Первый летный инструктор
подвашник:
МДП. Доска без шарика. Площадь 11.5 м.кв.,мотор буран и винт преславутий В2 под скорость. Даю полний на Н 700. Становится боком (двигло крутящим доворачивает) и разгон до 180 с небольшим минус вє- игрек при зажатой на себя(ОТ СЕБЯ,при нормальной ориентации) вот - вот кувиркнется (еб его...) убрал обороти и голову можна повернуть и в щеки не жмет. И какой там шарик....
А по шарику ... так то методология педагогическая. Ну делать акценти.. и тд.и тп. Ну по простому , так попиздеть.
Бил колись такой К.М. Чернухин. Каждое слово золото и в точку.
А попиздеть, так то не инструктор.
Gora:
Привіт учасникам теми. Я тільки розпочав навчання (4 години нальоту), але вважаю, що мені дуже пощастило з інструктором. На другому занятті ми полетіли в "зону" і він хотів, щоб ми пробували такі віражі: крен 90 гр., я відразу закрив очі, і по-моєму, по відчуттях, опустився ніс майже вертикально і штурвал на себе з набором до попередньої висоти. Коли він сказав "Теперь Ты!", Я сказав, що ще не готовий до такого і він більше не пропонував. Зараз я перед польотом сам кажу, над чим я би хотів попрацювати і він охоче зі мною працює. Я вважаю, що на курсанта не потрібно давити.... Якщо людина хоче навчитись, то вона повинна в процесі сама оприділяти над чим потрібно працювати, а інструктор уже бачить, чи переходити до наступного етапу навчання, чи продовжувати опрацьовувати попередній.
Entusiast:
Цитата: Gora от 01.09.2018, 23:16:08 pm
Привіт учасникам теми. Я тільки розпочав навчання (4 години нальоту), але вважаю, що мені дуже пощастило з інструктором. На другому занятті ми полетіли в "зону" і він хотів, щоб ми пробували такі віражі: крен 90 гр., я відразу закрив очі, і по-моєму, по відчуттях, опустився ніс майже вертикально і штурвал на себе з набором до попередньої висоти. Коли він сказав "Теперь Ты!", Я сказав, що ще не готовий до такого і він більше не пропонував. Зараз я перед польотом сам кажу, над чим я би хотів попрацювати і він охоче зі мною працює. Я вважаю, що на курсанта не потрібно давити.... Якщо людина хоче навчитись, то вона повинна в процесі сама оприділяти над чим потрібно працювати, а інструктор уже бачить, чи переходити до наступного етапу навчання, чи продовжувати опрацьовувати попередній.
Де навчання проходить? В ЕС чи у нас?
Alex_CPL:
Крен 90 градусов?
Вы что крек курите?
Entusiast:
Цитата: Alex_CPL от 02.09.2018, 18:53:53 pm
Крен 90 градусов?
Вы что крек курите?
Почему сразу курите? Может пацаны на Су-35 летают для ППЛ)))
Навигация