propan
FMX-4 Facetmobile
Школа стюардес, авіаційний психолог
|
|
« : 31.12.2018, 20:33:30 pm » |
|
Про серійний винищувач українського виробництва Вартість програми створення кожного наступного покоління тактичних винищувачів у кілька разів вища попереднього. Не всі країни світу можуть це оплатити. Тому країни кооперуються. Вартість всієї такої програми складається з кількох основних частин: вартість створення; вартість серійного виробництва; вартість одного винищувача в серії; вартість життєвого циклу куди входить вартість години польоту, обслуговування, підготовки льотчиків тощо. Типовий приклад — F-35. Кожна країна-учасник виготовляє для F-35 щось своє. Наприклад, українського виробництва в майбутньому серійному винищувачі національного виробництва можуть бути: https://aeroabc.blogspot.com/2018/12/blog-post.html
|
|
|
|
Школа стюардес, авіаційний психолог, льотчик-винищувач резерву
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1 : 31.12.2018, 21:14:42 pm » |
|
Львов с Винницей могут потянуть, а Киев не захочет.Такова социальная логистика. Пропала мылиция- меньше дураков . Рзмещение вонючих предприятий под эконадзором-меньше токсишизофреников (в Москве 90 пр.) В общем как в той песенке :-Усли у вас ... если у вас....
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
propan
FMX-4 Facetmobile
|
|
« Ответ #2 : 01.01.2019, 01:15:24 am » |
|
є бажання - є продукт
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #3 : 02.01.2019, 13:45:55 pm » |
|
Так ты вонючка еще и с философией гопника. На милость от явки с повинной в военкомат не расчитывай. Только дисбат, на пятнадцать суток.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
propan
FMX-4 Facetmobile
|
|
« Ответ #4 : 02.01.2019, 16:08:07 pm » |
|
кілька років тому ти вже це писав
у тебе план по дописах?
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #5 : 02.01.2019, 18:00:33 pm » |
|
Адекватная Конопля!
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #6 : 03.01.2019, 15:09:51 pm » |
|
Планера , тех что в строю, Мигов и Сушек под шестое и седьмое поколение совсем не катят. А планировать надо на седьмое , а то что сейчас через пяток лет утиль. Совершенно адаптивное композитное крыло даже с нынешним древним движком, кабина на гидроподвесе, мозги -+20ж, и т. п.В штатах уже пробуют и они даже дешевле нынешних уебищ. Оперативная модульная сборка. Неубиваемый убийца с полносферической локацией и запредельной маневренностью. Страшная штуковина которая подтверждает, что самая силовая структура , та , у которой господство в воздухе. Не на бумажках , как пгокугогчиков.
|
|
« Крайнее редактирование: 03.01.2019, 15:36:27 pm от подвашник »
|
|
|
|
|
propan
FMX-4 Facetmobile
|
|
« Ответ #7 : 12.03.2019, 15:22:05 pm » |
|
Дякую! Ну, думку жовтих українців роспоходження ми, мабуть, почули. А що думають білі?
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #8 : 12.03.2019, 16:52:26 pm » |
|
А білі рефлексують.
|
|
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #9 : 12.03.2019, 17:45:41 pm » |
|
ДСП по кацапські і ДСК по нашому ,вибачте.
|
|
|
|
|
|
|
Kagor
|
|
« Ответ #10 : 23.04.2019, 11:22:07 am » |
|
|
|
|
|
дельтафанерист
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #11 : 11.06.2019, 19:10:07 pm » |
|
Катєрина і з вікна на низ поглядає Хтось і з заду підійшов та і підсуває Хто ? питає це, вона...- козак Засувалов Давай далі , давай, Будеш Геніралом.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #12 : 13.06.2019, 22:32:12 pm » |
|
/
|
|
|
|
|
|
|
Zementbomber
|
|
« Ответ #13 : 27.03.2021, 06:10:59 am » |
|
Нереально. Абсолютно. И уже - никогда не будет реально. Последний шанс был упущен, когда не стали даже всерьез рассматривать инициативу Еханурова в бытность его Министром обороны о запуски в серию на ХГАПП лицензионных JL-10(L-15)AJT/LIFT и Light Strike Aircraft на базе JL-10LIFT.
|
|
|
|
Статус Державы в Мире - определяется температурой газов перед турбиной авиадвигателя!
|
|
|
Zementbomber
|
|
« Ответ #14 : 27.03.2021, 06:26:57 am » |
|
И к чему в теме про истребитель - графика концепта тяжелого дозвукового самолета - стратега-бомбера, стратега-заправщика и транспортника
|
|
|
|
Статус Державы в Мире - определяется температурой газов перед турбиной авиадвигателя!
|
|
|
|