preacher
|
|
« Ответ #240 : 25.03.2017, 13:30:09 pm » |
|
- Процес переходу на відновлювальні джерела навряд чи зупинить скиглення спотикача.
Тобто спотикач продовжує скиглити, а всі інші переходять на альтернативні джерела.Цікаво те що він не тільки на цій гілці поперек потоку закупорює все, а і на деяких інших. Тобто його інтереси не обмежуються троленням альтернативних джерел. Тему про економіку він теж міцьно тролив. Ще він постійно захищає і підтримує кацапо-тролів, вимагаючи толерантного до них ставлення. А які ще теми цей персонаж закупорював своєю безгуздістю? - Зелений тариф постійно знижується, тобто він зроблен для того, щоб дати поштовх розвитку сонячній енергетиці - бо зараз там найвищі тарифи.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #241 : 25.03.2017, 14:13:00 pm » |
|
Поставил в селе на фазенде ветроустановку и немного батарей. Веерные по вечерам достали. У него есть освещение у соседей нет . К нему претензии и вообще требуют чтоб делился и им сделал.. Из рассказа сквайера на базаре . Покупал у него малину... . Ищет село куда переехать.
|
|
« Крайнее редактирование: 25.03.2017, 14:20:05 pm от подвашник »
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #242 : 25.03.2017, 14:16:44 pm » |
|
Прічер, безглузду неосвічену "вишивату" з риторикою демагога я закупорював, закупорюю і буду закупорювати, всюди і завжди - знанням і влучним словом - для противаги крикливій дурості.
Я Вас підтримав, коли Ви закупорювали того типа, що методично виливав негатив (хай навіть правдивий) на "Ан". Але не дам ображати людину, яка чи то трохи плутається в поняттях, чи просто говорить правду. Це все можна відслідкувати, а Ваше "постійно підтримує кацапо-тролів" можете сміливо застосувати до себе, як до брехуна. В мене за замовчанням усі люди - друзі, поки не доведуть зворотнє. А якщо у Вас усі навколо - по замовчанню вороги, кацапи і вата, то Ви гнила людина, психопат і мені з Вами не по дорозі.
Тема Ваша "про економіку" тупа, тому там базікаєте лише Ви, а власники бізнесів проходять осторонь "великого економіста" і навіть не хочуть слово сказати. Моє "міцно тролив" насправді є простим словом тверезого розуму, проти якого Ваші фантазії хворобливого "я" виглядають геть непереконливо. Ваше мислення не дуже критичне і не підсилене належними знаннями - саме тому Вас можна називати "ватою", а з оглядом на проукраїнське позиціонування - "вишиватою".
Та й тут я не "закупорюю", а показую економічну сторону того, що Ви намагаєтесь пропагувати з невідомих мені причин. Виводжу юлькопопулізм на чисту воду.
Зараз у Вас закінчились аргументи, Вам більше нічого сказати на захист Вашої пропаганди - вона вщент розгромлена і зараз всі натхненно рахують. Тому Ви взялись за мою персону, щоби класичним демагогічним способом реабілітувати себе, як, можливо, платного агента Кремля у сфері спрямування обкраденого народу України на хибний шлях. Але це дарма, вже всі побачили, хто є ким.
-
Краще б розповіли про "зелений тариф", дали посилання на офіційні нормативи і практику. Може, я би переглянув власні погляди, якщо вони виявляться неактуальними.
І взагалі, годі сваритись (хорош сраться).
|
|
« Крайнее редактирование: 25.03.2017, 14:36:47 pm от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #243 : 25.03.2017, 14:22:18 pm » |
|
Спотыкач на обе....
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #244 : 25.03.2017, 14:42:26 pm » |
|
Хто багатий на Сонце і землю, сюди дивіться, грійте воду в пар і крутіть турбіну: Ця технологія набагато дешевша і екологічніша від напівпровідників.
|
|
« Крайнее редактирование: 25.03.2017, 14:56:17 pm от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #245 : 25.03.2017, 16:05:36 pm » |
|
Поставил в селе на фазенде ветроустановку и немного батарей. Веерные по вечерам достали. У него есть освещение у соседей нет . К нему претензии и вообще требуют чтоб делился и им сделал.. Из рассказа сквайера на базаре . Покупал у него малину... . Ищет село куда переехать.
Еееееееее............... Що тут сказати, напевно можна лише в дачний коператив спробувати, і то хто зна? ? ? Скільки людей знаючи подобну штуку сидять без діла, і не хочуть нічого робити...........
|
|
« Крайнее редактирование: 25.03.2017, 16:10:41 pm от preacher »
|
|
|
|
|
napets
|
|
« Ответ #246 : 25.03.2017, 16:26:27 pm » |
|
Napets, я уважний інженер, а Ви не вкурили тему. Тут Прічер пропонують альтернативною енергетикою зруйнувати природну монополію: Взагалі незалежність всієї держави починається з власного подвір'я, якщо єлектрика з вітряка і сонячних панелей, а тепло з теплових колекторів, і вода з власної свердловини - то вже ніхто не зможе шось там перекрити, і на щось там підняти ціну. А коли таких господарств буде більше, монополія руйнується природним шляхом. Бо колишньому монополісту, щоб не втратити залишки клієнтів, треба буде міняти тарифну політику і покращювати якість обслуговування. Основний споживач електроенергії - промисловість. І тарифи там повні, не "домашні". Щоби поставити раком монополію, треба забезпечити електрикою добру частку промисловості з реальною можливістю переводу промисловості повністю на альтернативу. В промисловості споживання величезне і постійне. Якщо домашні господарства взагалі перестануть споживати, то монополістам стане ще краще, бо не буде потреби утримувати мережу, продавати енергію по нижчим тарифам і утримувати штат обслуговування населення. Щоб зруйнувати монополію,наприклад,потрібно декілька поставщиків енергії,так як на заході,щоб була конкуренція.Тоді,де вже вони будуть її брати-друге питання.
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #247 : 25.03.2017, 17:08:01 pm » |
|
Napets, я уважний інженер, а Ви не вкурили тему. Тут Прічер пропонують альтернативною енергетикою зруйнувати природну монополію: Взагалі незалежність всієї держави починається з власного подвір'я, якщо єлектрика з вітряка і сонячних панелей, а тепло з теплових колекторів, і вода з власної свердловини - то вже ніхто не зможе шось там перекрити, і на щось там підняти ціну. А коли таких господарств буде більше, монополія руйнується природним шляхом. Бо колишньому монополісту, щоб не втратити залишки клієнтів, треба буде міняти тарифну політику і покращювати якість обслуговування. Основний споживач електроенергії - промисловість. І тарифи там повні, не "домашні". Щоби поставити раком монополію, треба забезпечити електрикою добру частку промисловості з реальною можливістю переводу промисловості повністю на альтернативу. В промисловості споживання величезне і постійне. Якщо домашні господарства взагалі перестануть споживати, то монополістам стане ще краще, бо не буде потреби утримувати мережу, продавати енергію по нижчим тарифам і утримувати штат обслуговування населення. Щоб зруйнувати монополію,наприклад,потрібно декілька поставщиків енергії,так як на заході,щоб була конкуренція.Тоді,де вже вони будуть її брати-друге питання. Цитата на яку ссилається той персонаж стосувалась монополії на комунальне обслуговування, непомітити це в контексті неможливо. Тому перокручування фактів він зробив навмисно, або треба бути дуже нерозумним щоб так перекрутити.
|
|
|
|
|
|
|
|
вершок
|
|
« Ответ #249 : 26.03.2017, 09:07:52 am » |
|
Влазити в суперечки з тролем , це його підживлювати. Навіть якщо це троль не троль , а тількі тролить. Може зовсім і не ватник , просто його пости постійно співпадають з думками , які до нас доносить оточення ахметова.
|
|
|
|
|
|
|
вершок
|
|
« Ответ #250 : 26.03.2017, 09:24:19 am » |
|
Тема економії та альтернативної енергії, дуже цікава. Вона корелюється з потребою перейти з антрациту в ТЕЦ і зменшення ії долі взагалі. Вона чітко співпадає з моїм бізнесом (теплові насоси) Але всеж це інша тема . Наскільки вона потрібна на авіаційному сайті... Хоча ... зважаючи на активність ...може і потрібна .....
|
|
|
|
|
|
|
вершок
|
|
« Ответ #251 : 26.03.2017, 09:35:49 am » |
|
Особисто мене цікавить доля ахметовських ментів. Та влада спочатку завозила тітушок ,пітім їх охороняла , потім розганяла патріотів. На донбасі все повторилось і розганяли блокадників -беркутята. Дуже цікава інформація про Семенченко , якою володіє Хазан. Геннадій поділіться, ми чекаєм, звісно якщо це не особисте.
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #252 : 26.03.2017, 11:07:19 am » |
|
Влазити в суперечки з тролем , це його підживлювати. Навіть якщо це троль не троль , а тількі тролить. Може зовсім і не ватник , просто його пости постійно співпадають з думками , які до нас доносить оточення ахметова. Давно вже не відповідаю на його пости, - спілкуюсь про нього з людьми які його коментують. Цікаво що персонаж-спотикач-торіс створив окрему гілку, де з матюками вимагав щоб я від нього відчепився, але чомусь сам завжди лізе з гнилими коментарями до моїх постів. Іноді це уводить спілкування не в той бік що треба, і ігнорувати це напевно неправельно, бо він вводить людей в оману.
|
|
« Крайнее редактирование: 26.03.2017, 11:10:41 am от preacher »
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #253 : 26.03.2017, 11:13:05 am » |
|
Тема економії та альтернативної енергії, дуже цікава. Вона корелюється з потребою перейти з антрациту в ТЕЦ і зменшення ії долі взагалі. Вона чітко співпадає з моїм бізнесом (теплові насоси) Але всеж це інша тема . Наскільки вона потрібна на авіаційному сайті... Хоча ... зважаючи на активність ...може і потрібна .....
Тема на 100% потрібна, можливо і власники ЗПМ переведуть їх на вітряки та сонячні панелі. Та і особисті господарства багато хто має. А причіпивши панельку десь на балконі, можна живити або комп'ютер або ящик.
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #254 : 26.03.2017, 11:22:11 am » |
|
Дуже цікава інформація про Семенченко , якою володіє Хазан. Геннадій поділіться, ми чекаєм, звісно якщо це не особисте. Давайте згадаємо як на Донбасі з'явились зелені чоловічки, і спочатку захоплювали будівлі, потім захоплювали містечка, потім почали вбивати людей і навіть неозброєних. Влада дивилась в стелю і майже нічого не робила. Але звідкісь з'явились чорні чоловічки які почали протидіяти цій вакханалії, вони несли втрати але протидіяли орді і боронили мир в Україні. І тільки набагато пізніше ми всі довідались, що згуртував чорних чоловічків саме Семен Семенченко. То давайте подумаємо, що б загарбали орди московитів, якби не протидія чорних чоловічків? Думаю що неможна забувати про це.
|
|
|
|
|
|
|
|