О том как возникают, и кто именно создает проблемы для приватных пилотов

<< < (3/4) > >>

VS:
Ну і на останок. Після Е-декларацій  судді зараз в такому стані, що вони  на "прохання" СБУ можуть прийняти любе рішення, яке тільки "попросять", а то дивись, доведеться пояснювати де взялись мерседеси та БМВ, будиночки по 600-1000 кв.м,на березі моря , яхти і т.далі, думаю продовжувати не варто ,суддівська недоторканість уже "того тю-тю" , а за роки стільки "нажАто" непосильною працею....

Геннадий Хазан:
VS а чому Вас не турбуе той факт що позивач, свою непричетнысть до скоення порушення виправдовую "ВІДСУТНІСТЮ запису у журналі польотів"
Вам, дорослій та освідченній людині не смішно читати цю маечню?

VS:
Шановний Геннадію, я Вас дуже поважаю як досвідченого АВІАТОРА та бачу які зусилля Вами докладаються для розвитку малої авіації . Разом з тим думаю , що юристпруденція не така проста як Вам здаеться , мабуть  позов складав не сам пан Оборін К. а запрошений ним юрист
Також згідно чинного законодавства  доказами в адміністративному провадженні можуть бути визнані будь-які носії інформації в яких зафіксовано ту чи іншу подію в тому числі й журнал польотів. 

В свій час, я наслухався так багато дивних  показань про невинуватість, що посилання на відсутність запису у журнал польотів у мене не викликає жодного здивування.

Усім форумчанам  найкращого і думаю,що не варто на шанованому авіафорумі вникати в тонкощі юристпруденції , вибачайте , якщо щось не так .

ussr:
Цитата: VS от 09.11.2016, 19:14:14 pm

Усім форумчанам  найкращого і думаю,що не варто на шанованому авіафорумі вникати в тонкощі юристпруденції , вибачайте , якщо щось не так .

Очень  много полезной и профессиональной информации Вами написано! Всегда приятно читать и дискутировать с умными людьми, даже если иногда и не совпадает точка зрения

Геннадий Хазан:
VS Цитировать

Разом з тим думаю , що юристпруденція не така проста як Вам здаеться

На жаль мені вже давно нічого подібного не здаеться. Можу дозволити собі подібний вислів хочаб би після 18 судів  с телекомпаніею НТВ, коли вона хотіла знищити мою ТРК. Тоді теж вони спробували майже вперше в Україні застосувати фотофіксацію... Я багато, та різноманітних судів пережив. Зрозуміло що я не юрист, але після стількох років "судоваї практики" можу в деяких випадках більш менш  свобідно спілкуватися з фахівцями на де яки теми певний час)

Що до мого першого топіку то я зазначив авіаційній громадкості, що ми в Україні маемо людину, поведінка якої підставила під удар всіх нас. Зокрема тих пілотів у яких нема 100% дозвільчих документів. 

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница