Фізика для літаючої тарілки, або квантова теорія гравітації закінчення
подвашник:
Вы Евгений подали Свою теорию о макроскопическом взаимодействии атомов в воздушной среде. И замечательно. А поверхность самолета при макроскопическом рассмотрении имеет горы и долины, ущелья и скалы (даже при отличной полировке) , а между этими ухабами мечутся различные газовые атомы с которых состоит наша воздушная среда.
Вот придумать бы , на основе теории взаимодействия, такое вещество для покрытия поверхности самолета которое бы имело где надо аэрофобное свойство , а где надо аэрофильное.
Гидрофобное уже ведь придумали.
О ролике nomad. При использовании даже суперсовременных материалов оболочку тора порвет из за 1500 ати ртути и температуры при вращении внутри тора и даже если внутренний диаметр будет меньше одного миллиметра. Фэйк.
nomad:
В ролике названа цифра 250 тысяч атмосфер.Конечно же, это ошибка.Тот, кто озвучивал этот ролик, сам наверняка не понял что сказал.
Евгений:
Цитата: подвашник от 25.11.2019, 20:22:31 pm
Вы Евгений подали Свою теорию о макроскопическом взаимодействии атомов в воздушной среде. И замечательно. А поверхность самолета при макроскопическом рассмотрении имеет горы и долины, ущелья и скалы (даже при отличной полировке) , а между этими ухабами мечутся различные газовые атомы с которых состоит наша воздушная среда.
Вот придумать бы , на основе теории взаимодействия, такое вещество для покрытия поверхности самолета которое бы имело где надо аэрофобное свойство , а где надо аэрофильное.
Гидрофобное уже ведь придумали.
Доброго дня!
Ви звужуєте мою теорію. В ній йдеться про будь яке тіло від електрону і кварку до планет. Розглядається взаємодія твердої матерії незалежно від її розмірів з фізичним вакуумом. Молекулу повітря я згадую найчастіше тому, що з нею людина зіштовхується все своє життя.
Гравітаційна взаємодія виникає на рівні ядерної фізики. На цьому рівні не має значення полірована поверхня чи ні.
Ви застосовуєте терміни біології чи хімії (?) аерофільний, та аерофобний. Я ж застосовую терміни гравітаційне тяжіння та відштовхування. В цьому і полягає справа, що сучасна теорія не знає, коли молекули притягуються одна до одної, а коли відштовхуються. В моїй теорії це пояснюється терміном спін. Спін виникає під силою тяжіння Сонця та Місяця. В атмосфері Землі місячне тяжіння в значній мірі нейтралізує сонячне. Тому на нашій планеті відносно легко можна змінити спін молекул повітря на протилежний. В рідкісних випадках, коли тяжіння Місяця стає домінуючим, повітря може набувати протилежного спіну. В зоні, де це відбулося змінюється на протилежний плин часу. Виникають такі випадки, коли з’являються кораблі-привиди, підводний човен опиняється на інший стороні планети, зникають поїзди та люди, а може це фантазії? В літаючій тарілці подібний ефект досягається за рахунок обертання пєзокристалічної хвилі в одному, чи іншому напрямку. От я і пропоную таке покриття, як Ви кажете – із п’єзокристалічних елементів. Воно не поліроване, а навпаки - кожний елемент примусово підкидає повітря таким чином, щоб воно на зворотному шляху не встигло повернутися назад. Все дуже просто, за виключенням того, що навіть скорочене викладення теорії займає 120 сторінок тексту.
Евгений:
Цитата: nomad от 25.11.2019, 13:16:33 pm
Евгений, это для Вас : [url]http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=532[/url]
Проаналізуємо це повідомлення.
Шестнадцатого сентября 2019 года армия США формально объявила о том, что НЛО существуют.
Приємно, що хоч США визнали факт існування НЛО, хоча людству про це відомо вже більше трьох тисяч років. В Біблії написано: Ви бачите літаючі зірки в небі. Не замислюйтеся над цим, адже це — даремно — все одно вам не дано зрозуміти фізичну сутність цього явища! Це було сказано для людей бронзового віку. А чи зрозуміло це сучасне людство?
Второго августа я обнаружил, что этот антигравитационный Гибридный Воздушно-Подводный Корабль (HAUC) уже представляет собой “действующее”, полностью функционирующее устройство... Это со слов д-ра Джеймса Шихи, технического директора Военно-морского авиационного предприятия США, и других. Итак, ребята, где он?
Через десять дней после Выдающегося Объявления Раскрытия, 26 сентября, ВМФ США опубликовал патент на компактный термоядерный реактор свободной энергии.
Опублікувати патент не довго. Однак його сутність, я б сказав, носить замусолений до огидності характер: компактний термоядерний реактор. Подібний винахід пів року тому у мережу виклала Московія – крилата ракета, яка здатна облетіти декілька разів навколо Землі. Але крім малюнку траєкторії польоту – НУЛЬ ПОЯСНЕНЬ. Якби щось, дійсно новаторське, США чи Московія створили б, то вони про це мовчали б. Адже чого вартий лише один викладений мною ефект пересування у часі, який здатен звести нанівець будь які військові досягнення сучасного людства.
Это устройство способно вырабатывать колоссальную энергию, вплоть до тераватта (триллион ватт), с энергией на входе всего тысячу ватт! Новый реактор может быть небольшим, размером в 0,3 м. По сравнению, самый большой ядерный реактор США, в Пало-Верде в Аризоне, способен вырабатывать “всего” 4 гигаватта. Тераватт – это тысяча гигаватт.
ККД термоядерного реактору - вкрай низьке. Дійсно, в ньому вивільнюється мізерно мала частка сильної взаємодії. Проте спрямована вона на створення енергії гравітаційного відштовхування – слабкої взаємодії. Отак і нав’язуються людству утопії про антигравітацію. Проте, перш ніж вести розмову про антигравітацію, необхідно розтлумачити принцип народження гравітації.
Далі Ви надаєте «конструкторське» рішення трикутного літака ймовірно з надпровідними катушками і т. і. Я не хочу сказати нічого поганого про ці винаходи. Але найбільше, чого змоглося людство в цьому напрямку, це – потяг на електромагнітній подушці. Він летить, але дуже низько і повільно, як черепаха в порівнянні з НЛО. І ніяка надпровідна конструкція навряд чи підніме його вище. Тож сучасний літак поки що є найвищим досягненням техніки, оскільки він для створення підйомної сили і сили тяги використовує не надлегкі електрони, а – надтяжкі молекули повітря і реактивних газів (поділить масу однієї молекули повітря на масу одного електрону; і де ж ви наберетеся стільки електронів?).
Отже, наведені Вами посилання – не для мене. Я пропоную використовувати не силу гравітаційного відштовхування, а – силу тяжіння.
Хлопці, я - вже літня людина і намагаюся підштовхнути ваше мислення у іншому напрямку. Для створення літаючої тарілки підходи сучасної теорії не годяться. Для чого я розглядав катастрофу Фаетона? Казалося б – легенда. Але виникає серія питань, яка сила поклала на бік планету Уран? Або Меркурій – яка сила утворила прецесійне обертання його орбіти? Я вже не кажу про два уламки Фобос і Деймос, які примушують обертатися Марс в протилежному напрямку. А вибух наднової зірки SN 1987А , який вперше за 400 років спостерігали неозброєним оком, який знищив на корню уявлення сучасної астрофізики про народження "чорних дір" і нейтронних зірок (про що традицінатеорія ГУЧНО МОВЧИТЬ, наче і не було цього вибуху). Ніякі електромагнітні поля не здатні це зробити, а жодна із існуючих фізичних теорій не здатна цього пояснити. Ковчег Завіту визиває сміх до істерики. А чому Ви не смієтеся над віманом? Про нього написано ще менше, ніж про Ковчег. Лише тому, що він описаний в індійському епосі, а не в Біблії? Отже, справа не в давніх віруваннях і не в сучасних теоріях. Рішення існує лише в іншому способі мислення.
На цьому форумі до моєї теорії застосували засоби середньовічної інквізиції, видаливши із публікації всі малюнки (цензура). Тепер читач не зможе взагалі зрозуміти, про що йдеться в теорії.
Можна було б зрозуміти, якби я порушував якісь норми людської поведінки. Цензор, захищаючи честь псевдонаукового мундиру, наказав вирізати те, чого сам не знає і пояснити не може.
Мені залишаться повторити відомий вислів Галілея:Цитировать
«А все ж таки вона обертається!»
Кого цікавить повний текст, звертайтеся через особисте листування - я надам адресу, де стаття опублікована в повному обсязі.
Toris:
Цитата: Евгений от 30.11.2019, 13:42:14 pm
На цьому форумі до моєї теорії застосували засоби середньовічної інквізиції, видаливши із публікації всі малюнки (цензура). Тепер читач не зможе взагалі зрозуміти, про що йдеться в теорії.
Можна було б зрозуміти, якби я порушував якісь норми людської поведінки. Цензор, захищаючи честь псевдонаукового мундиру, наказав вирізати те, чого сам не знає і пояснити не може.
Бачу, що Ви викладаєте малюнки на різних безплатних хостингах. Можливо, там просто закінчився термін зберігання малюнків?
Навигация