Фізика для літаючої тарілки, або квантова теорія гравітації закінчення

<< < (24/31) > >>

Toris:
Цитата: Евгений от 30.10.2019, 01:39:40 am

І ось знайшов – таке навіть вигадати неможливо : <...>
Звісно, сказане це – мої здогадки. Людство стоїть на порозі технологій, які ще тільки належить дослідити.
Япона мать, сенсаційо, шо весь триндець! :-X Євгене, що ж Ви робите?!
Я в прямому ефірі дивився таке "НЛО", коли Ilon Mask запускав чергову ракету.

Цитата: mihailsvetlov от 30.10.2019, 06:51:43 am

А посмотреть какие запуски ракет были в этот день не судьба?)
Во, правильний науковий підхід, відсіяти зайві гілки.

Евгений:
Цитата: mihailsvetlov от 30.10.2019, 06:51:43 am

А посмотреть какие запуски ракет были в этот день не судьба?)

А подивитися відео слабо? Воно триває 5 хвилин. Ця "ракета" майже вісить на місці. І до неї причалюють і відпочковуються човники.

Toris:
А на підставі чого Ви стверджуєте, що отой артефакт - "човник"?

Я такі "човники" "ловив" не раз і не два. Виявились звичайним пилом перед об'єктивом у променях підсвітки. А спочатку ми з товаришем думали, що виявили паралельну форму життя, яка подавала нам таємничі знаки. :) Кулі там всякі, пульсації, світіння, "кульові блискавки". Аж волосся сторчма ставало і мурашки по шкірі. Поки ти там і знімаєш - нічого не бачиш і всьо чотко. А коли роздивляєшся відзнятий матеріал - СТРАШНО, аж жуть. Нічні розкопки на закинутих об'єктах. :o

Евгений:
Цитата: Toris от 30.10.2019, 11:17:44 am

А на підставі чого Ви стверджуєте, що отой артефакт - "човник"?

Я такі "човники" "ловив" не раз і не два. Виявились звичайним пилом перед об'єктивом у променях підсвітки. А спочатку ми з товаришем думали, що виявили паралельну форму життя, яка подавала нам таємничі знаки. :) Кулі там всякі, пульсації, світіння, "кульові блискавки". Аж волосся сторчма ставало і мурашки по шкірі. Поки ти там і знімаєш - нічого не бачиш і всьо чотко. А коли роздивляєшся відзнятий матеріал - СТРАШНО, аж жуть. Нічні розкопки на закинутих об'єктах. :o

Доброго дня. Ми з Вами занурюємось у спогади. Почну з кінця. Можливо, Ви з чимось таємничим і насправді зіштовхнулись. Один мій знайомий намагався досліджувати «білі шуми» на предмет можливого спілкування з "простором" (не знаючи з ким він спілкується, адже він – атеїст). В одному експерименті він вивернув акустичний запис навиворіт і почув: «Здороваться надо, когда входишь!». Я йому намагався роз’яснити – з ким він розмовляв і чому саме у вивернутому вигляді. Навряд чи він зрозумів, бо для цього слід було б зануритися в мою теорію. Після цього ми не зустрічались.
      Другий спогад – особистий. Я бачив подібні човники. Років 13-15 тому чудової літньої ночі я, відпочиваючи, спостерігав нічне небо.  Бачу - летить супутник – звичайне явище. Раптом в зеніті він зник. Я подумав, що він залетів у земну тінь. І тут додумався: аби зникнути в тіні, він мав би летіти в протилежному напрямку – з заходу на схід. Це мене зацікавило і я почав спостерігати саме цю точку неба.  На протязі пів години я побачив, як в цю точку звідусіль зліталися (в різних напрямках - з півдня, з півночі…) ще 3 чи 4 «супутники» і зникали. Отаке дивовижне явище – на вигляд дуже просте, а якщо уважно слідкувати і задуматися, то я прийшов до висновку, що це був один із трьох випадків в моєму житті, коли я спостерігав НЛО особисто.  І, ймовірно, в нерухомій на небі точці, куди вони злітались розташований невидимий корабель-матка.
      Про дивовижність  фотомонтажу, про який йшлося в минулому пості. Краще візьміть і подивіться відео, ніж я буду Вам розказувати. Мене вразило. Там на фото 3 один з човників генерує хвилі світлового світіння. І, доречи, він відпочкувався від матки там де у звичайних ракетах розташований реактивний двигун. Цей факт доводить відсутність реактивних газів від двигуна.  Доки я шукав це відео, то знайшов не менш дивовижний відео ролик подібного явища над аеродромом, але не став на нього посилатися. Знімали  люди, які знаються на дивовижних ефектах в авіації
https://www.youtube.com/watch?v=jGuYYBAT-Xk (336)HUGE #UFO SEEN OVER LOS ANGELES Bright Light in Sky UFOs or Gov Cover-Up
Ось кадри з нього.

Кадр 1. Тут НЛО використовує інший спосіб пересування. І передня, і задня поверхні НЛО створюють сили гравітаційного відштовхування, як то ми розглядали на прикладі двері, яку з різних сторін штовхали силач і слабак. І от, ми спостерігаємо реальне (а не теоретичне) застосування цього способу. В наслідок його дії у повітрі утворився слід, подібний до аеродинамічного профілю крила. Тобто сучасне крило на теоретичному рівні віддзеркалює аеродинамічні властивості повітря. І це на теоретичному рівні становить  плюс для  нашої авіації.
      Але, при цьому, ми спостерігаємо суттєву відмінність. За «крилом» утворився не турбулентний і не спутний слід. Це – промінь гравітаційного відштовхування, який ми обговорювали на минулому фотомонтажі.
      Навіщо може бути потрібним такий режим польоту? Навколо себе НЛО створює захисний екран гравітаційного відштовхування. В цьому режимі сила відштовхування відкине будь який об’єкт, який спробує наблизитися до нього, будь то снаряд чи ракета.
      Кадр 2. Пілоти НЛО вирішили полетіти геть і переходять на інший режим польоту. Слабке світіння свідчить що навколо тарілки продовжують діяти сили гравітаційної взаємодії, які створюють підйомну силу. Але силовий екран гравітаційного відштовхування вже не працює.
      Кадр 3. НЛО перейшов в найбільш ефективний режим польоту. На задній поверхні виник промінь гравітаційного відштовхування, який ми обговорювали на минулому фотомонтажі. На передній поверхні  діє сила гравітаційного тяжіння. Придивимося уважніше. На фото 3а надано збільшене зображення об’єкту. Перед літальним апаратом видне ледь помітне світіння туману. Аби не засмічувати світлину роздивимось це світіння на фот. 3а1. Тут контур світіння означено жовтими лініями. Це – тор, який всмоктує НЛО вперед і вгору. Цей політ може бути набагато більш швидкісним і може сягати величини 50 км/сек.  Це - швидкість обертання Землі по орбіті навколо Сонця. Тобто це не НЛО майже миттєво зникає (як то кажуть чисельні свідки в таких випадках). Це Земля улітає від НЛО. Аби вийти на орбіту навколо Землі цьому апарату достатньо набрати швидкість всього 8 км/сек. А далі – вибирай путь в будь яку сторону, хоч до Сонця, хоч до Нептуна…

serg.:
Может, лучше — про реактор?
Про привычный лунный трактор?
Ведь нельзя же! — год подряд......

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница