Строительство нового ЗПМ южнее Луцка

<< < (3/3)

ussr:
Цитата: Michael от 15.04.2021, 19:23:57 pm

Цитата: Геннадий Хазан от 15.04.2021, 19:09:23 pm

ВMichael ы хоть догадываетесь сколько стоит асфальтная полоса длинной более 700 метров длины на 20 ширины?)))

Я Вам про Фому, а Вы мне про Ерему. Я писал о том, что можно прекрасно летать с газона,
а вот без ангара аэродром не аэродром.

Скажу откровенно, не на всех самолетах комфортно летать с грунта, даже с очень хорошего.
Ну, а ребятам - респект! Колосальная работа делается

тато:
Цитата: Michael от 15.04.2021, 19:23:57 pm

Цитата: Геннадий Хазан от 15.04.2021, 19:09:23 pm

ВMichael ы хоть догадываетесь сколько стоит асфальтная полоса длинной более 700 метров длины на 20 ширины?)))

Я Вам про Фому, а Вы мне про Ерему. Я писал о том, что можно прекрасно летать с газона,
а вот без ангара аэродром не аэродром.

Якщо мова йде про господарство , про яке я думаю, то грошей там вистачить не на один ангар.

Michael:
Я не сумніваюсь, але товщина шару асфальту, трохи дивує.
За ті гроші, можна було гарного літачка купити.

nikol1406:
Цитата: Michael от 15.04.2021, 20:00:09 pm

Я не сумніваюсь, але товщина шару асфальту, трохи дивує.
За ті гроші, можна було гарного літачка купити.

От вся людська  суть , якщо людина купе гарного літачка собі, або супер авто, на край золотий унітаз, це зрозуміло, а якщо збудує ЗПМ, на який зможе прилітати пів світа, ну це ніяк не зрозуміло.

Геннадий Хазан:
Товщина вирівнюючого шару тому така велика, тому що робиться полоса як мае бути, та на багато років. Що до порівняння грунтовооо аеродрому та асфальтного чи бетонного, то плюсів більше з твердим покриттям. Я достатьнь зрозуміло поясним привілеї твердих полос?)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[*] Предыдущая страница