Zenith CH701. Потрібні поради

<< < (8/12) > >>

stakhoviyu:
Піднімаю свою тему

На жаль, чи мабуть на щастя, далі форуму нічого не пішло - з"явилась дитина і час подумати:)
Задав собі питання для чого мені будувати літак, взагалі його мати,утримувати,отримувтаи PPL, зважив всі плюси і мінуси. Дійшов висновку, що мене влаштує якийсь маленький ультралайт до 115 кг.(про які меі писав Toris).Тепер питання - де в Україні можна навчитись на них літати?
Цікавить центр (Кіровоградська,Вінницька,Черкаська,Киїівська,Одеська області).

VS:
Навчать літати будь-де в кого мається відповідний літак, вартість 200 долларів година  з власного досвіду скажу, що потрібно налітати не менше 40-50 годин. Далі кожен тиждень годину- дві для підтримання навику,  краще це робити   в авіаклубі, або в авіашколі, з відповідною державною реєстрацією  щоб мати  ліцензію приватного пілота PPL. Такі є  в Кропивницькому і  в Одесі, це найближчі до Вас , бюджет 8-10 К $. Але майте на увазі, це постійні витрати, Якщо кинути на пів-дороги все втратиш.

Кацо:
Цитата: stakhoviyu от 21.02.2021, 22:53:36 pm

Дійшов висновку, що мене влаштує якийсь маленький ультралайт до 115 кг.(про які меі писав Toris).Тепер питання - де в Україні можна навчитись на них літати?

Учат летать на 2-х местных самолетах, теперь вопрос "бывает ли 2-х местный ультралайт весом 115 кг?". Ответ "НЕТ".
Хотите учится - получайте классический PPL, и поддержу все что написал VS выше

Станислав V:
Навчать літати будь-де в кого мається відповідний літак, вартість 200 долларів година  з власного досвіду скажу, що потрібно налітати не менше 40-50 годин. Далі кожен тиждень годину- дві для підтримання навику,  краще це робити   в авіаклубі, або в авіашколі, з відповідною державною реєстрацією  щоб мати  ліцензію приватного пілота PPL. Такі є  в Кропивницькому і  в Одесі, це найближчі до Вас , бюджет 8-10 К $. Але майте на увазі, це постійні витрати, Якщо кинути на пів-дороги все втратиш.[

- аналізуючи повідомлення запитуючого, у нього і раніше з бюджетом було далеко не "жирно". А Ви йому мало "лінійного" не пропонуєте))

- є літак ЗЕНІТ 701. і на ньому можна навчитися літати.
-є літак ТУКАНО і він продавався і думаю, навчать літати.
- щоб літати "для себе" потрібно вчитися, а скільки Вам потрібно, щоб освоїти - залежить від Ваших здібностей. (комусь три години, комусь - ніколи!!!)
-щоб літати "як білі люди",??? в Україні це не для простих людей. Це повна ЗАДНИЦЯ, довічний гімарой і необмежений бюджет.

Якось так ((((.

VS:

Станислав V не давайте хибних порад, згадайте скільки в минулому році загинуло пілотів малої авіації в Україні . За три години літати не навчать. Потрібно, щоб сімя   раділа його захопленням а не плакала над наслідками.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница