Каталог саморобних літальних апаратів України

<< < (6/13) > >>

Toris:
Цитата: Володимир Осичнюк от 12.02.2019, 22:01:08 pm

Проясните, пожалуйста, что обозначает «не в теме». Можно или здесь, или в «личку».
За радянськими традиціями повітряна влада у кожному любителі неба вбачає контрабандиста/шпійона/порушника_повітряного_законодавста/мішок_з_грошима і, відповідно, старається збити бакшиш методом постановки різних перепон з нормативних актів. Власне, так воно було раніше. А як конкретно зараз - не знаю, бо не літун і так само геть далеко від неба за основною роботою, як і Ви. Припускаю, що не сильно покращилось.

Тому саморобники не спішать реєструвати свої літалочки (довго, дорого, та_ну_його_нафіг) і де-юре є порушниками законодавства. Колись по роССійських форумах пройшла інфа, що на 1 зареєстрований літак у них припадає по 5-6 незареєстрованих. Можливо, і в нас така ж ситуація.

...І тут на сцені з'являєтесь Ви, пропонуючи у ДУЖЕ стислі терміни зареєструватись, зливши усі явки-імена-паролі у базу невідомо-кому (Ви тоді ще не представились) для участі нібито на святі життя. Стикаючись трохи з кухнею "органів", така велика робота у стислі сроки, як Ви задекларували, одразу асоціюються з текучкою і нехваткою кадрів, внаслідок чого служиві працюють у постійному дедлайні. Мої аналітичні модулі в мозку після ознайомлення з Вашим першим повідомленням тут видали одразу дві сигнатури:
1. "Це мент".
2. "Холєра, він такий же наївний, як і я був на початку."
Помолившись, заспокоївся і став чекати підтвердження другої сигнатури без "ментів". І дочекався. :)

Володимир Осичнюк:
Дякую, Toris. Тоді може знаєте когось, хто будував в Україні щось літаюче і вже помер. Йому то точно вже нІчого боятися.
Але у нас є вже 7 заявок від живих сміливців :-)

Toris:
Цитата: Володимир Осичнюк от 12.02.2019, 22:20:47 pm

Дякую, Toris. Тоді може знаєте когось, хто будував в Україні щось літаюче і вже помер. Йому то точно вже нІчого боятися.
Знаю лише синенький гелікоптер з Ютуба, який зліпили з радянського комбайна. Ніби якраз на Черкащині його й зліпили. :)

serg.:
Цитата: Володимир Осичнюк от 12.02.2019, 22:20:47 pm

Але у нас є вже 7 заявок від живих сміливців :-)

А під творчім  псевдонімом можливо?

Володимир Осичнюк:
Цитата: serg. от 12.02.2019, 23:01:43 pm

А під творчім  псевдонімом можливо?
Думаю, що можливо, але потрібно виключитии можливість публікації міфічних ЛА від міфічних конструкторів.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница