Фізика для літаючої тарілки, або квантова теорія гравітації закінчення
Toris:
Цитата: Alex_CPL от 21.10.2019, 08:08:52 am
выходит человек или группа улетит и только они смогу анализировать, собирать, и изучать Вселенную. Накой перец тогда столько затрат чтобы группа каких-то чуваков улетела до хера на рога. Не проще ли все средства и силы бросить для улучшения нашей планеты и обеспечения здоровья людей и климата в целом?
Авжеш, дурня виходить, якщо результатами вкладень неможливо скористатись. "Атеїст" вийшов на абсурдність "атеїстичних" прагнень, які насправді є не атеїстичними, а совковими, спрямовані на "світову революцію", яка по суті є варіантом рабовласництва.
Цитата: Alex_CPL от 21.10.2019, 08:12:57 am
Есть плохая энергия, есть хорошая
Вот задумайтесь люди которые иногда делают и плохие вещи и хорошие, живут спокойно и мирно, без напряга - энергия у них 0
А я вот все время думаю про хорошее - переживаю за все что только можно хотя оно меня и бля никак не касается, и в итоге накапливается плохая энергия и иногда херни у меня в жизни больше чем позитива
Тобто в результаті Ви маєте не абстрактний "0", а негатив. Нуля не буває, нуль - це коли відсутність: людина-овощ або труп (живий).
Alex_CPL:
Объясните. При чем тут «совок»
Есть здравый смысл и анализ
Я же писал выше не атеистических знаний, в Б-га то я верю, я вам про религию говорил. Про финансовый институт управления в виде церквей и религиозных течений, всех кроме Язычества. И веру не в одного Б-га а пантеон
Toris:
Цитата: Alex_CPL от 21.10.2019, 08:15:55 am
Объясните. При чем тут «совок»
Есть здравый смысл и анализ
Завжди робіть поправку на те, як Ви формувались і завжди припускайте, що можете чогось не знати. Наприклад, Ви чудово розумієте українську мову, але спілкуєтесь російською - це звичка, набута за совка. Так саме ВСЕ Ваше (і моє теж) мислення закладалось при совку і усі цінності сформовані саме там. Там багато хорошого. Але є глюки, які гарно вписані до світогляду, що в результаті робить мислення спотвореним.
Припускаю, що "язичество" у Вашому варіанті є результатом вписування "наукових" "енергій" в систему наукового совкового світогляду. До речі, "чіткого визначення терміну "енергія" я не знайшов. Визначення енергій чогось - є, а визначення власне енергії - адекватного не знайшов. Тобто "твердь" формул фізики наукою не пізнана. На практиці - зашибісь працює, а по суті - загадка. Як електрика. ;D
Alex_CPL:
Розумію. Але мова в пріоритеті вивчення світу стоїть не на перших місцях та і не на четвертих.
Про звички - чого ж тоді мову ось так раз і можливо змінити, я маю на увазі - резко говорить на украинском.....а ось хабарництво і повагу до людей до країни то в продовж 28 років тяжко, кожен щось в кишеню собі кладе, десь шукає «м’яке місце» - тож така звичка як і мова.
Бо знову політики зажадали заробітку і вас як віслюків повили в «гори ненависті та марнотратства» а усі і скорились
Toris:
Мову навів лише як приклад звички. Так само і наукова база - російськомовна, совдепівська, людиноненависницька, заточена на війну.
А політики - результат селекції совдепівського народу, "людей знизу" з абсолютною терпимістю до зла та "людей зверху" з абсолютною безкарністю. Я пробував ворушити "людей знизу" - нічого в мене не вийшло: в масі своїй сцикуни і за кілька років виявились зе-виборцями.
Навигация