію) форумі.
ВВС:
Цитата: moroshan от 22.01.2010, 00:41:03 am
Це - ознака низької культури і горлохватства, якого може і в Україні вам терплять, але не на демократичному (як я розумію) форумі.
Ну, з білоруською владною шантрапою все ясно. Вони тільки зі СЛА та міжнародними повітряними кулями успішно можуть боротися. Нехай отой пілот на них на**ре на їх біле болото в останньому польоті над білорашкою та прилітає в Україну. Радо приймемо!
@moroshan Вы хотите сказать. что приведённые выше, Ваши слова являются показателем сверхкультуры и уважения к другим людям??? Весьма сомнительно. >:(
CX:
Цитата: ВВС от 22.01.2010, 00:50:32 am
@moroshan Вы хотите сказать. что приведённые выше, Ваши слова являются показателем сверхкультуры и уважения к другим людям??? Весьма сомнительно. >:(
Я думаю речь шла не О ЛЮДЯХ , а о власть предержащей шантропе, которую не пускают даже в Европу (запрет у них на въезд в Евросоюз и множество других западных стран).
Обратите внимание, что вы не заметили(???) бряцания титулами и позиций предыдущего оратора. Это называется PISSING CONTEST (по-русски, кто дальше посцыт). Это просто неприлично на форуме таким хвастаться.
moroshan:
Абсолютно. А те що ви думаєте на місце отих двох зірочок - це вже вам, а не мені в дзеркало дивитися слід! ;D Якщо не вірите - покличте модератора...І не намагайтеся вашу міру розбещеності звалити на мене. І між іншим - ВСІ факти щодо білоруського держимордівства і комуняцької тупости, загиблі учасники міжнародного перельоту на повітряних кулях, збиті вертольотчиками білорашки і факти, що обговорювалися - яскраве СВІДЧЕННЯ саме держимордівства і непущательства, як би там ви не старалися їх обілити.
ВВС:
Эти две звёздочки меня абсолютно не тронули. Вы же на них намекнули, следовательно и мера распущенности Ваша, а не моя.
Меня больше задело оскарбление названия соседней (не буду писать братской, Вам этого не понять скорее всего) страны. білорашка, говорите??? И этим Вы не оскорбили всех кто там живет (и пилота про кторого идет речь, возможно он любит страну в которой ему не дают летать)??? Думаю, Вы бы очень оскорбились, если бы название Вашей Родины искаверкали подобным образом. Так что вопрос о Вашей культуре остаётся открытым, шановний пан.
Навигация