Чи може літальний апарат «без двигуна» підніматись у висхідному потоці повітря ш

<< < (9/12) > >>

Toris:
Авжеш, шайтан-арба чудом обігнала супутній потік, гвинт чудом інверсувався і тепер розкручується уже від набігаючого потоку. ;D

...Тут уже або в мене фантазія гірша Вашої, або у Вас міцніша моєї... ;D

До школи, юначе, до школи! Класичну Ньютонівську механіку штудіювати!

Волод:
Нащо так радикально?
Навели б цитатку, в якій Ісак заперечує очевидний факт існування шайтан-арби.
До того ж, мабуть Ісак тут зайвий, мабуть проблема в Архімеді, бо гвинт – це лише шматок гвинта Архімеда, його цей собака винайшов декілька тисяч років тому, а потім узяв і помер, так і не розповівши людям, як він працює.

Ще хочу нагадати, коли хто забув:
Колеса обертають редуктор, редуктор передає потужність гвинту.

Волод:
Цитата: Toris от 11.02.2022, 10:32:22 am

..............
Короче, не чіпляйтесь до людей і не заставляйте їх щось там нафантазувати (бо нафантазують ;D ) - краще покажіть хоча би те саме "чудо" з котушкою ниток у власному відео. Ждьом. ;)

Я вже тиждень сиджу дома з ГРВою, і так сталося поза очей світового залаштуння.
Виходити до магазину, щоб щось купити нема бажання, ще когось інфікую, чи сам знайду якусь заразу.
Тож краще. я так перекусаю усіх на цьому форумі, що поробиш, інших ужив для мене на цьому форумі нема.

Щодо відео, знайшов готове, краще ніж зробив би я, бо у мене котушки маленькі  ;D .
Погано лише, що там не акцентується увага на швидкості котушки, але навіть місцеві уживи, я маю надію, зрозуміють, що коли котушка котиться у той же бік, у який тягнуть нитку, то нитка намотується на котушку, тобто котушка рухається швидше за нитку.
https://www.youtube.com/watch?v=ErOU4C6d_0I

ussr:
Цитата: Волод от 11.02.2022, 11:57:56 am

Я вже тиждень сиджу дома з ГРВою, і так сталося поза очей світового залаштуння.
Виходити до магазину, щоб щось купити нема бажання, ще когось інфікую, чи сам знайду якусь заразу.
Тож краще. я так перекусаю усіх на цьому форумі, що поробиш, інших ужив для мене на цьому форумі нема.

Желаю Вам скорейшего выздоровления!

Чтоб не было так скучно, решите пожалуйста задачу  ;D

1. Паровоз движется с постоянной скоростью V1, пассажир бежит по вагону в направлении движения с постоянной скоростью V2, какая скорость пассажира будет относительно земной поверхности?

2. Паровоз движется со скоростью света С, пассажир бежит по вагону в направлении движения с постоянной скоростью V2, какая скорость пассажира будет относительно земной поверхности и почему? Просьба обосновать математически.

3. Паровоз движется со скоростью света С, машинист включает прожектор. Что раньше достигнет конечной станции, паровоз или свет прожектора и почему? Просьба обосновать?

;D ;D ;D

Волод:
Ось не треба нервувати хвору людину.
Я ж також можу заявити, що умови некоректні:
Швидкість паровозу відносно кого, чого?
Швидкість світла у чому?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница