Разбился АК1-3...
Банзай:
Всем привет.Хочу обратить внимание,товарищ задал хороший вопрос.Прикиньте сколько авиакатастроф случилось уже в этом году.А максимальная информация которую мы получаем-это фотографии с места падения,слухи и всевозможные догадки(зачастую людей далеких от происходящего).Все заканчивается мыслями-подождем официальной информации.Вот только официальной информации я не по одному из случаев так и не увидел(може я шось пропустил?).В Советских ВВС каждую аварию и тем более катастрофу доводили под роспись каждому пилоту,с четким разъяснением -что случилось -как действовал экипаж -чем закончилось -и как нужно было действовать! Почему ,в малой авиации нужно учиться на своих ошибках? Может быть знание чужих ошибок кому-то спасет жизнь? Надеюсь "официальные информаторы" интересуются мнением авиационной общественности и таки прольют свет на то-что,где и главное почему произошло.
Ratnik:
Начальник Управління інспекції:
Блаженков Юрій Миколайович
Кімната:
1304
Телефон:
461-54-11
Функції Управління:
Контролює виконання авіакомпаніями, підприємствами, установами, учбовими закладами та організаціями цивільної авіації України, незалежно від форм власності, вимог законів України, Повітряного кодексу України, указів та розпоряджень Президента України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, наказів та розпоряджень Державіаадміністрації, документів ІКАО, ЄКЦА, EASA, Євроконтролю, Державних стандартів України з питань безпеки польотів, інших чинних нормативно-правових актів та дотримання міжнародних стандартів іноземними експлуатантами на території України.
Контролює стан та якість експлуатації авіаційної техніки, стану льотної придатності ПС, засобів реєстрації польотних даних ПС, аеродромної техніки, наземних засобів забезпечення польотів, повітряних трас, місцевих повітряних ліній, аеродромів та їх обладнання, достатності аеронавігаційної інформації для виконання польотів експлуатанта з аеродромів, які не внесені в АІП інших держав, як міжнародні.
При необхідності фахівці Управління приймають участь у роботі комісій Державіаадміністрації з розслідування авіаційних подій.
Розробляє заходи попередження авіаційних подій.
Можно и нужно задать вопрос по информированию по состоянию и анализу пилотов с Дозвилами.
Навигация