Блокада ОРДЛО
вершок:
На підтвердження наведу приклад.
Для промислового підтприємства зробили потужний тепловий насос.
Зробили велику буферну ємкість.
Запустили під новий рік.
Незабаром мене визвали проконсультувати великий ОСББ.
На мій подив їхні потреби менші за промислове підприемство.
Насос включаем на ніч, грієм буферну ємкість,зранку,днем і в вечері використовуем.
Економим в п!ять разів електрику, в десять оплату і головне вирівнюваемо споживання в енергосистеми .
Простий приклад. ;)
Toris:
Вата ТВ: Кто, кого и как на Донбассе блокировал
http://www.youtube.com/watch?v=88lMkUjndhk
(дісталось усім сторонам :) )
Серго:
Цитата: вершок от 17.03.2017, 14:29:38 pm
На підтвердження наведу приклад.
Для промислового підтприємства зробили потужний тепловий насос.
Зробили велику буферну ємкість.
Запустили під новий рік.
Незабаром мене визвали проконсультувати великий ОСББ.
На мій подив їхні потреби менші за промислове підприемство.
Насос включаем на ніч, грієм буферну ємкість,зранку,днем і в вечері використовуем.
Економим в п!ять разів електрику, в десять оплату і головне вирівнюваемо споживання в енергосистеми .
Простий приклад. ;)
Так, це ж по теперішнім , завищиним тарифам?,,, А як порахувати по реальним цінам, без накруток і корупційної складової по розграбунку коштів? То виходить народу взагалі будуть копійки виходить по оплаті комуналки;?
вершок:
До речі.
Тепер , думаю,можна все виложить і про блокадників.
В тому числі і про Семенченка , і про Соболєва...
Особисто мені цікава роль Коломойского. ???
В альтруізм олігарха невірю.
Toris:
1. Думаю, що Коломойський банально захищає майно і населення, які приносять прибуток особисто йому. Вже всі знають, що окупованим майном розпоряджаються інші "власники", Ахметов підтверджує, як і кримські власники. В питанні захисту України інтереси населення і місцевих олігархів співпадають на всі 100 відсотків, тому олігархи фінансують свої добробати.
Крім того, як говорив Валерій Кур, на фронті у складі добробатів проходять навчання приватні армії олігархів, легально і без проблем. Знайомі "напівватники" з Дніпра всі вуха мені "прожужжали" про шикарно "упакованих" "правосєків" на престижних джипах, які ведуть себе зухвало і менти їх просто уникають - розумію так, що то зовсім не ті фронтовики-добровольці з обвітреними "мертвими" обличчями, яких ми спостерігаємо масово під час ротацій.
Ці приватні армії охоронятимуть чи вже охороняють легальні і нелегальні, законні і незаконні бізнеси олігархів. Про видобуток бурштину вже всі знають: тилові менти не дурні сунутись під кулі бійців, які не мають жодних психологічних та фінансових обмежень цивільного населення і пройшли повноцінні бойові дії. Це саме те, про що розказував Кур: якщо в 1990-х менти і бандюки перебували приблизно в однакових умовах, то зараз буде просто неможливо боротись з криміналом, оскільки менти так і сидять на голодному пайку, а приватні армії мають повноцінне забезпечення, бойовий досвід і відчувають за собою силу.
Я так думаю.
2. Блокадники досягли лише одного: зменшили гривневі прибутки Ахметова. Тобто відбулась операція олігархів по ослабленню конкурента. Ми ще не бачимо, але, думаю, зараз активно йдуть рухи по "прихватизації" енергокомпаній Ахметова і саме тому Порох внєзапно підтримав вимоги блокадників. І саме тому донецька сєпарська ментура так ахтунгує.
3. ...А що робить тим часом населення? Вже всі озброїлись, поставили раком совдепівську систему, на всякому місці займаються фізкультурно-бойовою підготовкою і контролюють доходи-витрати олігархів та органів державної влади?
Цитата: DAMIR от 17.03.2017, 14:16:15 pm
Цитата: Toris от 17.03.2017, 12:55:25 pm
Як про мене, всі енергетичні та стратегічні підприємства мають бути у державній власності.
По справжньому контролюватись, а не разом пилять бюджет.
Не. Загниє. Як все, що належить державі.
От контролюватись державою повинно - це да.
1. Не загниє. Реформи таки щось трохи змінили. :)
2. Ще пиляють, але вже менше, значно менше. У всякому разі там, де я можу перевірити.
Тут є трошки перемоги. :)
Навигация