MB2-02 Минибуль Мишеля Барри

<< < (16/19) > >>

TAILDRAGGER:
Цитата: preacher от 11.03.2017, 16:51:11 pm

Вважаю данне питання вичерпаним............

Ну так не делается- это детский сад: как петух, прокукарекал, а там хоть не рассветай (это я по поводу размышлений об изменениях).

Toris:
Цитата: TAILDRAGGER от 11.03.2017, 21:06:41 pm

Ну так не делается- это детский сад: как петух, прокукарекал, а там хоть не рассветай (это я по поводу размышлений об изменениях).
Ооо! Воно таки вилізло, це совдепо-люмпенське "моє зверху"; потоптатись на плечах у титанів і поплювати на них же, мовляв, зараз я трошки вище вас всіх. При цьому літак конструкції ім.Прічера нікому не відомий.

Станіславе, будуйте/складайте вже свою мрію - і не відволікайтесь на "експердів". Тоді і Подвашніку трохи покращає, і інші практики підтягнуться.

подвашник:
Тормозу абы страсти.

Toris:
По-2шнік, я можу забабахати цілий абзац одним реченням, але Ви, поки дочитаєте його до кінця, забудете початок, після чого впадете в інтелектуальний ступор у спробах зв"язати усвідомлені фрагменти без ясного бачення цілої картини і, відчуваючи живу думку, але не маючи змоги усвідомити бачення опонента на предмет дружньої бесіди, будете проеціювати власне недоусвідомлення на опонента, що зовсім не сприятиме загальному добру. Якщо коротко, то проблема сприйняття тут з Вашої сторони. Ще коротше: сам Ви тормоз.

Тому почитайте краще ось це і подивіться на себе з іншої сторони, критично: http://gmorder.livejournal.com/6348902.html

P.S. З нетерпінням чекаю на Вашу тему з процесом збирання Вашого безвізового супер-літака. ;)

подвашник:
Здесь  в  первую очередь коллеги профессионалы, а потом  друзья.
И девочки потом.

Показывать новое   и подавать идеи  в  особенности пионерские в сети,нельзя , так  как
это нарушает   принцип конфеденциальности превращая в прозрачность  что  преступно  и недопустимо.

Повтор сериек  будьласка.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница