Фізика для літаючої тарілки, або квантова теорія гравітації закінчення

<< < (12/31) > >>

Alex_CPL:
Вопрос все равно в другом (порошонко-мошонковых и зе-выборцев трогать не будем, им и так икается)
- предки как славяне так и индусы, знали очень много про энергии, были Веды в которых описаны и Виманы и миры параллельные и описан состав Вселенной и строение планеты и многие другие факторы...выходит про энергию они знали много и у них был пантеон божеств - то есть что-то в этом есть?
Значит их знания были более развитие, это приводит к мысли что знания утеряны и сейчас человечество по крупицам восстанавливает все.
Выходит и термоядерный синтез и сверхпроводимость и сверхтекучесть и многие математические проблемы уже были известны и описаны?
К чему приведёт изучение того что мы сможем построить тарелку или скажем аппарат который будет летать не как все? Цель мероприятия?

Toris:
Думаю, це все призведе до зашквару планетарного масштабу: за рахунок дармової енергії усі почнуть воювати зі всіма, температура планети підніметься, вода випарується в хмари, планета позбавиться більшої частини людства та охолоне - і почнеться льодовикова історія з того ж витка спіралі, що й колись давно. :) По собі суджу: мав би технології "вімани" і термоядерки - облаштував би економіку України та вибив би геть усіх російсько-фашистських окупантів з усієї території України та всю рашистську пропагандоту по всій планеті.

Без Бога - не мають сенсу всі ці рухи.

P.S. Але все одно цікаво пізнавати Бога через Його творіння (природу). ::)

Евгений:
Цитата: Alex_CPL от 21.10.2019, 08:45:08 am

- предки как славяне так и индусы, знали очень много про энергии, были Веды в которых описаны и Виманы и миры параллельные и описан состав Вселенной и строение планеты и многие другие факторы...выходит про энергию они знали много и у них был пантеон божеств - то есть что-то в этом есть?
Значит их знания были более развитие, это приводит к мысли что знания утеряны и сейчас человечество по крупицам восстанавливает все.
Выходит и термоядерный синтез и сверхпроводимость и сверхтекучесть и многие математические проблемы уже были известны и описаны?
К чему приведёт изучение того что мы сможем построить тарелку или скажем аппарат который будет летать не как все? Цель мероприятия?

Шановний Алексе, трохи переінакшу відоме висловлювання Шекспіра: чи вірите Ви в життя після смерті, ось в чому питання. Це головне питання релігії, що стосується Вас особисто. Забудьте все інше, що Вас не стосується: гріхи деяких священників, переслідування вчених, війни, … Це вже минулося і всі, хто вчиняв це, вже відповідають перед Господом за свої вчинки. Ви б краще замислилися, чи не прийдеться Вам відповідати за скоєне вами. А Вам вже є за що відповідати. Хоча, можливо, Ви про це і не здогадуєтеся. Я не буду це пояснювати, тому що Ви - вже доросла людина і навряд чи зміните свої міркування з цього приводу. Процитую лише першу заповідь (як то кажуть смертний гріх – той, що не прощається):

«Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене.»

Далі Ви питаєте, що таке совок? Ось воно:

1. Притчи это просто сказки разных народов для того чтобы раньше люди как-то коротали времяпровождение
Ви розказуєте про спадок наших предків, а самі глузуєте з того що вони нам передають. А я ж Вам пересказав  письмові записи трьохтисячирічної давнини. В ті часи ще не було слов’ян, а тим паче їх писемності.

2. Б-г по вашему седовласый старец сидящий на троне? А ворота в рай охраняет сам Пётр?
Це типове висловлювання комуністичних політпрацівників, які «спростовували» існування Бога. Мені цю фразу  вдовбували в голову щотижня на політінформаціях  в школі, а потому в інституті і  навіть коли я працював старшим майстром на заводі.

