Фізика для літаючої тарілки, або квантова теорія гравітації закінчення
Евгений:
Цитата: Toris от 30.11.2019, 14:47:13 pm
Цитата: Евгений от 30.11.2019, 13:42:14 pm
На цьому форумі до моєї теорії застосували засоби середньовічної інквізиції, видаливши із публікації всі малюнки (цензура). Тепер читач не зможе взагалі зрозуміти, про що йдеться в теорії.
Можна було б зрозуміти, якби я порушував якісь норми людської поведінки. Цензор, захищаючи честь псевдонаукового мундиру, наказав вирізати те, чого сам не знає і пояснити не може.
Бачу, що Ви викладаєте малюнки на різних безплатних хостингах. Можливо, там просто закінчився термін зберігання малюнків?
Навряд чи справа в цьому. Минулого разу (коли теорія була викладена на 60%) на цьому ж форумі по вказівці керівництва вирізали главу про Ковчег завіту та хришталевий череп. Власнику здалося, що це - релігійна маячня, яка не має відношення до фізики. Проте ця глава розкриває головний зміст публікації - створення поляризації повітря в квазістатичний спосіб. Цей спосіб обгрунтовує інші засади обробки матеріалів. Під дією кавітуючої вібрації сила гравітаційного відштовхування перетврює каміння на пил або розм'якшує його. При цьому оброблюваному виробу можна надавати будь якої форми. Кришталеві черепи (третій за міцністю матеріал після алмазу) не обробляли так, як це роблять зараз за допомогою абразивного шліфування. Їх, не нагріваючи, доводили до розм'якшеного стану і ліпили, наче вони пластилінові. Сказане підтверджувалося фотографіями і доказами архіологічних досліджень (фотографії Ковчегу, скрученого кришталевого черепу, руйнація мурів Йєрихону). Завдяки силі гравітаційного тяжіння вода перетворювалась на лід без охолодження і т. і.
Минулі публікації досі існують вже десятиріччами і фото на них зберіглися. Більш того, адміністрація викладала іх в інтеренет з метою популяризації форуму. Коли фотографії зникли, я зверувся до адміністратора за роз'ясненнями. Він дуже гучно промовчав. Тож проблема має суто людський характер - цензура і дуже небезпечна для нашої держави. Праві учасники форуму, які стверджують, що будь яке технічне досягнення перш за все реалізується у військовій галузі. Саме цьому я намагаюсь викладати теорію перш за все в українських засобах інформації.
Не хотілося б закінчувати на негативній ноті. Тому повернусь до нашої дискусії про кавітаційний туман, але в іншому ракурсі. У відповіді nomad-у розмова йшла про явища пересування у часі (наприклад у Бермудському трикутнику), як результат квазістатичної зміни спіну молекул повітря під впливом тяжіння Місяця. Напевне Вам знайомі випадки зникнення літаків в зонах аномальної гравітації. А особливої уваги варті спогади авіаторів, які повернулися живими. Вони стверджують, що їх літак опинився в тумані (кавітаційному!). При цьому їх годинник запізнився і вони подолали шлях набагато швидше, ніж зазвичай. Отже про зупинившийся годинник. Протилежний спін молекул повітря передався на годинниковий механізм. Стрілки годинника під дією цієї сили мали б обертатися в протилежному напрямку, але пружина та храповий механізм не дозволяють цього робити. Отже годинник просто зупинився, доки літак знаходився в "антигравітаційній" зоні. Виникає наступне питання, чому літак швидше дістався до місця призначення? По-перше, йому повезло, що його не знесло кудись в океан. Літак деякий час завис у просторі (відносно Сонця), а Земля під ним продовжувала своє обертання. До швидкості літака додався проворот планети навколо власної осі. Цей ефект виявився дуже слабким (в порівнянні з НЛО). Але моє посилання на Галілео Галілея, що Земля все ж таки обертається, знаходить своє пряме підтвердження. Щоправда, тут додатково вступає в дію теорія відносності. Земля, крім обертання навколо власної осі, додатково рухається по орбіті навколо Сонця, а Сонце - в галактиці, а галактика - у Всесвіті. Отже траєкторія польоту літака співпала з галактичним рухом планети. Пілоту не просто повезло, а дуже повезло, що він долетів до місця призначення. Поєднаю теорію Ейнштейна з піснею Висоцького: Цитировать
"Вот уж действительно, - всё отностительно! Всё! Всё! Всё!"
подвашник:
Я понял так. Воздействие специально подобранного поля, а как следствие то типа цепной реакции выделение гравитационной или временной составляющей в пределах границ поля.
P.S. Аномальные зоны ,порталы, хиромантов , экстрасенсов, горескопщиков и прочую нечисть обхожу стороной и всем так рекомендую. При том заметил что наука и власть не то что бессильны, а просто это не по ихнему протоколу и скверные дела творяться... .
Как греко-католик требую реанимацию Священной псиатрической инквизиции для тех кому до вподобы разная нечисть.Но вместе с тем эта самая нечисть может быть новаторским решением застарелых проблем. Так и топчемся.
командор:
Люди полярда денег потратили на создание летающего чего-то там,а тут все просто и почти задаром (стоимость пластилина и оплата интернета).
Я бы на месте админа засекретил не только рисунки ,но и всю остальную часть во благо Родины.
Пожалуй и тарелку тоже.
Жаль ,что нет первого отдела на ресурсе.
командор:
Den 22 респект
den22:
Взаимно.
Навигация