Помощь специалиста
подвашник:
Ну да... сидиш на площадке без связи после перелива канистры в бак, отдыхаеш.
Перед взлетом "От винта!!!!" а эхо да... да... да... И так же про взлет..
а эхо аю...шаю..шаююю. Порядок он везде.
Toris:
Цитата: подвашник от 14.03.2017, 00:30:32 am
И я могу пи***уть такую заявку и у меня трудовой большой стаж именно по таким делам.
Якщо чоловік обгрунтовано заявляє про готовність створення служби з нуля для реальної компанії, то це вже не простий чоловік. Він ПРАКТИЧНО розуміється не лише в діючих авіаційних нормативах, а також в загальному законодавстві та практиці його застосування. Така людина має бути здатна створити повний пакет документації (положення, інструкції, посадові інструкції і т.д.), які пройдуть сертифікацію і згідно яких працюватимуть люди, у т.ч. начальницький склад. Можливо, я дещо помиляюсь в своїх оцінках, але в будь-якому випадку така діяльність є складною та інтелігентною (intelligence).
Ви, Подвашнік, з Вашим "наклепать" геть не справляєте враження людини інтелектуальної праці. Навіть, якщо Ви дійсно таким займались змолоду, зараз від цього у Вас лише пам"ять про то, що колись вміли, але насправді таку роботу зараз Ви гарантовано не виконаєте: не існує безумовних навичок на такі речі і час змінився. До речі, коли і в яких авіакомпаніях було створено льотну службу з нуля особисто Вами? Яка у Вас була посада і де?
Цитата: ussr от 14.03.2017, 17:16:13 pm
И наверняка, если человек ТRE-инструктор с налетом в 20 000 часов на 17-ти разных типах, никто и не извинится, просто язык в ..опу засунет, и сделает вид, что ничего и не было!
Стопудово.
Цитата: подвашник от 14.03.2017, 00:30:32 am
а тебе торис посоветую осторожно промолчать. .
Взагалі проходив мимо, аж поки Ви не обісрали тут шановного чоловіка.
Подвашнік, Ви або вибачайтесь перед "конфіденціалом", або таки засовуйте свій язик назад до ..опи і мовчіть обережно.
Цитата: ussr от 14.03.2017, 17:16:13 pm
Нельзя так себя вести, господа авиаторы! Форум, чем и хорош, что тут общаются без регалий.
Повністю підтримую.
Серго:
Цитата: DAMIR от 13.03.2017, 18:34:11 pm
Цитата: Александр Борисович от 13.03.2017, 18:24:37 pm
обращайтесь.
Куди? В рейсу? :)
Тобто, координати б залишили. Й місцезнаходження.
Думаю, питання було так, м"яко кажучи, зайве.
Кому було б треба, в лічку написав би і все для себе вияснив.
Я зразу побачив,думав , що шановний Дамір своїм питанням вже хоче собі якусь льотну організацію створити.
DAMIR:
Цитата: Серго от 14.03.2017, 21:22:28 pm
Думаю, питання було так, м"яко кажучи, зайве.
Кому було б треба, в лічку написав би і все для себе вияснив.
Я зразу побачив,думав , що шановний Дамір своїм питанням вже хоче собі якусь льотну організацію створити.
Даремно іронізуєте. :) Є такі плани, але в перспективі.
Зараз вивчаю мат.часть по майданчику.
Згоден - може й я занадто різко відписався, але не забувайте де и коли ми живемо.
На перший погляд, пропозиція виглядає підозрілою. Чи не так?
Серго:
Все може буть.
Якщо я хотів би, або були б плани, вияснив би в особистому порядку.
А немає планів, я нічого і не писав би.)))
Навигация