Zenith CH701. Потрібні поради

<< < (10/12) > >>

serg.:
Цитата: Toris от 24.02.2021, 12:17:47 pm

Цитата: stakhoviyu от 24.02.2021, 10:24:51 am

Тому я і вирішив спробувати ультралайт, на якому не треба ліцензії, який можна купити за 5-10 тисяч і насолоджуватись польотами. Це саме те що мені потрібно
Я собі парамотор купив. Усе спорядження входить у багажник автомобіля і гайда у поле. Не треба ангара, PPL та інші складності. Ніяка "погонна" впадь не прийде паразитувати. У порівнянні з літаком - халява мрачна. ;D Рекомендую.

.  Молодець Торіс. А є ще мотодельт, це вже майже літак, тільки краще

Toris:
Дякую, serg.
Мотодельт - це вже більша маса, труби, шкуру вдвох натягувати, трайк на причепі тягати, кудись усе це складати вдома. Тобто по масо-габаритах мотодельт аналогічний ультралайту і до багажника не входить.

Інша штука мотопараплан

http://www.youtube.com/watch?v=TlbQ0xbbpOQ

або паратрайк

http://www.youtube.com/watch?v=se3pOlAaBIs

Мрія про "літак під ліжком" - це воно.

serg.:
Вельмишановний Торіс трошки відстав від життя. Є мотодельт, розкладається однією людиною, і їздить в багажнику легкового авто.  Аерос Нано наприклад. Технические характеристики
ANT
Вес без двигателя, кг *

23,0
Вес с двигателем JPX M25 (2-х такт., 25 л.с.), кг *

46,5
Вес с двигателем Baily V5 (4-х такт., 20 л.с.), кг *

46,5
Объём топливного бака, л

18
Тип стартера

электрический
Размеры (сложенный, без проп., JPX M25), м

Д = 1.35, Ш = 0.55, В = 0.95
* - вес с пустым топливным баком

Toris:
Цитата: serg. от 24.02.2021, 14:47:44 pm

Вельмишановний Торіс трошки відстав від життя. Є мотодельт, розкладається однією людиною, і їздить в багажнику легкового авто.  Аерос Нано наприклад
Овва! :o
Де таке чудо можна руками подивитись? Я бачив опис трайка. Але з опису на сайті незрозуміло, чи складається крило взагалі.

serg.:
Багато де. Мабуть найякісніше подивитись на аєродромі в Бишеві, у виробників

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница