Обращение г-на Яковлева о "объединении аоп" 25-01- 2017г.
alexchiz:
Может,конечно...Но у него на этот счёт другое мнение..как я понял из рассылки СМС...
preacher:
В цій ситуації справді неприйнятно пропонувати виходи які неможливі для виконання.
Але теперішня невизначеність статусу АОПА України напевно вже не влаштовує нікого, і це правильно.
Можливо є сенс Юрію Яковлеву трохи змінити напрям діяльності його асоціації, бо йому все ж таки ближче літакобудування.
Тобто змінити назву його асоціації, і приєднатись до якоїсь міжнародної асоціації виробників легких літаків.
І навіть якщо підходящої асоціації немає, запропонувати об'єднатись регіональній асоціації виробників ЛА якоїсь держави, та створити міжнародну.
А щоб теперішні учасники його асоціації не опинились за бором, дозволити індивідуальне членство, окресливши прийнятні умови.
петро нестеров:
preacher, я не пойму кто ты, не конструктор, не авиастроитель, не пилот, а рассуждаешь о проблемах авиации
preacher:
Цитата: петро нестеров от 26.01.2017, 19:57:49 pm
preacher (з англ. проповідник), я не пойму кто ты, не конструктор, не авиастроитель, не пилот, а рассуждаешь о проблемах авиации
Ви ж пане Петро Нестеров написали хто я.
А розмірковувати над проблемами авіації що заборонено?
Геннадий Хазан:
Можливо є сенс Юрію Яковлеву трохи змінити напрям діяльності його асоціації, бо йому все ж таки ближче літакобудування.
Тобто змінити назву його асоціації, і приєднатись до якоїсь міжнародної асоціації виробників легких літаків.
Шановний пане preacher, ви цілком вірно задаете Ваші питання. На деякі з них я знаю відповідь.
От на приклад, що стосуеться аматорських повітряних суден: В минулому році теж був організований "круглий стіл" для вирішення проблем аналізу проекту аматорського ПС( експертної оцінки проекту ПС( я описивав в минолому році це мироприемство) яке невзмозі робити ДАСУ. АОПА Україна запропонувала модель вирішення цього питання.
Ми запросили з нами приняти участь і цьому "круглому столі" зам директора НДІ Льотних випробувань. Але на наше велике здивування йому не дав виступити з пропозиціею вирішення цього питання, як це не виглядае дивним саме пан Яковлев.
Ви, колегі мої собі це можете уявити???? :-[
Прилюдно почати ображати зам директора інститута, льотчика випробувача, на сьогодняшній день единого лишившигося льотчика який мае допуски на випробування ПС на надзвуковій швидкості ...
Саме після цього виступив начальник відділу АЗП п. Бакаев та попросив дещо вгамувати свий пил з образами присутніх гостей пану Яковлеву.
Саме тоді як варіант вирішення проблеми головуючий від ДАСУ пропонував пану Яковлеву створити громадську організацію та взяти під свое крило аматорські конструкції... І що? У відповідь державному чильнику пролунала ВІДМОВА!
Ви собі можете уявити, але втрутитилась в це питання та запропонувала вирішення цього питання для аматорів саме АОПА Україна! Наша громадська організація з дебільшого займаеться ПС промислового виготовлення а також цілою низкою питань з цим пов язаними. Але для того, що би не лишились аматори сам на сам з проблемами, ми зайнялися вирішенням цього питання, як я вже писав вище. Чомусь тоді ніхто на цю мою інформацію взагалі не відриагував.
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,13153.msg147955.html#msg147955
Сьогодня відреагували Ви! Хай не своечасно, але реакція е! А це для мене вже принципово важливо! Значить авіаційне суспільство змінюеться!
Повертаючись до особи про яку ми з вами дискутували, то я маю свої погляди на існуючий стан речей, та на існуючі реалії.
Тому як казав класик театру великий Станіславський своїм акторам які погано грали : " Не вірю!" (с)
Навигация