Обращение г-на Яковлева о "объединении аоп" 25-01- 2017г.

<< < (10/13) > >>

Кацо:
Цитата: Дима Давыдкин от 31.01.2017, 18:23:24 pm

Я лично хочу услышать и здесь, от Геннадия и Юрия - кто платит взносы в Европу.
кто платит - тот реал АОПА.

Я тоже далек от АОПА, но удивлен что никто еще не опубликовал эту ссылку - http://www.iaopa.org/map-continents.cfm#countryinformation

Ukraine
Contact Information
Str. Vygovskogo 29A
Lviv
Ukraine
79 022
Gennadij Khazan, President
Tel:  (+38 067) 679-23-44
Fax:  (+38 0322) 62-17-19

flybas:

Торіс..."Як же ж розрулити конфліктну ситуацію?"
[/quote]

Не лізти в не свою справу.

Серго:
Цитата: flybas от 01.02.2017, 09:56:46 am

Торіс..."Як же ж розрулити конфліктну ситуацію?"

Не лізти в не свою справу.
[/quote]

Думаю, людина відчуває, що всі тут на форумі як одна сім"я. Що усі тут відчувають довіру і братерство, як родичі. Тому і хоче хоть чимось допомогти.
Але інколи, мабуть треба і не лізти в не свою справу. Хочаб для того, щоб не попасти в той список "засилья". Ато, всяке буває.

Toris:
По замовчанню (by default) у мене всі люди - браття. Авіація для мене - романтика. Авіаційна спільнота - неподільна.

А по факту бачу три табори: пофігісти, прихильники Г.Хазана і прихильники Ю.Яковлєва. В кожного табору прихильників - своя правда. Встановити істину мені не вдалось.

Стою осторонь будь-яких таборів, але все одно мені сумно... Страждаю і бажаю, щоби винувата/винуваті сторона/сторони зійшлись докупи, визнали власні помилки і припинили протистояння. З власного досвіду розумію, що цей процес не публічний, можна сказати, навіть інтимний.

TAILDRAGGER:
Цитата: Toris от 01.02.2017, 10:40:00 am

В кожного табору прихильників - своя правда. Встановити істину мені не вдалось.

Так не бывает- правда , она одна (смотри пост 45), а все остальное- это попытка выдать несоответствующее истине за истину.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница