Ан-158
tomashomecat:
взагалі можливо так посадити жорстко цей літак??
я бы не обратил внимания на этот наброс если бы не флайтрадар.
а теоретически должны бы сначала стойки-колеса надломиться...
monach:
думаю не варте яйця виєденого, доки не буде офіційних підтверджень
ось цитата з форуму, звідки взагалі почали розповсюджувати чутки про 158й Кубани:
Не знаю, что там наплели лейтенанту "его киевляне", но я спросил своего знакомого с СЗА и он сказал. что на заводе ни о каких-то чрезвычайных проблемах с первым кубинским Ан-158 неизвестно. Самолет летает. А за самолет то отвечает СЗА и были бы там производственные дефекты, то уже всем бы шеи мылили бы.
Щодо флайтрадару - 15го літак злітав. А серйозну його експлутацію ніби на вересень перенесли (тому так мало вильотів. хоча інший трекер показує більше)
monach:
http://www.flightradar24.com/data/airplanes/cu-t1710
Як видно літак зробив наступний політ 19-го. Так що схоже чутки від фанів бетонджету
monach:
2-й 158й полетів до куби :)
"Антонов" відправив на Кубу другий Ан-158
Держпідприємство "Антонов" у середу відправило на Кубу другий серійний екземпляр регіонального реактивного літака Ан-158.
Про це Укрінформу повідомили у прес-службі підприємства.
"Двадцять четвертого липня з ДП "Антонов" на Кубу вилетів другий серійний екземпляр регіонального реактивного літака Ан-158 (заводський номер 201-02), який працюватиме в парку авіакомпанії Cubana de Aviacion", - йдеться в повідомленні.
У прес-службі поінформували, що літак пілотує змішаний українсько-кубинський екіпаж. Його прибуття до Гавани заплановане на 26 липня. Оскільки дальності літака не вистачає для прямого перельоту, в дорозі він здійснить проміжні посадки для дозаправки.
Третій Ан-158 ДП "Антонов" планує передати замовнику наприкінці серпня. Протягом 2013-2014 рр. кубинський замовник загалом отримає 6 нових машин.
Нагадаємо, літаки Ан-158, які постачаються кубинському авіаперевізнику, виготовляються на Серійному заводі "Антонов" у Києві в кооперації з підприємствами з 15 країн за контрактом з російською лізинговою компанією "Ільюшин Фінанс Ко".
Перший Ан-158 був переданий замовнику 18 квітня 2013 р. Нині він виконує регулярні рейси з базового аеропорту Гавани до Сантьяго-де-Куба і Гуантанамо. Літак також виконав міжнародний рейс до Нассау (Багамські острови).
Ан-158 призначений для перевезення до 99 пасажирів на відстань до 3 тис. км. Він розроблений на базі регіонального реактивного літака Ан-148.
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/antonov_vidpraviv_na_kubu_drugiy_an_158_1847913
Andreas:
Могут же печь как пирожки если захотят!
Навигация