Всім добра!
Група порядних трохи віруючих туристів збирається до
Болгарії на Сонячний Берег (Слънчев бряг). Автобусом туди їхати майже добу з усіма перетинами кордонів. Колись вже так їздили - кумарить, важко для здоров'я та психіки. Кинулись шукати білети на магістральні літаки (аеропорт
Бургас) - найдешевший квиток вартує від 300 і аж до 1000 євро. І все одно добиратись з 1-2 пересадками 1 чи 2 доби.
Хай їм грець таким перельотам, тиждень відпочинку вартує +/- 240 євро... Халепа...
Згадав я, що в природі існують ще чартерні рейси. Ніхто з групи такими не літав, отож вирішив я порадитись тут з авіаторами, бо, мабуть, вже ніхто краще не знає ситуації з чартерами. Трохи гуглив в інтернеті чартерне питання, але в мене склалось враження, що там чартерами займаються туристичні фірми, а не авіаційні компанії.
В Бургасі ми маємо бути 30 липня (июля), а назад маємо вилітати 6 серпня (августа) 2018 року. Кількість пасажирів на літак очікуємо 30-50 людей (необхідна орієнтовна вартість чартеру, щоби уточнити кількість).
Прошу інформаційної допомоги:
1) куди і до кого краще звертатись,
2) яка орієнтовна вартість,
3) як воно взагалі відбувається, той чартер, проходження реєстрації, митниці та інші моменти.