Белорусы уже награды за головы предлагают...

<< < (5/8) > >>

zloy:
По-моему речь идет о сегодняшней Балоруссии, а все скатились в совок.
И тогда не совсем плохо было.
Деньги на Досааф давали сколько требовалось.
До сих пор на этих планерах и самолетах летаем.
А за 18 лет  независимости нихрена не купили. Для Украины так точно.
А в сегодняшней Белоруси как? Что-то дают на спорт?
 А про этого парня, я в глубине души чувствую, ополчились за пролет под мостом. Нет дыма без огня.

eXmajor-ME:
...@moroshan...повністю з тобою не згоден...
...але це лише моя особиста думка...
...просто дуже цікаво?!
...хто ж тебе так зігнув те?
...що ні як не можеш очистити душу свою від страху!
...болото говориш?
...а мені відіться, що ти в трясовину або драговину попав, а довкола соломинки і всі американські!
...Росія, Україна, Білорусь - це неделімоє ціле!
...можеш не відповідати, мені і так ясно, що ти можеш сказати...

eXmajor-ME:

@moroshan
А як Кожедуб давив самодєлів! А як свідомо на Яках і Анах занижували ємкість баків з горючкою, аби не можна було втікнуть? А як сокирами розбивали літаки з такою кров"ю і любов"ю зібрані самодєлами? А Балуєва (Агафонича) хто кров сосав у суді, за що він за металобрухт врятував три списані прекрасні літаки? То ми дооообре знаємо - звідки гниллю тхне! Ця чекістсько гебешна шакальська банда НІКОЛИ не зможе відмити з себе оце лайно! І спроби марафет навести на "єгипетське рабство" не діють на тверезомислячу людину.
...особисто сам, що можеш зделать, щоб було добре?
...а хаїть в порожню, це кожен здатний...
...всі офіцери в СРСР, або майже всі були комуністами...
...таке було час, другово було не дане!
...и что теперь?
...обасраться и не жить!
eXmajor

moroshan:
Та що ти таке, щоби я перед тобой звітувався? Що ти - екс комуняка, то і так видно, навіть без коментарів. І що комунякість із тебе ніколи не вивітриться - також факт. Єдине, на що ти здатен, це копіювати муслам стару китайську машину технології минулого століття. Із ваговою віддачею з гулькін нос. То ж і сиди собі там і дихай у дві дірочки. І вчи граматику, бо ні російською, ані українською вірно писати ти не в змозі.

Засим.
Адью!

moroshan:
І що прапор рашкин над нашим українським в аватарі своїм втелющив - от також більш як красномовно свідчить про твої настрої. "Старший братєц!"

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница