Sane Добрий та гарний в вас вийшов ємоційний спіч!)
Але він мені нагадав ситуацію , яка створилася на сході нашою України за наявності россійської агресії.
Сьогдя теж виходять листівки створенні ФСБ про то, що ми з кацапами два "дружніх народи", на про "дружбунавЭк" (((( У вас не виникае подібних асоціацій з тою шо існуе впродовж
П"ЯТИ років з авіаційною асоціаціею АОПА Україна?
Мені підняти всі слогани з цього періоду часу які брудом лились у мою сторону та сторону власника цього авіаційного Форума Андрія Шора? Мені це все скласти у таблицю?
Ви знаете - НЕ ХОЧУ! Так, я не хочу та НЕ буду цього робити!
Не хочу копатися у тому лайні! Тому що саме головне, що у даному випадку час показав хто чого вартий, та за ким ПРАВДА!
Зверну Вашу увагу тільки на сам факт Хто розпочав рейдерський захват нашої організації, які при тому методи та як для цього використовувались, та чим все це закінчилось, верніше на чому це у Яковлева/Нікифорова ЗАСТРЯГЛО!
Ві розуміете, що я зараз Вам розповідаю тільки вже ставшими історичними факти , як двое людей на призвища "Яковлев/Нікифоров", захотіли рейдерським захватом відібрати, та привласнити собі громадську організацію, яка на той час була единою, яка боролася з державними чільниками у ДАСУ, які захотіли "приватизувати" авіацію загального призначення України!
Саме тоді на мене були організовані два наклепи у міліцію цими двома особами. По другому наклепу мені "засвітило від 3 до5 років " позбавленя волі.
Потім почалися суди....
Ми ті суди ВИГРАЛИ! Але юристи наших візаві , запропонували "мирову угоду". ПО нашому законодавству ми не могли від того відмовитись, тому що ми була сторона ВІДПОВІДАЧ! Через пару місяців на нас знов подають ці люди до суду, але врахувавши аргументи на надані факти нашим наш захистом, візаві змінили свої позовні вимоги.
Але на той час помирае одна особа, яка виступала позивачем.... Що роблять наші візаві? А вони з порушенням вимог чиного законодавства України вводять до процесу інших двох осіб, які " ніхто , та звати їх ніяк"... Суддя першої інстанції отримавши мзду, за добу до закінчення своеї суддівської каденції приймае Рішення .....на користь наших візаві... Це призвило до того , що наші візаві почали на перпендикулярному форумі святкувати "побЄдунадХазаном"... Але ми це все оскаржили в апеляційному суді. Суд в апеляції наші "друзі" затягували як могли... Це зрозуміло. Тому що крім бабла, нічим не могли підкрипити свою юридичну позицію... Але й то саме "бабло" яке потім довозилось паном Яковлевим своїм літачком, сівше під Львовом на аеродромі Ягелон не допомогло )))) Так, суд у свому рішенні написав, шо ми з порушеннями звільнили з посади п.Гордеева, і ШО ДАЛІ?
А далі власне саме цікаве! Так як і позавчора, на той час коли ми були на зльоті у Черкасах розходяться СМС разсилка по цілій Украіні з телефона пана Яковлева , що " Хазан фсьо!" )))))))
На наступний день ця особа, ОСОБИСТО розносить по всім ключовим чільникам Державної авіаційної служби України сфальшоване зверненя одніеї особи, де там ніби то стверджуеться що "Хазан фсьо!" ))))
До нас звернулась з запитаннями по даній ситуації ДАСУ. Ми надали розяснення Голові ДАСУ та його юридичній службі, надавши всі відповідні рішення суду.
Ви уявляете собі таку ситуацію, що би я ходив по ДАСУ та раздавав якісь папірці, та розповідав байки по типу " ЯковлЄв фсьо" ))))))
Вірно, тяжко то собі уявити подібне про мене? Так це і вірно ! Тому що а ні я, а ні мої коллеги, члени Української асоціації АОПА Україна ЖОДНОГО РАЗУ , чи ЖОДНИМ чином не дозволяли собі висловили не поваги до людей які стали членами асоціації створеной "Яковлевим/Нікіфоровим". Навпаки, ми завжди не роблячі різниці між пілотами на наших та чужих допомогали в їх проблемах, в обслуговуванні в аеропортах тощо.
