Блокада ОРДЛО

<< < (49/54) > >>

preacher:
Цитата: preacher от 24.03.2017, 12:34:30 pm

- Процес переходу на відновлювальні джерела навряд чи зупинить скиглення спотикача.

Тобто спотикач продовжує скиглити, а всі інші переходять на альтернативні джерела.
Цікаво те що він не тільки на цій гілці поперек потоку закупорює все, а і на деяких інших. Тобто його інтереси не обмежуються троленням альтернативних джерел. Тему про економіку він теж міцьно тролив. Ще він постійно захищає і підтримує кацапо-тролів, вимагаючи толерантного до них ставлення.
А які ще теми цей персонаж закупорював своєю безгуздістю?
-
Зелений тариф постійно знижується, тобто він зроблен для того, щоб дати поштовх розвитку сонячній енергетиці - бо зараз там найвищі тарифи.

подвашник:
 Поставил  в  селе   на  фазенде ветроустановку  и  немного батарей. Веерные по вечерам достали.
 У него  есть  освещение у соседей нет . К нему  претензии и  вообще требуют чтоб делился  и им сделал..
  Из рассказа   сквайера  на  базаре . Покупал  у него  малину... .
Ищет село куда переехать.

Toris:
Прічер, безглузду неосвічену "вишивату" з риторикою демагога я закупорював, закупорюю і буду закупорювати, всюди і завжди - знанням і влучним словом - для противаги крикливій дурості.

Я Вас підтримав, коли Ви закупорювали того типа, що методично виливав негатив (хай навіть правдивий) на "Ан". Але не дам ображати людину, яка чи то трохи плутається в поняттях, чи просто говорить правду. Це все можна відслідкувати, а Ваше "постійно підтримує кацапо-тролів" можете сміливо застосувати до себе, як до брехуна. В мене за замовчанням усі люди - друзі, поки не доведуть зворотнє. А якщо у Вас усі навколо - по замовчанню вороги, кацапи і вата, то Ви гнила людина, психопат і мені з Вами не по дорозі.

Тема Ваша "про економіку" тупа, тому там базікаєте лише Ви, а власники бізнесів проходять осторонь "великого економіста" і навіть не хочуть слово сказати. Моє "міцно тролив" насправді є простим словом тверезого розуму, проти якого Ваші фантазії хворобливого "я" виглядають геть непереконливо. Ваше мислення не дуже критичне і не підсилене належними знаннями - саме тому Вас можна називати "ватою", а з оглядом на проукраїнське позиціонування - "вишиватою".

Та й тут я не "закупорюю", а показую економічну сторону того, що Ви намагаєтесь пропагувати з невідомих мені причин. Виводжу юлькопопулізм на чисту воду.

Зараз у Вас закінчились аргументи, Вам більше нічого сказати на захист Вашої пропаганди - вона вщент розгромлена і зараз всі натхненно рахують. Тому Ви взялись за мою персону, щоби класичним демагогічним способом реабілітувати себе, як, можливо, платного агента Кремля у сфері спрямування обкраденого народу України на хибний шлях. Але це дарма, вже всі побачили, хто є ким.

-

Краще б розповіли про "зелений тариф", дали посилання на офіційні нормативи і практику. Може, я би переглянув власні погляди, якщо вони виявляться неактуальними.

І взагалі, годі сваритись (хорош сраться).

подвашник:
 Спотыкач  на обе....

Toris:
Хто багатий на Сонце і землю, сюди дивіться, грійте воду в пар і крутіть турбіну:

http://www.youtube.com/watch?v=6CfMbQd07Ks

Ця технологія набагато дешевша і екологічніша від напівпровідників.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница