Обращение г-на Яковлева о "объединении аоп" 25-01- 2017г.
Mike:
Цитата: Дима Давыдкин от 31.01.2017, 18:23:24 pm
Я давненько не писал в основном форуме, потому что сейчас здесь засилье дегенератов.
Довольно часто что-то хочу написать, но этот момент как бы останавливает... Респект за прямоту, Дима
подвашник:
;DДа!!Да!Да и только дегенераты ищут рыщут соответствие формальности с реальностью...ю..ю..ю.
Серго:
Цитата: DAMIR от 31.01.2017, 21:31:05 pm
Цитата: Дима Давыдкин от 31.01.2017, 18:23:24 pm
... что сейчас здесь засилье дегенератов.
Сильно.
Приєднуюсь до вашої точки зору.
DAMIR . Обережніше з підтримками. Ви впевнені, що не в тому списку, кого тут "засилье"?
Andriy:
Цитата: Горелов от 31.01.2017, 14:57:59 pm
справедливости ради, в обращении Ю.Яковлева речь идет о создании новой ОО на условиях бесконфликности в ее основе. там нет ни слова о каких-то выдвинутых условиях в адрес ОО АОПА Украина.
Хто забороняє Яковлеву створити ще одну громадську організацію окрім вже зареєстрованих, і дружити домами, чи сім"ями? Але ж його цікавить ВІДІБРАТИ, ніби це добавить авторитету та ваги.
Авторитет, як ви всі знаєте, здобувається своїми діями, поведінкою, роботою.
"АОПА Україна" відкрита для всіх пілотів, хто визнає статут, та по людському ставиться до людей.
Не гадьте іншим і ми для вас відкриті. Але не думайте, толерантний, миролюбивий Українець це лох, і його можна "не миттям то катанням" обдурити... Я особисто в ці Яковлевські байки, "давайте дружити", не вірю. Хай своїми діями покаже. І десь через рік побачим хто є хто.
DAMIR:
Цитата: Серго от 31.01.2017, 22:32:37 pm
DAMIR . Обережніше з підтримками. Ви впевнені, що не в тому списку, кого тут "засилье"?
Я не правильно оформив повідомлення, мабуть. Мав на увазі, що підтримую думку про
"хто реал АОПА".
На рахунок "засилля", звісно хотілось би щоб автор трохи ширше розкрив тему дегенерації на форумі. Все може бути. Може й я у тому спискові. Але без аргументації- це лиш "сотрясание воздуха".
А по сабжу:
Це так по нашим традиціям... ::)
Ніби уже усі проблеми повирішувані - залишилось лише дізнатися "у кого товстіший" ПВД... Сумно.
Навигация