А які дії ми бачимо з іншого боку? Нагадати Вам, колегі?
Чи може ви не знаете? Тоді розповім тим хто не знае, та нагадаю тим, які ЗНАЮТЬ!!
Деякий перелік "діяльності по об "еднанню" усіх авіаторів України"! :
- використання чильників ДАСУ та їх впливу на рішення питань для "привабловості" своеї організації
- провакація та влаштування драки зі мною в міжнародному аеропорті м. Ужгород під час проведення нашого сльоту з байкерами.
- заборона спілкування зі мною будь яким пілотам з організації "Яковлева/Нікіфорова" з обіцянкою вигнати порушника з ЗПМ Наливайківка
- заборона прилітати на ЗПМ Наливайківка пілотам з якими я в добрих відносинах та спілкуюсь....
- заборона користуванням ЗПМ Наливайківка , та відмова у спілкуванні пілоту нашої асоціації Ігору Табанюку ( який все робив для об едняння пілотів двох асоціацій, приймаючи участь у всіх мироприемствах організованих нашими візаві)
Ви розуміете що це робилось зовсім недавно? Та яка тому причина? Знов мене до того приплести, як головного винуватця?
Я розумію, чому "вдруг" з явилась пропозиція об еднатись.
Все як завжди банально просто.
В ДАСУ перестали спиймати дует " Яковлев/Нікіфоров" як осіб з якими можно вести будь які плідні консультації щодо розвитку АЗП України..
Ну уявіть собі, про що можно говорити з людиною яка починае свій виступ зі слів: " Мі нарушаем авиационніе правила Украині , и в дальнейшем их будем нарушать, потому как они очень сложніе"(с) и бла бла бла..."
З цих слів почався виступ паня Яковлева на крайньому "круглому столі"...
Я ще можу багато таких висловів наводити у приклад, як вислови людини яка НЕ ХОЧЕ виконувати Авіаційні правила України!
Тепер розуміете різницю між підходами Хазана та підходами Яковлева у питаннях розбудови авіаційного простору України? Я завжди висловлююсь про виконання Закона, а потім роблю все для його вдосконалення. Пан Яковлев все робить навпаки. порушуе Закон України , та обіцяе його не виконувати у майбутньому ...((((((((
Чи не з цього самого приводу у своїй СМС розсилці він написав про існування ЙОГО конфлікта з Хазаном (с)
Користуючись нагодою, сверджую, що в мене особисто НЕМАЕ жодного ОСОБИСТОГО конфлікту з Яковлевим! НЕМАЕ! Повторюсь,Жодного конфлікту не мае!
Я давно простив його у своїй душі, як христианін.
Просто не сприймаю ті методи та ту риторику яку висловлюе цей чоловік в Україну, зокрема говорячи за авіацію загального призначення.
Не тільки не сприймаю, але рахую її шкідливою, та такою що приносить велику шкоду АЗП України! ІМХО! Не більше, але й не меньше!
Тепер що до відповіді про "об еднння":
Українська асоціація АОПА Україна, е ЕДИНОЮ авіаційною асоціаціею на терені України, яка е членом міжнародної авіаційної асоціації IAOPA, та діе на підставі свого узгодженного з IAOPA СТАТУТУ.
Всі бажаючі колегі, а саме пілоти, власники повітряних суден, та просто не байдужі люди до долі Української авіації виконовши певні процедури можуть стати членами громадської організації АОПА Україна. Це дозволить приймати участь у житті нашої організації, та впливати на шляхи її діяльності на розвитку!
ПиСи Sane Відповідаючи на ваше бажання бачити усіх разом на авіаційних мироприемствах, пропоную Вам особисто задзвонити до пана Яковлева та попросити його , на майбутне не ставити жодних ультіматумів організаторам зльотів, щодо запрошення особисто Хазана прийняти участь у ньому, та перестати погрожувати що у такому разі він не прилетить, та не пустить ше декілька літачкив.