Побував на зльоті! Вражень море!
Дякую організаторам за цей захід! Було дуже цікаво і надихаюче:) Я вперше літав на літаку, випав мені новенький Аеропракт 32, власник з Ізраїлю, ім'я нажаль не запам'ятав. Я,як людина,яка хоче навчитись керувати літаком і мати власний, дуже боявся, чи не буде мені страшно літати (вибачте за тавтологію). Як виявилося,зовсім ні, почувався в небі, як риба в воді:) Тепер точно знаю,що буду отримувати ppl, надіюсь скоро приєднаюсь до лав пілотів:) також був вражений літаком Аеропракту, Юрій Яковлєв і його команда молодці! Є чим пишатися! Літак супер, зроблений на совість (як на мій непрофесійний погляд).
Ще раз дякую всім учасникам,організаторам і пілотам. Єдине що хотілось би, щоб під час шоу хтось в гучномовець для всіх коментував що відбувається в небі, який літак,яку фігуру виконує,ім'я пілота і т.д. Пілот в червоній футболці з зіркою на пузі молодець!
Я був в захваті від побаченого. Дівчина, яка була з ним, теж супер!:) Шкода,не знати хто вони і звідки) теж саме і про інших пілотів, але на жаль, без коментатора було важко.
Також дякую Володі Васильєву за екскурсії біля літаків і за його канал в цілому.
Всі молодці, ви надихаєте! ДЯКУЮ!