Zenith CH701. Потрібні поради

(1/12) > >>

stakhoviyu:
Доброго дня всім.
Є бажання літати на власному літаку, побудованому власноруч.
Літати я поки що не вмію, планую взимку піти на курси, а вже наступного року приступити до практики.
Потрібна ваша порада-що будувати,як для першого літака? Хочеться щось двомісне, по типу зеніта чи цесни 150, такий літак,щоб я міг в себе в провінції приземлятись на місцевий "аеродром" у вигляді поля з коровами. Ну і хочеться,щоб літак легко керувався і був надійним,наскільки це можливо в самобудуванні. Для чого він мені потрібен-ддя задовог,літати по району, можливо колись полетіти до моря, чисто на вихідних.
Хочу почути ваші поради, який літак краще будувати, який легше, і чи варто взагалі починати це, чи краще купити кітнабір і просто зібрати? Якщо починати будувати,як з матеріалами в Україні, чи легко буде знайти якийсь матеріал і т.д. Чи виходити з того,що в нас тут є? Бюджет як такий відсутній, але планую не більше 10 тисяч витратити.
Якщо будувати,де краще взяти креслення, наскільки будуть точними скачані безкоштовні креслення,чи краще купити?
Як будуть ще питання,буду писати.
Дякую за увагу. Іван

Sane:
Добрий день!
Я також мріяв будувати собі літак, зібрав повні креслення зодіаку 650 тому що він мені подобається, але реальність зовсім інша...
З матеріалами в Україні зовсім біда. Якщо деякі труби знайти можна, то з Д16Т 0.5мм зовсім складно. В деяких фірмах можуть пообіцяти 0.6мм, але тільки обіцяти...
Як казали мені тут, на форумі поважні люди, краще за ці ж 10 тисяч купити щось готове і починати отримувати задоволення вже, а не витрачати ще й 5-10 років на будівництво літака (так, саме 5-10 років, не менше)
А навіть на 701 потрібно буде витрати тільки 10 тисяч на листовий дюраль, а ще ж дуже багато чого потрібно...
Звісно, можете зателефонувати чи написати людям в Бердичів, які займаються будівництвом зенітів 601 і 750, вони Вам розкажуть реалії на сьогодняшній день

Станислав V:
Якщо Вас захоплює будування, можите починати. За умови (як Ви пишите: - бюджет як такий відсутній) буде заняття на все життя. Якщо ще думаете літати, буде потрібно ще одне життя. Звичайно спочатку було б не погано повчитися літати, можливо і не все так, як кажеться, хоча повинно би "затягнути" )). На "курси" то хоч "бюджет" є ?

stakhoviyu:
Трохи неправильно написав-я мав на увазі,що бюджет в мене є, але не хотів би його перевищити в 10 тисяч :) і на курси є.

Mike:
Вы один, если купите кит, будете собирать его 3 года. С нуля - не построите вообще.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница