Zenith CH701. Потрібні поради
stakhoviyu:
Цитата: Яков72 от 31.05.2018, 12:55:21 pm
stakhoviyu, а где Вы территориально находитесь?
Кіровоградська область,м.Гайворон
ALEX17:
Доброго дня!!! Не знаю как насчет Зенита 701 а вот такой вдвоем с сыом за 4.5 года с 0 до облета цельнометалический своей конструкции построили!!!Цена вопроса ?? не считал точно (служебной машине в бак не заглядывают ;D)думаю в 10-ку вписался может чуть больше или меньше.надо прикинуть хотя-бы основные агрегаты.Думаю для Вас проще купить недострой или Б/У недорогое и потом доделать . С 0 строить очень тяжело!!!
stakhoviyu:
Цитата: ALEX17 от 31.05.2018, 20:46:07 pm
Доброго дня!!! Не знаю как насчет Зенита 701 а вот такой вдвоем с сыом за 4.5 года с 0 до облета цельнометалический своей конструкции построили!!!Цена вопроса ?? не считал точно (служебной машине в бак не заглядывают ;D)думаю в 10-ку вписался может чуть больше или меньше.надо прикинуть хотя-бы основные агрегаты.Думаю для Вас проще купить недострой или Б/У недорогое и потом доделать . С 0 строить очень тяжело!!!
Круто! Молодці!
А скільки приблизно годин пішло на будівництво? Що було найважче і найдовше? Ну було бажання плюнути і здати на металобрухт?:) Будували б ще раз?
stakhoviyu:
Я тут подумав..а якщо знайти пару чоловік на форумі, які хочуть будувати літак, вибрати всім разом якийсь один проект, купити креслення, розподілити роботу між всіма і ура, можна побудувати дешевше трохи і набагато швидше. Один штампує ланжерон,другий ребра,і т.д. непотрібно буде для кожної деталі витрачати купу часу на будівництво самих тільки приладь.. звичайно, це все в ідеалі.. насправді один може забити на роботу, інший неправильно зробити щось і потім до купи не збереться нічого:) що думаєте?
Toris:
Я вже думав про таке. На місці не можу знайти настільки стрельнутих на всю голову однодумців, а гасати по області чи по сусідніх областях - нецікаво. Думаю, що простіше буде виготовити оснастку і найняти не дуже древніх пенсіонерів-слюсарів за живі гроші.
Навигация