ЗПМ Коломыя
Геннадий Хазан:
:) :) :) :) :) :) :)
Solovei:
Побував перший раз в Коломиї. Приїжджав машиною. Дуже сподобались новозбудовані дороги біля міста і в місті (можу сказати такі якими я їздив в Європі). Красиве і гарне місто.
Враження від аеродрому були незвичайні. Висловлююсь словами мого знайомого "тут такий двіжняк".
Головою крутив вліво і вправо та ще й у верх і вниз. Навіть не брав капелюха від сонця щоб більше побачити. Тут злітали літаки, поряд аерошути, літають квадрокоптери і малі авіамоделі з іншого боку полоси автомобілі, ретроавтомобілі, мотоцикли далі змагання на треку і поряд сцена і палаточне містечко де можна було знаходитись біля смуги і спостерігати за злетом і посадкою літаків. Це дуже наближувало звичайних людей до літаків. Моя дружина навіть перший раз погодилася політати.
У палаточному містечку було організовано біотуалети в яких знаходився туалетний папір, а також поставлені душові кабінки де можна було помитись. Молодь в палаточному містечку мала можливість пограти м'яча (натягнута сітка) та інше і це все біля злітаючих таких гарних і красивих літаків.
Solovei:
Фото
Solovei:
Дякую Ігорю Табанюку за його натхненну працю.
Перший раз поспілкувався з Ігорем Табанюком. З першого погляду проста і звичайна людина. При моїй розмові з ним бачив його намагання допомогти іншій не знайомій йому людині.
Організовані ним заходи мені дуже сподобались. Враження незабутні. Дуже тішить, що у нас є такі люди. З такими людьми я почуваюся набагато багатшим.
Геннадий Хазан:
Слет в Коломые по моему приглашению посетил легендарный человек, учасник боев за Аэропорт , Евгений " Маршал" Жуков
Навигация