Фізика для літаючої тарілки, або квантова теорія гравітації закінчення
MasterOgon:
Я очень скептически отношусь к фотографиям НЛО, но эту сохранил. Тут кавитация, кольцевой вихрь и холодный свет. Все как в теории. Над верхней частью цепочки притяжения как мини торнадо втягивают пограничный слой. Снизу разрывы кавитации, которые создают отталкивание. На кромке, там где скорость воздуха больше, появляется свет.
Toris:
Цитата: MasterOgon от 28.10.2019, 19:21:17 pm
Я очень скептически отношусь к фотографиям НЛО, но эту сохранил. Тут кавитация, кольцевой вихрь и холодный свет. Все как в теории. Над верхней частью цепочки притяжения как мини торнадо втягивают пограничный слой. Снизу разрывы кавитации, которые создают отталкивание. На кромке, там где скорость воздуха больше, появляется свет.
А я бачу дискову поличку, причіплену до стіни, відповідну тінь - і характерні артефакти алгоритму стиснення JPEG. :)
подвашник:
14 октября над Киевом ( как то Чорторый и ближе к мосту Бэндэры ) до обеда на высоте км. полтора наблюдалось странное эллипсное облачное? образование. Км вдоль и пол км поперек с четкими краями .Внутри этого с другим оттенком образования впоперек как в батоне резко ограниченные перистые полосами облака. И вокруг ни облачка.... . То ли зебра то ли голубой батон решил я и прилег отдохнуть перед праздничным протестным маршем. После обеда не наблюдалось.
По моему техноген. Не заснял...вообще не любитель заснимать и в особенности что то чудное.
Евгений:
Доброго вечора шановному панству! До цього дня ми детально розглядали утворення сили гравітаційного тяжіння. І от постало питання про створення сили гравітаційного відштовхування, яке має принципову відмінність від того, як це відбувається в авіації. Ми часто бачимо фотографії цього явища. Зазвичай воно виглядає так, начебто в небі світить потужний прожектор, начебто він намагається щось висвітити на поверхні землі. Оце і є промінь гравітаційного відштовхування. Але на форумі досвідчені люди часто кажуть, що з великою ймовірністю ці фото є фальсифікацією. Я півтори години в і-неті намагався виявити те, що трудно зфальсифікувати і щоб воно відповідало теоретичним засадам теорії, яка тут обговорюється. І ось знайшов – таке навіть вигадати неможливо : https://www.youtube.com/watch?v=a3_4Bc6tRp4 (334)'What in the heck is that in the Arizona sky?' Our chopper crew spots mysterious lights in sky
Тут є все:
uploads
Кадр 1. НЛО винирнув із іншого просторово-часового континууму. За ним утворився промінь гравітаційного відштовхування. Цей промінь обертається навколо подовжньої осі. Я навіть не можу навести аналога; хіба що промінь сонячного світла, який ми спостерігаємо навколо Сонця. Спосіб його створення розглядався на нижній поверхні літаючої тарілки. Такий промінь утворювався під конвертором Годіна-Рощина в режимі, коли його вага зменшувалася.
Кадр 2. Перехідний режим. Сам апарат рухається дуже повільно (швидкісним є рух повітря, яке він закручує за допомогою п’єзокристалічних хвиль). Його задня поверхня вібрує так, як це ми обговорювали для літаючої тарілки. Цей кадр можна порівняти з літаком, який щойно подолав звуковий бар’єр. Сам НЛО рухається в режимі стабільного польоту. А вихрова зона за ним дуже нагадує кавітаційний шлейф за крилом винищувача, який ми розглянули вище на цій сторінці. Виникає питання, чим же ж НЛО краще за винищувач?
Винищувач витратив на створення кавітації дуже велику енергію, але надалі не використовує її потужність.
В НЛО поляризований гравітаційний промінь закручує кавітаційну зону у ламінарний смерч. Саме цей перехід зафіксовано на світлині.
Кадр 3. Квазістатичний смерч сформувався. За формою він подібний параболі на фот. 73а. Від знайомого нам земного смерчу це утворення має суттєві відмінності:
1. Він має зворотну кривизну твірної лінії. Ця математична відмінність віддзеркалює протилежну фізичну сутність цього явища. На відміну від земного смерчу це утворення не всмоктує, а відштовхує. Використовуючи силу гравітаційного відштовхування в цей момент від НЛО відділився човник (shuttle).
2. Швидкість обертання вітру в цьому смерчі дуже мала, оскільки молекули повітря не встигають рухатися за п’єзокристалічною хвилею. В подібний спосіб на засадах «ефекту динамо» сучасна наука розтлумачує народження магнітного поля в розплавленому ядрі нашої планети. А в цій теорії роз’яснювалося народження монопольного магнітного поля Венери. Тож цей смерч являє собою монополь гравітаційного відштовхування, аналогом якого є магнітне поле Венери.
Кадр 4. Частота обертання п’єзокристалічних хвиль співпала з частотою вібрації молекул повітря. Їх макроскопічний рух припинився. Гравітаційні промені набули прямолінійної форми. Коли в такому режимі НЛО приземляється, то поле гравітаційного відштовхування утворює на полях круги полеглої трави (фот. 59г).
Кадр 5. Змінюючи напрямок обертання п’єзокристалічних хвиль пілоти НЛО змінюють силу гравітаційного відштовхування на силу гравітаційного тяжіння. В цей момент виникає райдужне світіння. В такому режимі човники пришвартовуються до корабля-матки. На відеоролику ми спостерігаємо декілька таких стиковок.
Звісно, сказане це – мої здогадки. Людство стоїть на порозі технологій, які ще тільки належить дослідити.
mihailsvetlov:
А посмотреть какие запуски ракет были в этот день не судьба?)
Навигация