Блокада ОРДЛО

<< < (7/54) > >>

DAMIR:
Цитата: вершок от 14.02.2017, 23:52:59 pm

Цікаво.
 ...

Я непридатний для проходження військової служби в мирний час (не відкупився, а по здоров*ю). В "не мирний" час сам піду...

"Поки будуть віришувати причину (вже три роки минуло)  будуть вбивати наших хлопців , за наші гроші."(с)
Ага. Значить, якщо перекрити вугілля, вбивати перестануть?
Ви мене не зрозуміли, мабуть, я не засуджую блокаду й блокуючих, а лиш міркую що сама тільки блокада мало чого вирішить. Це клубок з тисячами кінців. І більшість тих кінців сходяться у Раді й Кабінеті. От де "перкривати" треба.

"Скільки ви їм пропонуєте чекать поки ви будете думать ?"(с)
Ви знаєте що треба робити? Я - ні.

Toris:
Цитата: вершок от 14.02.2017, 22:30:47 pm

Цитата: Toris от 14.02.2017, 21:26:23 pm

Щось таке: [url]http://pauluskp.com/news/e89220190[/url]

Вибачте , але це неправда.
Блокада Криму вдалася на 110%.
Там зразу повністю перекрили дороги , залізниці ,( навіть тупікові ,місцеві ).
Перекрили воду і  відключили електрику.
Там і зараз на варті стоять татари.
До речі , поліція захищала блокувальників , а не била іх , захищаючи озброєних тітушек.
Нічого не нагадує?
1. Маю підозру, що "тітушки" в даному випадку були штатними оперативниками без уніформи задля уникнення зайвих прикмет. А лупашити блокувальників не є добре, повністю з Вами згідний.
2. Від усього цього голова йде обертом і зневірення у всьому: не годен перевірити ні одну, ні іншу сторону на предмет правди. По публікаціях в інтернеті годі щось встановити. Семенченко також не викликає в мене довіри з отим своєчасним "пораненням" і просуванням в Раду.

Зрозуміло одне: прояснити щось можна, зайшовши туди, де зберігаються документи (КМУ, НБУ, ВР і т.д.) і перелопативши вдумливо геть усе. Такі ж дії слід вчинити і на окупованій стороні. Паралельно мають попрацювати слідчі групи, опитуючи персонал контор. Все це має реєструватись (фото/відео/звук) і потім опрацьовуватись іншими людьми. Складно, що капець, бо всі накручені/зацікавлені і не можна вірити нікому.

Про мене, так простіше тихенько полювати за легальними олігархами, їхніми "розмовляючими головами", суддями, сепарами, прокурорами, ментами і т.п.

Кацо:
Цитата: вершок от 14.02.2017, 22:30:47 pm

Перекрили воду і  відключили електрику.

Да электроопору подорвали - только теперь главный ворпос -за чей счет ее восстановили потом  -за счет подрывников или за счет налогоплательщиков Украины?
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/12/7/7091690/

preacher:
Партия мазута прошла через Одессу из Беларуси в Великобританию.
В январе 2017 г. через порт Одесса-Пересыпь транзитом прошло 36 тыс. т мазута из Беларуси в Великобританию. Это - первая поставка мазута через Украину с июня 2016 г., сообщает OilNews.
http://biz.liga.net/ekonomika/transport/novosti/3605937-ukraina-vpervye-za-polgoda-vozobnovila-tranzit-mazuta.htm

вершок:
a_teh
Видите сколько ваты   :o, а вы говорите все ясно..

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница