Белорусы уже награды за головы предлагают...
Tango:
Ну мля, началось... Идея - то другая была: "Чужого навчайтесь і свого не цурайтесь" (с). И откуда в людях столько экстремизма?
Моршан, ти той-во... Прибери трохи ногу з газу, бо справжніх патріотів тут більше ніж досить. І ніхто назад в совок, або в "братскіє обьятія" що аж хребет трещить, зовсім не хоче. Совок хочемо ми чи ні - частина нашого життя і було багато чого доброго, за чим сумуєш.
moroshan:
"Согласіє єсть продукт полного нєпротівлєнія ОБЄЇХ сторон." Не я почав. Прослідкуй, будь ласкавий за часом постів. А от гавкати всякій шантрапі на себе не дам.
Геннадий Хазан:
CX Вообщето ЗЛОЙ не безликая личность. А всем НАМ извесный человек. Со всеми своими положительными / отрицательными сторонами. А вот Вы не представились , и ЭТО однозначно )
SK:
Перепрошую, панове. Напевно, варто припинити ці дещо політичні дискусії на всіх гілках Форуму, а то вже геть скоро почнемо клясти батьків, що народили нас у „поганий совєтський” час. Мудрість тут ніби проста: в усі часи було всяке – і добре, і погане. Але батьки наші любилися, бо були, найперше, молоді та завзяті до будь-якого життя. Від того з’явилися МИ. І тепер молоді любляться та не менш завзято слідують природі життя – роблять нових людей. Це – споконвіку. А вже яке воно життя – то наш з вами доробок. УСЬОМУ ПРИЧИНОЮ І НАСЛІДКОМ Є МИ САМІ. І заглядати за сусідський тин та на його „білу хату і жінку милу”, думаю, варто лише для того, щоб повчитися, як зробити чи так само, чи краще, а то й просто задуматися. Без заздрощів та злорадства.
І сваритися, думаю, личить по-мудрому. Поважно. Головне – не плюватися при цьому і "не збирати слину за правду".
З великою повагою та шаною до всіх.
Геннадий Хазан:
Я предложил Вам представиться .
Вы меня называете по фамилии , а вас никто не знает даже по имени.
Я понимаю , назвав свою фамилию , можно вызвать дружный смех окружающих. Так что сидите пожалуйста тихонько в углу и не портье воздух
Что до Цитировать
о флаге "старшего брата" взгромоздившемся как на корову
Я не буду су то авиационный , УВАЖАЕМЫЙ ФОРУМ , превращать в политический , со стирками грязного белья. Ни критиковать политические взгляды моих оппонентов , кроме случаев не прикрытого экстремизма
Мои же друзья и коллеги знают личные мои политические взгляды
Навигация