3. P.S. Я говорю не про то что нет Б-га, а про суть религий, которые всегда уничтожали науку, создали все условия чтобы не допустить вольномыслящих, свободных и умных людей пошатнуть Финансовый институт под названием Религия.
Я багато вже прожив, але чув лише про два випадки переслідування науковців - Бруно і Галілей. Комуністи ж знищили десятки тисяч науковців. Забороненими були цілі науки : генетика і кібернетика. А ви повторюєте комуністичні байки. В середньовіччі палали людей. Це правда. Я вже не пам’ятаю цю цифру, але за декілька сторічь у всій Європі було спалено біля двох тисяч людей. Комуністи ж за 60 років знищили десятки мільйонів. Не будемо зосереджуватися лише на наших батьках. Наші теперішні «друзі», які зараз прокладають газогін через Балтику, в двох світових війнах знищили біля 50 млн. людей (лише наших батьків і дідів 20 чи 30 мільйонів). Тож замисліться, чи той об’єкт ви обрали для своїх глузувань.

А по поводу вот темы, есть вопросы
- так как все таки человек полетит в космос для освоения пространства, если летя со скоростью света он не будет двигаться равномерно и прямолинейно и соответсвенно будет разница во времени, оттуда вытекает вопрос про массу и размеры?

Сучасна теорія породила багато ляпів. В гідродинаміці я вже згадував про «елементарну частинку рідини». Ви запитали мене про кавітацію. Я навіть не знаю, чи можна назвати науковцями людей, які стверджують, що температура в кавітаційній бульці сягає від 1500 до 5000 градусів (майже як на Сонці). Коли людина не здатна пояснити сутність фізичного процесу то вона навмання використовує «вищу математику», аби прикрити своє недоумство . Внаслідок цього з’являються «математичні розрахунки, які дивують нашу уяву. Так «науковці» вигадали «чорну діру», яку вже не можуть виявити більше 60 років. Так саме і з масою. Це неможливо було перевірити, от і вигадали. Приблизно в ті ж часи вже були зроблені фотографії 24 народження світла за скалою на Місяці. Згідно уявлень ядерної фізики народження світла є проявом слабкої взаємодії (сила, яка утримує електрон на ядерній орбіті). Ця сила за уявленнями сучасної теорії в 1025 перевищує силу гравітаційної, а радіус її дії становить 10-18м. І от астронавт стоїть у космічній темряві і пускає світловий зайчик. И сила  з 25-ма нулями на нього не діє, а скеля при цьому потихеньку повзе. Точно так і з сильною взаємодією. Сфотографували тор на фот. 36г і заявили, що в середині його знаходиться  чорна діра, щоправда її не видно, а перевірити неможливо. Так народжуються фейкові новини.

- как данные с корабля будут передаваться на Землю для исследований и записи для потомков? выходит человек или группа улетит и только они смогу анализировать, собирать, и изучать Вселенную. Накой перец тогда столько затрат чтобы группа каких-то чуваков улетела до хера на рога.

Термоядерний вибух проявив можливість пересування в часі у минуле.  Далі виникає серія припущень про можливість пересування у майбутнє за умови пересування з надсвітовою швидкістю. Але поки що це – мої фантастичні здогадки, про які говорити зарано.

Почитайте про ковчег завіту

А за 40 хвилин від Англії до Австралії, не використовуючи будь якого палива це не цікаво?
А машина, якій не потрібні а ні бензин, а ні електрика?

А також погоджуюсь з тим, що сказав в останній цитаті Торіс, тому і виклав теорію в Україні.
А оскільки у нас це виявляється не цікавим, то потім - в Англії, США і під кінець, аби  запобігти одноосібногму володінню цією енергією - Росії.

Alex_CPL:
1.ладно религию трогать не будем)))) верьте во что хотите, дело ваше. Просто Б-г и религии это разное и не связанно никак между собой. Заповеди выдумка и провокация. Такие же заповеди были у ариев, славян, и описаны в Ведах задолго до Христа и всей чепухи из разных книг которые кстати появились лет 300-400 назад. Ну да ладно
2. Про перемещение во времени - каким образом пространство и время создаст события из прошлого? Ну например разве возможно воспроизвести 1847 год 3 апреля? Нет же. Или все таки есть где-то ниша с информацией?
3. Ковчег.....я так смеялся что аж подавился)))) извините.
4. Ну за 40 минут от одного места в другое, это мило... вопрос в чем, а даст ли это прогресс или это загонит развитие некоторых аспектов науки и инженерии в угол?

Alex_CPL:
Читаю первую страницу этой темы, у меня десятки вопросов и непонимания?
Про разум, энергию, вакуум, взрывы, термоядер и чёрную дыру, про полеты и ОТО....
как?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница